2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim

[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]

kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim

[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]

aaayyy maşallahhh yaa bende de var ultrason videosu ama benimki bu kadar belirgin değil seninki çok net..hatta erkek gibi görünüyo sanki..erkek mi..ben benim videoya baktım baktım hiç bişe anlamadım :)bi kaç tane var ama işte hiçbirini anlamadım...sadece yüzünün fotosu var iki tane onlar net

arkadaşlar izmirde oturanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz yazabilir misiniz? ben malatyada oturuyorum ay sonu izmire gidecegim detaylı bir muayene olmak istiyorum kime gideyim bilemiyorum

İyi akşamlar kızlar
Kaç gündür giremiyorum yaa işten bu ay sonu çıkıcam oyüzden işleri toparlayıp bitirmeye bakıyorum.
Kızlarda yeni bişey öğrenen varmı? bu arada benim kubişim baya kıpırdamaları çoğalttı bayaaa tepiklemeye başladı artık gazla tekmeyi ayırt edebiliyorum :)
bu arada her özel hastanede veriliyormudur bu görüntü çok tatlı bişeymiş benim hastaneyede sorucam inş. yaparlar(benimkide özel hast.).
neyse kızlar ben yarında giremem belki kendinize iyi bakın tabi bebelernizede.. grş.

selam kızlar biz geldik
geçmişi okumayı aklımdan bile geçrmedim 100 sayfaya yaklaşmış

bugün ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda görünüyor dedi dr amca
bizde çıkınca kızıma kırmızı elbise ve kırmızı puantiyeli çorap aldık çoookkk tatlı
artık yavaş yavaş alışveriş yapıyoruz
sağlıkla giymek nasip olsun inşallah

hemen ilk günaydını ben yapıştırıyım günaydııııııııııııııııııın:180:

oyy benim kuzumaaa sağlıklı sıhhatli giysin inş. kıyafetlerini:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…