2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin ama niye yeni katıldın 3 ayımız kaldı önemli olayları atlattık artık havadan sudan muhabbetlerdeyiz.

ben de eski üyeyim. ama herkesin birbirini tanıdığı bir ortama hemen girmek kolay olmuyor. sohbet ilerlemiş. öyle konuya aniden diye girip bu da kurbağa kermit gibi olmak da var...ben çekindim kısaca:)[/QUOTE]

BİZ TANIMAYI GEÇDİKDE BEBEKLERİ KERTTİK BİLE KIZ. SENDE GİR SENİDE ALIRIZ ARAMIZA AŞKOLSUN ...

bende öyle diyorum tut beni kaldır beni:)))))))) yoksa yuvarlanıyorum hacı yatmaz gibi

ben kaçtım yemek hazırlıkları felan
yarın görüşürüz
kendinize iyi bakın

ay koş yemek yap. Ne yapcan bak yarına yemek düşünüyorum bugunu hallettim de

ben de eski üyeyim. ama herkesin birbirini tanıdığı bir ortama hemen girmek kolay olmuyor. sohbet ilerlemiş. öyle konuya aniden diye girip bu da kurbağa kermit gibi olmak da var...ben çekindim kısaca:)

BİZ TANIMAYI GEÇDİKDE BEBEKLERİ KERTTİK BİLE KIZ. SENDE GİR SENİDE ALIRIZ ARAMIZA AŞKOLSUN ...[/QUOTE]

teşekkürler. geç de olsa hepinizle tanıştığım için mutluyum. sevgiler gönderiyorum herkese...

tesekkur ederım canım ağırlasmaya basladınızmı sızde ya ben bıraz fazla kılo aldım dıye sanırım nefesım kesılıyor bazen gecelerı uykuda haram olmaya basladı 14 kılo aldımda ben

Amanınnn, sen sen ol bu topikte kilo konusunu açma..Benden sana tavsiyee..Kızlar bunalıma giriyo..Kilo topiği var orda yaz..Ama sorma ben de çok ağırlaştım...Hemde 7 kiloyla dana gibi oldum..

2011 hazıran annelerı bıt pıre ayak ne muhabbet ıstersen varr hahahahaha:)))))
ayyyy evet o ıgrenccccccccccc bısı canım ya

hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…