erkencisin bugun dinlen barii yarın grşz.
Okudum okudum kızlar geçmişi katılamadan kaçıyorum yine
Özledim amaaa 2 gündür aynı şeyi yaşıyorummm
hahahaha banayaklaşma allah seni güldürsün kız. Hakikatten bende 11 yıldır tanıyorum ama liseden beride çekilmez .
şaka bi yana allah uzun ömürler versin bir yastıkta inşallah
Ben hiç geçmişe bakmıyorum, direk konuya dalıyorum..Geçmiş oku oku bitmiyor ki..
aman ben çekemezdim valla. zaten lise öncesinde kimse olmuyo olsada fasa fiso. lisede başla 5 sene çık sora bide evlen. Gün yüzü görmemiş gibi bişi oluyo. valla bende 1.5 seneden beri evliyim ondan öncesinde bi 3 sene var. yaşım da 25 yani liseden 21 yaşına kadar zamanım varmış. o zamanda ben ohoooooohmaksat erkek milletini tanımak tabiii
iyi akşamlar cnikomkızlarrrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrr
oooo canım yaa..kız işten çıkmıyorum patron dikeldi başıma, topikten çıkıyorum dedim de , gitti şimdi..
Yoksa bugün yine mesai var garanti...çıkma şansım yok...
okudum okudum kızlar geçmişi katılamadan kaçıyorum yine
özledim amaaa 2 gündür aynı şeyi yaşıyorummm
Kuzucuğum canım tahinli piyas ve köfte cektiiiiiiiiiiiiii sen ye bari benimyerime aaaaaa nerden geldi aklıma hayret bişeyyyyy
kuzucuğum canım tahinli piyas ve köfte cektiiiiiiiiiiiiii sen ye bari benimyerime aaaaaa nerden geldi aklıma hayret bişeyyyyy
Ben lisede çıkıyordum, çocuk bağımlıydıı.Sonra eşimle evlendim o da barmenn...
İyi ki erkek milletini fazla tanımaya kalkmamışım, sonum pek iyi değilmiş...Doktora mühendise denk gelemedim hiç...
en azından bağımlıdan sonra barmene denk gelmişin :)) iyiye doğru gidiyomuş işte. Az daha kassan philip morrisi bulurdun belki
Antalya piyazııı...
Sen biliyon mu kızzz...Daha bugün yedim haa öğlen yemeğinde...Senin yerine de yerim de, evde yap kız bebişin canı çekmiştir, zor bişey değil nasılsa...
hiştttttttttttttttt
hişttttttttttttttt
bu saatte ne yemeği
ben konuşurum anca burda sen konuşamazsın yemek lafını
önce izin alcan
maraba seni
hiştttttttttttttttt
hişttttttttttttttt
bu saatte ne yemeği
önce izin alcan
maraba seni
hiştttttttttttttttt
hişttttttttttttttt
bu saatte ne yemeği
önce izin alcan
maraba seni
hahahahahahah allah iyiliğini versin emi çok güldümen azından bağımlıdan sonra barmene denk gelmişin :)) iyiye doğru gidiyomuş işte. Az daha kassan philip morrisi bulurdun belki
Ağaaammm, sende potansyel düştü bu ara, eskisi gibi acıktım demiyon...
Gizli gizli mi yiyorsun ne yapıyorsun ???
Kız gözümün önüne geldi napayım köfte hadi neysede piyas çok geldi aklıma dayanamadım yazdım kuzuya antalyada yesin diye hoşgörrrrrrr ağam
en azından bağımlıdan sonra barmene denk gelmişin :)) iyiye doğru gidiyomuş işte. Az daha kassan philip morrisi bulurdun belki
Hee ben bilmemmi kız tümşehirlerin en güzel yemeklerini bilirim hayatın anlamlarından biridir yemek benim için öğleden beri nerden geldi aklıma çok istwdi nssı yapacam tutturamam tahini içine atıp olmazki sen tarifini biliyonmu yapmaya çalışıyım ayyy ne güzeldiiiiiiiiii tadı damağıma geldişimdi.:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?