2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana zahmet olmuyacaksa sevinirim 28.08.2010 muhtemel doğum 04.06.2011 aslan parçam kuzeyim diye yazalım tsk ederim

çok önemsiz olsada insan kendini tutamıyo çok acaip bişi anlamadım.. Detaylı ultrasonda kadın kalbine bakarken o beyaz noktacığı görünce bi baktım ağlıyorum. insan kendine bile anlatamıyo. rahatlatamıyosun bi türlü kendini.. onunda geçer inşallah..

kuzuuu su tefalın kızartma mak nasıll????

kuzuya sormuşsun bende yazayım çok memnunum ben eğerki diyet yapan biri varsa evinde dahada süper et ve tavukları ızgara yerine onda yap hem kurutmuyo hemde
hiç bir yer kokmuyo kirlenmiyo benim çok işime yarıyo diyet yaptığım için abimler kestanade pişiriyolarmış ama nasıl yapıyolar bilmiyorum ben denemedim

neeeeeeee peynırdemı yapıodunnnnn???????????**aferın canım sana yaa
esınede gecmıs olsun cnm cokk.ıhlamurun ıcıne kabuk tarcın ve elmada at ıstersen cok ıyı gelıyorr..

evt kız ben köyde büyüdüm yetiştim son 6-7 senedir bulaşmıyorum bu işlere tarlaya git sür et fırına gdeerdim ekmek yapmaya anneanneme yardım ederdim inekleri falan vardı o zamanlar sağardım öle yani..bunlları yaptıgımda ortaokul ve lise dönemleri idi

Evet cam falan silme ya,channel doğru söylüyo...Ben iyice saldım kendimi, camlar 2 hafta önce eve girerken silindi, bi daha da anca doğuma silinir..Ellemiyorum hiç...

kız ne yapiim manyağın tekiyim ben, canımın kıymetini bilmez, kendini paralayan bi deliyim, iki doğumumda da doğum temizliklerini kendim yaptım, üstelik bade de erken doğumu ilaçlarla durdurdular 2-3 ay, ne yapiim huyum bu canım durmuyo işte

ay üzüldüm bodruma. geçenlerde izmirde gazetede okumuştum sanki böyle bir şey, anne karnında halletmişlerdi sorunu. bir şey takmışlardı galiba bebeğe, unuttum ayrıntıları ama hallolmuştu.

Hberlerde izlemiştim manisada anne karnında bi bebek ameliyat edilmişti çişini yapamadığı için, bu haberdir belki bircecim

amannn ne kızı olursa olsun, herkes insan olsun önce, hamken pişmek zor, olsun yinede herkese güzel bakalım, yazdıklarım şakaydı..

işini iyi yapan bi kadın bulamadım blue araştırmalarım hala sürüyo :82:
annem desen sağlığı çok kötü sadece yemek konusunda yardım edebiliyor bana, onun temizliğini de ben yaparım gidince dip-köşe
üstünde sevgili ilk gelinim yazsın
şaka şaka süpriz yumurtam benim yazsın başka ne olabilirki??

aman iyi bari güzel haber alalım .. Gözün aydın sevindimm.

ay benimde öyle, deli ediyor beni, sanki çıkıcak aşağıdan, çok sinir bozucu.. Ayakta durunca falan çok fena oluyorum.. Doktora gidince sürekli soruyorum ama oda normal diyor..
bende sordum aşşa vuruyor çıkıcak gibi deidm normal dedi ama canınm acıyor valla

cnm bız zor buluruz ama su sekın gunluk sutlerı varya onlardan daha ıyı olabılır. ben artık hep onlardan ıcıyorumm

Ben de onlardan aliyim bari.. Yoğurdu da gidiyim deniyim evde :)

Kıyamam yaa İnsan en ufak bişey de bi garip oluyor, ağlarsın ağlamaz mısın tabii.
Doktor ultrasonla bakmaya başlayınca bile adam bişey demezse ben hemen atlıyorum nooldu bişey mi var diye

canlar ben gene 10 dk sonra sigara denetimine gidiyorum gene görüşürüzzzz

ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr bugun seker yüklemesini yaptırdım cok şükür gofret yemege devam edebilirmiişiiiiiimmmm

öglene kayınvaldemler geliyor yokum herkese öpücüüüüüüük

ya esım ıstıyo benımde ama ben evde hıc kızartma yapmam bı alısınca vazgecemem sonra dıe korkuyorum cunku cok sevıyorummm..ayy bende tezgahın uzerınde hıcbısı sevmıom tostmakınasıyla mıkrodalgayı bıle soktumm dolabın ıcınee:))) tek su ısıtıcm var oda elım kolum yanı:)

hee nerde kırmızı mutfak resımlerı bu arada:)

Kızartmasının tadını beğendin mi sen, ben ilk başta sevdim, durunca lastik gibi oluyo yaa..Beğenmedim..Bi de bende konveksiyon fırın var, et-tavuk yağsız pişiriyo ve çok lezzetli oluyo diyorlar..(ben et yemem.) Bütün tavuktan 1 su bardağı yağ çıkıyor fazladan..O yüzden et-tavuk yapmam bunda..Bi de süre çok uzun geldi, 20 dakikada pişiriyorum ben, yanlış mı yapıyorum sen kızartmayı kaç dakikada pişiriyorsun ?

kızlarr bugun seker yüklemesini yaptırdım cok şükür gofret yemege devam edebilirmiişiiiiiimmmm

sen nerde yaptırdın seker yuklemesınııııııııııııı????????????????????
Cerrahpasa deme sakın banaaaa

hoşgeldinn

nasıl yapılıyor şu şeker yüklemesi.. Eskiden aç karnına gel falan derlerdi açlık tokluk şekeri için falan bana doktor aç gel falan demedi..

amannn ne kızı olursa olsun, herkes insan olsun önce, hamken pişmek zor, olsun yinede herkese güzel bakalım, yazdıklarım şakaydı..

Kız bu ne kız ne dedim ki ben şimdi, bende insanlıkla ilgili ders verdiğimi sanıyordum yanlış anlaşıldım herhalde... Bende zaten uğraşmayalım dedim.. kapatalım bu mevzuları..

bende dedim bu kadın gezmeye gitti sabha sabah
channelde yükletti bugun inş cerrrahpşadır da ne gülerim

hosgeldınn bırcecımmm
hoşbulduk canım...
öyküm senin yapamadığın bişey olamaz yaa biraz uğraşsan taş gibi maya tuttrursun eminim. Ben cezvede yapardım eylüle hergün mannacık duru ya da öyle yapcam inşallahhh
benim ablam da yeğenime küçücük kavanozlara mayalardı günlük.
Minikmucizem ve bodrum çok geçmiş olsun ikinizede
minikmucizeme nolmuş?????
hoşgelin canım. gözünaydınnn...
Hberlerde izlemiştim manisada anne karnında bi bebek ameliyat edilmişti çişini yapamadığı için, bu haberdir belki bircecim

hıh evet canım manisadaydı, önce bir alet takmışlar bebeğe çıkarmış hep yaramaz, en son ameliyat yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…