canım inş hayırlısıyla duyarsında rahatlarsın bizde 2 aylık olcaz ama daha duymadık.2 hafta sonra gicez bizimki biraz inikmiş, riskte vermedi inş duyabilirz pıt pıtları :) Dualarım yanında olsun.ay sağol canım ya hepimiz iyi olalım kuzucuklarımızla beraberbende cuma günü gidicem doktora kalp atışlarını duymak için çok heyecanlanıyorum bir yandanda korkuyorum inşallah pıt pıt atmaya başlamıştır miniklerimizin kalpleri
Evet oluyor.Özellikle de gece yatağa yattığımda bacak ayrımının yakınındaki kısım demişsin ya, oralara acayip bi ağrı giriyor..
8+6 canım.Benimde kasık ağrılarım oluyor, çok şiddetli olmadığı sürece normal galiba.
candas bende de oluyor, aslında kasılmalar 24. haftadan sonra olurmuş ama bizde erken başladı sanırım :)
Canım inş hep iyi olun meleğinle berabr.Bende de azaldı inş normaldir ya.
Bende iyiyim bebeğimizin kalbi atar inş diye dua ediyoruz teyzesi :)
Aman canım dikkat et hemde 2 kat daha fazla :) Allah kolaylık versin meleklerine güç versin.Sen çalışıyomuydun peki canım ?
evet canım, öğretmenim. bu seneki programım iyi Alahtan. pzt ve salı dersim yok. bu hafta da raporluyum. vicdanen rahatsız oluyorum rapor alınca ama yapacak bir şey yok, çok uğraştık bu bebekler için. riske atmak istemiyoruz...
efeniim yeni gelenler hoş geldi, sefa geldiii...
inşallah hepiniz hayırlısıyla meleklerinizin kalp atışlarına şahit olursunuz..bambaşka bi duygu Allah'ın büyük bi mucizesi...ben hep ağlarım diye tahmin ediyodum ama, o anki şaşkınlığımdan aplayamadım bile
bende bu aralar ağrı sızı yok çok şükür ama acaip uyuyorum öyle böyle değil
birce bir melek dilerken iki melek ne güzel, Allah tamamına erdirsin.:)
amin canım, inşallah.
bana bir şey demedi doktorum. ama ablamdan hatırlıyorum yasaklamıştı ona. zaten hamilelerin yememesini gerektiğini duyuyorum sürekli.
maydanoz, adaçayı ve narı biliyorum da marul da mı düşük yapıyormuş? ilk kez duydum ben de yiyordum faydalıdır diye.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
evet canım, öğretmenim. bu seneki programım iyi Alahtan. pzt ve salı dersim yok. bu hafta da raporluyum. vicdanen rahatsız oluyorum rapor alınca ama yapacak bir şey yok, çok uğraştık bu bebekler için. riske atmak istemiyoruz...
Kızlar doktorum bana özellikle tavsiye etti günde 1 çay bardağından biraz az nar suyu iç gebelikte çok faydalı dedi. Ben sıkça içiyorum. Hiç bir sıkıntım olmadı. Öyle bir risk taşısa doktorum önermezdi. Şimdi şaşırdım duyunca.
Kızlar doktorum bana özellikle tavsiye etti günde 1 çay bardağından biraz az nar suyu iç gebelikte çok faydalı dedi. Ben sıkça içiyorum. Hiç bir sıkıntım olmadı. Öyle bir risk taşısa doktorum önermezdi. Şimdi şaşırdım duyunca.
benım var sivilce sorunum 9. haftada acayıp basdı yüzümü simdi gecdi gibi ama ergenligimi hatırlattı banakızlarr aranızda sivilce sorunu olan varmı bu aralar yaa..yüzüm hep sivilce oldu ,saçlarımın arası hatta sırtımda bile çıktı ,kaşı kaşı bi hal oldum yaahemde çok kötü görünüyorumm
günaydın kuzucuk nasılsınnngünaydın kızlar..
banada yasak dedi herkesde öle diekızlarr benim doktorum hamilelik boyunca sakatatı yasakladı bana, ama başka yerlerde ilk aylarda sakatat yararlı diye okumuştum.. hoş sakatata bayılmıyorum ama size bu konuda ye-yeme dendi mi ???
candas bende de oluyor, aslında kasılmalar 24. haftadan sonra olurmuş ama bizde erken başladı sanırım :)
bende doktora nar yenmemesi gerekmiş dedim yok öyle bişey dedi
kestirip attıbende bir iki kaşık canım isterse yiyorum
ibrahim saraçoğlu söylemiş tv.de. ilk 3 ay düşüğe neden oluyormuş. kafam karıştı şimdi :44:
Benim önceden bir düşüğüm var ve doktorum bu konuda çok hassas. Yani düşük yapacak birşeyi kesinlikle önermez bana. Benimde kafam karıştı.
efeniim yeni gelenler hoş geldi, sefa geldiii...
inşallah hepiniz hayırlısıyla meleklerinizin kalp atışlarına şahit olursunuz..bambaşka bi duygu Allah'ın büyük bi mucizesi...ben hep ağlarım diye tahmin ediyodum ama, o anki şaşkınlığımdan aplayamadım bile
bende bu aralar ağrı sızı yok çok şükür ama acaip uyuyorum öyle böyle değil
Benim önceden bir düşüğüm var ve doktorum bu konuda çok hassas. Yani düşük yapacak birşeyi kesinlikle önermez bana. Benimde kafam karıştı.
ya bence aşırıya kaçarsak zararlıdır.. ben mesela marul yedim maydonoz yedim, kimi nar yiyormuş vs.. sebeplere de yapışmak lazım tabii ama arada bir yediğimiz şeyden zarar geliceğini sanmıyorum.. ne demişler herşeyin fazlası zarar...
bir de düşeceği varsa ne kadar dikkat etsen elden birşey gelmiyor, düşmeyecekse de sıkı sıkıya yapışıyor bebişler mübarek :)) hamile olduğumu öğrenmeden önce herhalde hayatımda taşıdım en ağır şeyi sırtlanmıştım, 4 kınaya gittim ölümüne oynadımvs. ama çok şükür birşey olmadı.. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah dua etmek lazım bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?