hoşgeldin ama niye yeni katıldın 3 ayımız kaldı önemli olayları atlattık artık havadan sudan muhabbetlerdeyiz.
sen tam yerine düştün bize çene de bişi bile bırakır çeneçalarız.:==)))))) biraz gevezeyiz ama belli saatlerde sakiniz. Sabah ve akşam yoğun öğlenleri inzivaaaa
bende öyle diyorum tut beni kaldır beni:)))))))) yoksa yuvarlanıyorum hacı yatmaz gibiagzım durmuyo hıc benımde sanırım nefesımde ondan kesılıyorYedıklerım artık mıdeme sıgmasalada ben hala yemek ıstıyorum gercı 46 kıloylahamıle kalmıstım ben cok zayıftım ama esıme yınede fazla gelıyor eskı halıme alısık oldugu ıcın dalga gecıp duruyo hep Olsun bende keyfımı suruyorum kaldı benı cek benı
ben kaçtım yemek hazırlıkları felan
yarın görüşürüz
kendinize iyi bakın
e oglenlerıde iş guç yapalım dımı amaBen zaten anca 11 de uyanabılıyorum
ben de eski üyeyim. ama herkesin birbirini tanıdığı bir ortama hemen girmek kolay olmuyor. sohbet ilerlemiş. öyle konuya aniden diye girip bu da kurbağa kermit gibi olmak da var...ben çekindim kısaca:)
sana yuh diyorum biz çalışan insanlarız 8:30 grubundanız yanii
tesekkur ederım canım ağırlasmaya basladınızmı sızde ya ben bıraz fazla kılo aldım dıye sanırım nefesım kesılıyor bazen gecelerı uykuda haram olmaya basladı 14 kılo aldımda ben
ayak muhabbetinden nefret ederim ya ne tiksinç insanlarsınız yaaaaaaaaaa..
Birden aklıma erkek ayağı geldi kıllı kalın tırnaklı bide erkekler parmak arası terlik giyinir ya ağzının üstüne çarpasım gelir.
kızlar uzun zamandır kadınlar kulübündeyım ama ılk defa yazıyorum sızlere benı de alın aranıza24+4 gunluk hamıleyım hazıranın 10 unda beklıyoruz ınsallah bebegımızı bı aksılık cıkmazsa artık katılayım sızlere dedım
benımkı hep hareketlı masallah annesını rahat bırakmıyor ben 3 hafta once yaptırdım seker testını cuma gunu de aylık kontrolumuz var
bende öyle diyorum tut beni kaldır beni:)))))))) yoksa yuvarlanıyorum hacı yatmaz gibi
ay koş yemek yap. Ne yapcan bak yarına yemek düşünüyorum bugunu hallettim de
2011 hazıran annelerı bıt pıre ayak ne muhabbet ıstersen varr hahahahaha:)))))
ayyyy evet o ıgrenccccccccccc bısı canım ya
adı konsa yemeğin kolayda. Baya erken evlenmişsinbende bıktım evde oldugumdan berı hergun ne yemek yapcam dıye buarada benım yas 23 1.5 yıllık evlıyım
çıkıyorum...byeeee...
Bizi özleyin kızlarrr....
adı konsa yemeğin kolayda. Baya erken evlenmişsin
erkencisin bugun dinlen barii yarın grşz.
5 yıl cıktık kız lıseden berı e dayanamadık artık
oyy liseden beri aynı adam çekilirmi kız :)))
5 yıl cıktık kız lıseden berı e dayanamadık artık
oyy liseden beri aynı adam çekilirmi kız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?