Hoşbuldukkk...ya hala kahvaltı yapmadım çok zararlı dimi böle aç kalmak..gidip bişeyler yemem lazım artık
ayy yumurta demeyın fena oluyorumm acayıp tıksındımm benn
ilk kez duydum ya, güzlliğini bilmiyorum ama hayırlı olması adına daha çok okunabilir gibime geldi.kızlar bu arada sayfalaaaar önce biri çocuk güzel olması için okunan yusuf suresi kaç sayfa diye sormuştu; baktım taammm 13,5 sayfa...
Canım bulantıların geçmedi mi artık ?ayy yumurta demeyın fena oluyorumm acayıp tıksındımm benn
Hoşbuldukkk...ya hala kahvaltı yapmadım çok zararlı dimi böle aç kalmak..gidip bişeyler yemem lazım artık
bende hamilelikten sonra sever oldum yumurtayı ama bu sabah yemedim vicdan yaptım şimdi bak bebiş bugün yumurtasız kaldı
ilk kez duydum ya, güzlliğini bilmiyorum ama hayırlı olması adına daha çok okunabilir gibime geldi.
Canım bulantıların geçmedi mi artık ?
Canım aç kalma tabi bebeğini düşün ve bence hemen kahvaltını yap.Meleğin çoktan acıkmıştır annesi.
nasıl durdun bu kadar zaman ...ben kahvaltı yaptım tekrar acıktım bile
hem midem bulanıyo hem karnım acıkıyo ne yesem şaşırıyorum
kızlar benim kansızlığım var bu yüzden hamile kaldığımdan beri bütün gün halsiz kalıyorum mide bulantısından bişeyde yiyemiyorum napıcam böyle yaa
işe gitmedim bugün 2 saat falan oldu kalkalı..midem bulanıyo gibi hiçbişey yemek istemiyorum..ama şimdi hazırlıcam bişeyler artık yemem lazım...
kızlar benim kansızlığım var bu yüzden hamile kaldığımdan beri bütün gün halsiz kalıyorum mide bulantısından bişeyde yiyemiyorum napıcam böyle yaa
gecdi sayılır aksam biraz gelıyo sabahları daha iyiyim .. ama yumurta yemem yiyemıyorum ayy aklıma gelınce bile fena oluyorum
ya bence aşırıya kaçarsak zararlıdır.. ben mesela marul yedim maydonoz yedim, kimi nar yiyormuş vs.. sebeplere de yapışmak lazım tabii ama arada bir yediğimiz şeyden zarar geliceğini sanmıyorum.. ne demişler herşeyin fazlası zarar...
bir de düşeceği varsa ne kadar dikkat etsen elden birşey gelmiyor, düşmeyecekse de sıkı sıkıya yapışıyor bebişler mübarek :)) hamile olduğumu öğrenmeden önce herhalde hayatımda taşıdım en ağır şeyi sırtlanmıştım, 4 kınaya gittim ölümüne oynadımvs. ama çok şükür birşey olmadı.. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah dua etmek lazım bol bol..
yaa :) bende :)) nerelisin , ben artvinliyim aslen
Canım günaydın hoşgeldin.Biz benim minikle iyiyiz inş.Sen ve miniğin nasıl ?
anladım canım, yummurta normalde de bazen mide bulandırıyo.Tabi şuan yiyebilsen iyi ama kötü oluyosan yapcak bişey yok.İnş çabul geçer tiksintin.
hadi ya, ben 7+2 gittiğimde çok susuzdum.Onun etkisi olabilir mi kalp atışlarını duymamaızda ? İnş öyle olsun diyelim bari.kızlar doktora muayneye gitmeden önce bol su içerseniz bebegi daha net görursunuz
hemşom :) tuttum seni :)trabzonluyum ben de
hamilelik boyunca gecmez diyolar hatta dogumdan sonra bile devam edebılırmıs öle oluyomus..inşallah ben olmam severdım ben yumurtayı uff nie böle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?