kuzumm sen ne erken cıktınn bodrumdadamı yoktunn:)
allaha sukur cok kotu bısı deıl cnm ya bobreklerınde sorun varmıs sanırım ama doktor en kotu ıhtımalle ılerde sunnette gecer demıs daha keısn bısı de yok zaten bıdaha doktora gıtcek
başka dr gidecek bakalım baya kötüydü.
Sevibade kız yok manyağın teki geldi 3-5 gün takıldı burda artislik yaptı hallettik.
Blue nun dediği gibi buranın temeli sağlam yeni gelenler edebi ile kalırsa eyvallah yoksa byeeee
öyküm sende iyi ayar vermişsin hee.. Edebiyat öğrt.kızı olduğun belli vesselamm..
ne demek napim kız son çare mi benim kızı aldın ayol
Bu arada yoğurt mayalama için yoğurt makinaları varya ben kızıma almıştım onlardan çok güzel oluyor ve çok pratik.. Bebekler için güzel oluyor.. Ben evde beceremiyorum pek..
maşallah enişteye tebrikler valla akşama kavursun ben de geliim
kız camları falan silme sevibadeeee, kirli kalsın nolcak, şu yağmurlar karlar bi geçsin de sonra kadın tutarsın annen gelir bişeyler olur sen yapma ama Allah korusun canım yaa...
ben yaparım şeker, üstünde ne yazsın?
öyküm senin yapamadığın bişey olamaz yaa biraz uğraşsan taş gibi maya tuttrursun eminim. Ben cezvede yapardım eylüle hergün mannacık duru ya da öyle yapcam inşallahhh
kız yok olur mu dün ortalık karıştı onu anlatıyorumNe demek napim kız son çare mi benim kızı aldın ayol
Bu arada yoğurt mayalama için yoğurt makinaları varya ben kızıma almıştım onlardan çok güzel oluyor ve çok pratik.. Bebekler için güzel oluyor.. Ben evde beceremiyorum pek..
bende dün dr dedimki blueeee şimdide öykünün kızınamı talip oldun pessssssss
zor bulursun sen benim gibi dünür, kızım gibi gelin
senin yüzünden burda ağayla kötü oldum, oysaki kadının bi suçu yokmuş
maşallah enişteye tebrikler valla akşama kavursun ben de geliim
kız camları falan silme sevibadeeee, kirli kalsın nolcak, şu yağmurlar karlar bi geçsin de sonra kadın tutarsın annen gelir bişeyler olur sen yapma ama Allah korusun canım yaa...
ben yaparım şeker, üstünde ne yazsın?
öyküm senin yapamadığın bişey olamaz yaa biraz uğraşsan taş gibi maya tuttrursun eminim. Ben cezvede yapardım eylüle hergün mannacık duru ya da öyle yapcam inşallahhh
geldim kızlar apar topar çıktım yaa eşim çok hasta eve gittik beraber öğleden sonra izinli evde ona çorba yaptım ıhlamur yaptım geldim
ay bak ne kadar masumum oysa ki :))ayyy inanmıyorum yaa, allahım şifa versin, çok zor walla
bende dün dr dedimki mesanesine iyi bak cerenin mesanesinde doğuştan reflü var hala uğraşıyoruz,
dedi öyle bişi yok,beyninde de bişi yok ama kalbine falan bugün bakacak işte
blueeee şimdide öykünün kızınamı talip oldun pessssssss
Zor bulursun sen benim gibi dünür, kızım gibi gelin
Senin yüzünden burda ağayla kötü oldum, oysaki kadının bi suçu yokmuş
kız ama gerçekten üzüldüm ya o da hamile neticede nolursa olsun sizde artık yeter kız üstüne gitmeyin boşverin, gerginlik olmasın. Bende seni okuyorum deminden beri bu kız daha okumadı mı diye yazdıklarımı iyi yazmışım ama dimi.. Aman boşverin topiğin tapusu bizdemi isteyen girer, istediğini söyler boşverin..
ilk mayam hazırdı, o çokta önemli değil canım zaten, nihayetinde yoğurt bakterisi içeriyo. sütün mayalanma sıcaklığı da çok önemli, el yakmayacak hafif sıcaklıkta(40-42 derece)... ben çocukken annem yapard ıondan öğrenmiştimhay maşallah sana yaa, becerikli hatun :)) valla çok güzel süpersin :) ben de bi sütçü amca gördüm mahallede ama saatlerini yakalamam lazım, hiç mayalamadım bi tecrübe etmem lazım. ilk mayayı nasıl yaptın canım hazır yoğurttan mı yaptın?
cezvede nasıl yapıyordun kız..Ben de arzumun makinesini almayı düşünüyordum, anlatsana becerebilirsem almam seninki gibi yaparım..
buluee nasıl yaptığını anlatsana ben biraz teknoloji özürlüyüm
Çok yaklaşma kız, ben bana bişey olmaz diyordum eşimden bulaştı hasta oldum...
cezvede nasıl yapıyordun kız..Ben de arzumun makinesini almayı düşünüyordum, anlatsana becerebilirsem almam seninki gibi yaparım..
ilk mayam hazırdı, o çokta önemli değil canım zaten, nihayetinde yoğurt bakterisi içeriyo. sütün mayalanma sıcaklığı da çok önemli, el yakmayacak hafif sıcaklıkta(40-42 derece)... ben çocukken annem yapard ıondan öğrenmiştim
Alcaksan Tefalinkini al kuzu, onun kavanozları plastik, tefalinkiler cam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?