huuu huuu canncann sana soru sordum anam bi bak bana hele
yok canım ne demek, maksat fikir almak zaten, herkes beğensin istiyorum. yaa yok böyle bişey isim bulamıyorummmm çıdırıyorummmmm. tek isim olcak zatenehh:)))))
ya ben böyle şak diye söylüyorum ya kızmıyorsunuz demi... Yalan söylemek istemem..
ben 4 kilo aldım ama baya belli oluyor :)57 olmuşum. çatlak kremine henüz başlamadım ama badem ve kakao yağını karıştırıp kullanıyorum şu günlerde.
KIZLARRR Bİ DE BİŞİ SORCAM.... BERFU ismi sizce nasıl?
Heh bak benim halamda Badem ve Kakao kullnmış 5..ayında başlamış.Çok faydasını gördüm dedi tatlım.Berfu ismi değişik.Güzelmiş.Ben R harfi içeren bi ism koymamaya karar verdim.Eşimin 6 yaşında kız kardeşi var R leri söyleyemio.Yine eşimin halası da 10 yaşına kadar söyleymemiş.Allah korusunda,onlara çekerse düşünsene .Mesela ZERRİn koyduk diyelim çocuk ZEVVİN dicek :) Ada Ceylin koycaz nasipse
Fatmaaaaaa yani o hamile göbüşünü çıkar resimden direkt bir manken vucudu tu tu tu maaşallah kızım yaaa.Valla maşallah çekerek baktım göbüşüne
Ege04 : Egecim ya ben 2 haftadır giremiom ya foruma,Annenin durumu ne oldu canım be.Geçmişte de bulamadım konuyla ilgili sayfaları
yok canım ne demek, maksat fikir almak zaten, herkes beğensin istiyorum. yaa yok böyle bişey isim bulamıyorummmm çıdırıyorummmmm. tek isim olcak zaten
kızlaaar nereye gittiniz yaww, ege nerdesiiiiinnn fatmaaaaaa :44:
ben de kimse yokken etek yaptım kızıma işte =)
vakit geçio hem de mutlu oluoorum...
şimdi body yapcam yine fırfırlı boncukluuu
cook sirin olmuslarr gule gule kullansin kizin
amaaaan kızlar geldim ben ne etmişim sormayınbi toplantı vardı bugün resmi evrağa öle yazmıştım ben evrağı toplantoya katılacak kurumlara göndermedim sanıyordum meğersem göndermişim saat 2 de hepsi toplandı mı damdan düşmüşe döndüm hee evrakları toparlar müdürü çağır falan filan merdiven in iç fotokopi anam canım çıktı
kızlar kimse kalmamış topicte, özlem cicilerin çok cici[/QU
Merve kardeş ben geldim sen gitmişsin galiba,öğlen yemeğe gitmiştim cevap yazamadım sana hemen,dün ben sordum arkadaşım evet doğum fiyatlarını...
şaşkın seni=)
neyse spor olmuş biras, çukutala ye de enerjin gessin
kızlar kimse kalmamış topicte, özlem cicilerin çok cici[/QU
Merve kardeş ben geldim sen gitmişsin galiba,öğlen yemeğe gitmiştim cevap yazamadım sana hemen,dün ben sordum arkadaşım evet doğum fiyatlarını...
hımm canım burdayım özelden de yazdım sana;
Avcılar Hospitale gidiyorum ben, normal doğum 500TL, sezaryen 850TL ama SSKlı olanlar için bu..
Değilsen bu fiyatların 2 katını veriyorsun... 1.000TL normal, 1.700 Sezaryen...
heh bak benim halamda badem ve kakao kullnmış 5..ayında başlamış.çok faydasını gördüm dedi tatlım.berfu ismi değişik.güzelmiş.ben r harfi içeren bi ism koymamaya karar verdim.eşimin 6 yaşında kız kardeşi var r leri söyleyemio.yine eşimin halası da 10 yaşına kadar söyleymemiş.allah korusunda,onlara çekerse düşünsene .mesela zerrin koyduk diyelim çocuk zevvin dicek :) ada ceylin koycaz nasipse
fatmaaaaaa yani o hamile göbüşünü çıkar resimden direkt bir manken vucudu tu tu tu maaşallah kızım yaaa.valla maşallah çekerek baktım göbüşüne
ege04 : Egecim ya ben 2 haftadır giremiom ya foruma,annenin durumu ne oldu canım be.geçmişte de bulamadım konuyla ilgili sayfaları
valla şaşırdım ayyyy spor olduda yoruldum ayyy yedim çukulata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?