2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yoktum ya da atladım, okumamışım ya, üzüldüm şimdi...İnşallah bi dahaki gittiği doktor sorun yok der..En ufak bişey olsa dayanamıyoruz yaa, ana yüreği diyorlar ya, daha bebeler doğmadan paralanıyoruz onlara bişey olmasın diye..İnşallah iyi haberlerle gelir..

ayyy inanmıyorum yaa, Allahım şifa versin, çok zor walla
bende dün dr dedimki mesanesine iyi bak cerenin mesanesinde doğuştan reflü var hala uğraşıyoruz,
dedi öyle bişi yok,beyninde de bişi yok ama kalbine falan bugün bakacak işte

blueeee şimdide öykünün kızınamı talip oldun pessssssss
zor bulursun sen benim gibi dünür, kızım gibi gelin
senin yüzünden burda ağayla kötü oldum, oysaki kadının bi suçu yokmuş

Kız ama gerçekten üzüldüm ya o da hamile neticede nolursa olsun sizde artık yeter kız üstüne gitmeyin boşverin, gerginlik olmasın. Bende seni okuyorum deminden beri bu kız daha okumadı mı diye yazdıklarımı iyi yazmışım ama dimi.. Aman boşverin topiğin tapusu bizdemi isteyen girer, istediğini söyler boşverin..

öyküm senin yapamadığın bişey olamaz yaa biraz uğraşsan taş gibi maya tuttrursun eminim. Ben cezvede yapardım eylüle hergün mannacık duru ya da öyle yapcam inşallahhh

buluee nasıl yaptığını anlatsana ben biraz teknoloji özürlüyüm

öyküm senin yapamadığın bişey olamaz yaa biraz uğraşsan taş gibi maya tuttrursun eminim. Ben cezvede yapardım eylüle hergün mannacık duru ya da öyle yapcam inşallahhh

cezvede nasıl yapıyordun kız..Ben de arzumun makinesini almayı düşünüyordum, anlatsana becerebilirsem almam seninki gibi yaparım..

geldim kızlar apar topar çıktım yaa eşim çok hasta eve gittik beraber öğleden sonra izinli evde ona çorba yaptım ıhlamur yaptım geldim

kız yok olur mu dün ortalık karıştı onu anlatıyorum
annem de bize 1 bardak mayalıyomuş kolay olur yaparsın diyodu da daha hiç denemedim..

napim kız siz kızları vermediniz ben de oğluma güzel bi kısmet buldum oğlum ortada mı kalsın hem kızları vermiyolar hem de böyle diyolar şimdi

olur valla ama akşam olmaz hafta içi uğraştırıcı şeyler isteme diyor işten gelince zor oluyormuş hafta sonları yapıyor hafta içi klasik yemek yapıyor anca hafta sonu olurrrrrrrr

egeeeeeeee ne guzel demıssın dımı oykumcumm saana yakıstıramadım makına felan sen hemencecık elde de yaparsın yaaa canım benımmm:):):):):):)artık oykum herseyı yapar dıe bakıyorum ben:):):)
bnm teyzemde bardakta yapardı..

Bende tefalin yoğurt makinesi var yine onla yaparım herhalde.. Çok güzel oluyor.. Beceremem kız ben onu..

ay bak ne kadar masumum oysa ki :))
Hiç suçum yok tu..

aman hakkaten yaa biz yeteriz birbirimize.. Okudum kız ama okadar hızlı geçiyorki konuşar daldan dala oldu.
öyküm bişey sorcam sana benim bebe alttaraflarda oynuyor yaa çok nadir yukarlarda geziyor. Seninde öylemi

ilk mayam hazırdı, o çokta önemli değil canım zaten, nihayetinde yoğurt bakterisi içeriyo. sütün mayalanma sıcaklığı da çok önemli, el yakmayacak hafif sıcaklıkta(40-42 derece)... ben çocukken annem yapard ıondan öğrenmiştim

buluee nasıl yaptığını anlatsana ben biraz teknoloji özürlüyüm

canım lilypie diye bi site var oradan yapılabiliyor, pregnancy i seçiyosun, orada sat ı soruyor muhtemel doğum tarihini soruyor sonra otomatik olarak hergün ilerliyor. sen sat ve doğum tarihini yaz bana, bi de üstünde ne yazmasını istersin onu yaz ben sana hazırlarım, profiline eklersin.

ayy bnm de ananem ıle dedem yapardıı cok komıklerdı yaa..yok cok sıcak yapmıssın eksı olmus yok mayasını cok katmıssın ıkısıde bırbırınınkını begenmezdı ama dedem daha guzel yapardı..
dedıgın gıbı el yakmıycak gıbı olcakmıs cok sıcakta tutmuycakmıssın eksırmıs vss...bende denıcem bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…