2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o iş biraz zor egecimmm eylül raydan çıkmış::d:d:d:d o seni uslandırmış
Yok yaaaaaaaa sen öle san,

cevap verdim gelince cnm 0 numara olması lazım

bakkk egecımmmm cukuları yemıs gelmıs nasıl da full enerjı geldıgı bellı::):):):))
böööö küsüm sana ben

benimki hiç kıpırdamadı bugün
çiko da yedim ama tık yok daha doğrusu pıt yok
kıprdar merak etme uzan ellerini karnına koy salla biraz:))))

Kızlarr,hamişlerr slm ...
Kaçç gündür geçemedim pc başına.Yazışamadım sizlede
Mahvetti beni bu girp ya.14. gün bugün.Geçen cuma iyileştim sanmıştım cumartesi gecesi bir kötü oldumm,aynı öksürük aynı ateş aynı sıtma geri geldi.Öyle bir şeyki istifra ettirene kadar öksürtüyor.Çok zor geçiyor ya.Bebekte etkileniyormudur çok

selam hoşgeldin ama acu yaa avatarını değiştir kızzz bu adam kıllıklı kadını biliyorum ayyyy dönme değilmi o

cevap verdim gelince cnm 0 numara olması lazım
gördüm canım gördüm

geçmiş olsun canım yaaa

kizlar merhabaa
ben de mustela nin catlak kremini kullaniyorum. lierac la yaklasik ayni fiyat(79 tl) ama 200 ml.yani lierac in iki kati.ayrica kuzenim eylulde dogum yapti o da karnina findik yagi surmus ve hic catlamamis.aksamlari da onu suruyorum hem bebe yagi kadar vicik vicik degil.

acu avatarı değiştir midem kalkıyor bu adamı görünce..
Etkileniyorlar malesef o yüzden hemen atlatmaya bak

selam hoşgeldin ama acu yaa avatarını değiştir kızzz bu adam kıllıklı kadını biliyorum ayyyy dönme değilmi o

Tmm canımm hemen değiştiriyorum kusurabakma miğdeni kaldırdım :))

geçmiş olsun canım yaaa

Saol tatlımm

acu avatarı değiştir midem kalkıyor bu adamı görünce..
Etkileniyorlar malesef o yüzden hemen atlatmaya bak

Hemmen değiştiriorumm hanımlar.Hakikatten iğrenç bişi ya.Allahım herşeyi kararında yaratıyor.Erkeklerde olmaz bu iş.Gerçi benim kocişin karnıda benle yarışıyor ama.5 aylık gebe karnı oldu adamda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…