canım lilypie diye bi site var oradan yapılabiliyor, pregnancy i seçiyosun, orada sat ı soruyor muhtemel doğum tarihini soruyor sonra otomatik olarak hergün ilerliyor. sen sat ve doğum tarihini yaz bana, bi de üstünde ne yazmasını istersin onu yaz ben sana hazırlarım, profiline eklersin.
canım gözünaydın,
bodrum un bebişinin de böbreklerinde büyüme varmış sanırım, onun da morali çok bozuktu, bak ne güzel sizinki normal çıkmış bu sefer, inşallah onunki de bi dahakine normal çıkar..Allahım sağlık ne kadar önemli yaa...
Ben de deniyim bari de , nerden bulucaz biz günlük süt?
Onda da bişey yoktur inşallah, rahatla tabii.
Bu böbrek büyümesini Bodruma da söylemişler. Helak etmiş kızcağız kendini. Geçebiliyor di mi ? Seninki geçmiş bak çook şükür
Ay keşke burda olsaydı da duysaydı
kuzuuu su tefalın kızartma mak nasıll????
neeeeeeee peynırdemı yapıodunnnnn???????????**aferın canım sana yaa
esınede gecmıs olsun cnm cokk.ıhlamurun ıcıne kabuk tarcın ve elmada at ıstersen cok ıyı gelıyorr..
Evet cam falan silme ya,channel doğru söylüyo...Ben iyice saldım kendimi, camlar 2 hafta önce eve girerken silindi, bi daha da anca doğuma silinir..Ellemiyorum hiç...
ay üzüldüm bodruma. geçenlerde izmirde gazetede okumuştum sanki böyle bir şey, anne karnında halletmişlerdi sorunu. bir şey takmışlardı galiba bebeğe, unuttum ayrıntıları ama hallolmuştu.
başka dr gidecek bakalım baya kötüydü.
Sevibade kız yok manyağın teki geldi 3-5 gün takıldı burda artislik yaptı hallettik.
Blue nun dediği gibi buranın temeli sağlam yeni gelenler edebi ile kalırsa eyvallah yoksa byeeee
öyküm sende iyi ayar vermişsin hee.. Edebiyat öğrt.kızı olduğun belli vesselamm..
maşallah enişteye tebrikler valla akşama kavursun ben de geliim
kız camları falan silme sevibadeeee, kirli kalsın nolcak, şu yağmurlar karlar bi geçsin de sonra kadın tutarsın annen gelir bişeyler olur sen yapma ama Allah korusun canım yaa...
ben yaparım şeker, üstünde ne yazsın?
aman iyi bari güzel haber alalım .. Gözün aydın sevindimm.selamlar herkeslere
uzun zamandır giremiyorum o yüzden iyisinizdir diye düşünebiliorum ancak..
Istanbuldaydım, abimi evlendirmeden sorunları atlatıp döndüm :)
detaylı ultrasona girdim.. Bebişin kalbindeki beyaz lekecik yine göründü, radyoloji uzmanı doktor da önemli bişey değil dedi. Olabiliyomuş... 30. Haftadan sonra yada doğduktan sonra geçebiliyomuş. Kireçmiş o leke.. Tek başına bi anlamı yok dedi. Geçen sefer böbreklerinden biri daha büyüktü şimdi normal çıktı.. Bi tek kalp damar çıkışlarına bakamadılar sırtı hep dönük olduğundan. Onada bi dahaki sefere gittiğimde bakıcaklarmış. Zaten bi dahakine şeker yüklemeside yapılcakmış... Yani kısacası için baya rahatladı özüme döndüm :)
bende sordum aşşa vuruyor çıkıcak gibi deidm normal dedi ama canınm acıyor vallaay benimde öyle, deli ediyor beni, sanki çıkıcak aşağıdan, çok sinir bozucu.. Ayakta durunca falan çok fena oluyorum.. Doktora gidince sürekli soruyorum ama oda normal diyor..
cnm bız zor buluruz ama su sekın gunluk sutlerı varya onlardan daha ıyı olabılır. ben artık hep onlardan ıcıyorumm
çok önemsiz olsada insan kendini tutamıyo çok acaip bişi anlamadım.. Detaylı ultrasonda kadın kalbine bakarken o beyaz noktacığı görünce bi baktım ağlıyorum. insan kendine bile anlatamıyo. rahatlatamıyosun bi türlü kendini.. onunda geçer inşallah..
Güzell...
ama benim şu parasızlıkta kesinlikle alacağım bi makine değil..Zaten dedim ya ev hediyesi geldi diye..
Kızartmayı 20 dakikada yapıyor..Çok uzun bi süre bence, temizliği zor..Pratik değil..Ve hemen yersen tadı gerçekten güzel, ama biraz kalırsa lastik gibi oluyor eşim o şekilde de sevdi ama, been beğenmedim..Kalınca iyi olmuyor..Ama bi sürü şey yapıyormuş, börek denedik muska börek..O güzel oldu...Et falan yapıyormuş, onları hiç bilmiyorum..Ve büyük çok yer kaplıyor..
Maddiyatın iyiyse ve mutfağında yer varsa alınabilir..Ama öbür türlü çok da lazım değil gibi geldi bana..Hatta sürekli el altında durmasın diye kaldırdık bi kenara şimdilik...Eşim indiriyor kullanacak olursak dolabın tepesine koydum..
kuzuya sormuşsun bende yazayım çok memnunum ben eğerki diyet yapan biri varsa evinde dahada süper et ve tavukları ızgara yerine onda yap hem kurutmuyo hemde
hiç bir yer kokmuyo kirlenmiyo benim çok işime yarıyo diyet yaptığım için abimler kestanade pişiriyolarmış ama nasıl yapıyolar bilmiyorum ben denemedim
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr bugun seker yüklemesini yaptırdım cok şükür gofret yemege devam edebilirmiişiiiiiimmmm
öglene kayınvaldemler geliyor yokum herkese öpücüüüüüüük
kızlarr bugun seker yüklemesini yaptırdım cok şükür gofret yemege devam edebilirmiişiiiiiimmmm
sen nerde yaptırdın seker yuklemesınııııııııııııı????????????????????
Cerrahpasa deme sakın banaaaa
kız ne yapiim manyağın tekiyim ben, canımın kıymetini bilmez, kendini paralayan bi deliyim, iki doğumumda da doğum temizliklerini kendim yaptım, üstelik bade de erken doğumu ilaçlarla durdurdular 2-3 ay, ne yapiim huyum bu canım durmuyo işte
Hberlerde izlemiştim manisada anne karnında bi bebek ameliyat edilmişti çişini yapamadığı için, bu haberdir belki bircecim
amannn ne kızı olursa olsun, herkes insan olsun önce, hamken pişmek zor, olsun yinede herkese güzel bakalım, yazdıklarım şakaydı..
işini iyi yapan bi kadın bulamadım blue araştırmalarım hala sürüyo :82:
annem desen sağlığı çok kötü sadece yemek konusunda yardım edebiliyor bana, onun temizliğini de ben yaparım gidince dip-köşe
üstünde sevgili ilk gelinim yazsın
şaka şaka süpriz yumurtam benim yazsın başka ne olabilirki??
hoşbulduk canım...hosgeldınn bırcecımmm
benim ablam da yeğenime küçücük kavanozlara mayalardı günlük.öyküm senin yapamadığın bişey olamaz yaa biraz uğraşsan taş gibi maya tuttrursun eminim. Ben cezvede yapardım eylüle hergün mannacık duru ya da öyle yapcam inşallahhh
minikmucizeme nolmuş?????Minikmucizem ve bodrum çok geçmiş olsun ikinizede
hoşgelin canım. gözünaydınnn...selamlar herkeslere
uzun zamandır giremiyorum o yüzden iyisinizdir diye düşünebiliorum ancak..
İstanbuldaydım, abimi evlendirmeden sorunları atlatıp döndüm :)
Detaylı ultrasona girdim.. Bebişin kalbindeki beyaz lekecik yine göründü, radyoloji uzmanı doktor da önemli bişey değil dedi. Olabiliyomuş... 30. haftadan sonra yada doğduktan sonra geçebiliyomuş. Kireçmiş o leke.. Tek başına bi anlamı yok dedi. Geçen sefer böbreklerinden biri daha büyüktü şimdi normal çıktı.. bi tek kalp damar çıkışlarına bakamadılar sırtı hep dönük olduğundan. Onada bi dahaki sefere gittiğimde bakıcaklarmış. zaten bi dahakine şeker yüklemeside yapılcakmış... yani kısacası için baya rahatladı özüme döndüm :)
Hberlerde izlemiştim manisada anne karnında bi bebek ameliyat edilmişti çişini yapamadığı için, bu haberdir belki bircecim
hoşgeldinn
nasıl yapılıyor şu şeker yüklemesi.. Eskiden aç karnına gel falan derlerdi açlık tokluk şekeri için falan bana doktor aç gel falan demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?