• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakırköyde madoda saat 15:00 de en son burda kalmıstım ben:)

14:30 değil miydi :)))

gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...

ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))

Günaydınnnnn gerçekten ne kadar Anadolu yakası var :)

bostancıda yapma fikri yada kadıköy gibi muhteşem bi fikir :64:
şaka bi yaka umarım gelebilirim.. koca göbeğimle..:66:

Bizim de göbekler kocaman , boşver engel mi :1::1:

günydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn bn geldim ama başım agrıyooo:59:

-kızımın hala bir ismi yok...
-bebek arabasına karar veremedik..çift yönlü olsun baston gibi küçük olsun hafif olsun pratik olsun sağlam olsun ikinciye nasip olsun..
-oda alıp almamakta karasızım..
-bebek şekeri için ne yaptırsam ? mevlüt için nasıl yaptırsam? başımda annem olmadığı için çok zor bunlar kayınvaldeyle konuşulmuyor..
-normal doğum olsun istiyorum sezeryandan korkuyorum..
-doğumdan dan sonra ev çok kalabalık olacak 1 hafta dursunlar sonra gitsinler istiyorum...
-eşimden daha çok ilgi bekliyorum..
-tombul bir kuş oldum.. bu kilolar nasıl gider bilmiyorum:5:
-gereksiz şeyler almak istemiyorum ama hevesim kalırmı acaba diyorum pişmanlık yaşamak istemiyorum..
-bunları benim gibi düşünen varmı bilmiyorum abartıp bazen saçmaladığımı hissediyorum ama birisiyle paylaşmadıkça olmuyo.. herkes olur olur yapılır diyor..her iş bana bakıyor:18:
-annemi çok özlüyorum...
-bu işlerin altından ben de kalkıcam biliyorum çok düşünüp sıyırtık olmadan kuzucuğumuda üsmeden hal olacak umuyorum..
-deli diye düşünmeyin sesli hatta yazılı düşündüm paylaşmadan edemedim rabbim herlesin kuzucuğu sağlıkla kucağına versin bol bol herkes için dua ediyorum başka yapacak bişey bulamıyorum..destek ve önerilerinizi bekliyorum....:28:

Aynı düşünceler bende de var yaaaa...Sadece benim kızımın adı belli...
Özellikle de " annemi çok özlüyorum " kısmı varya, beni benden alıp götürdü..Bende çok özlüyorum..Her telefonda gülüyorum iyiyim falan diyorum, ama telefonu kapatınca ağlayasım geliyor..

Günaydınnn kuzuuu

Günaydın dünürüm, geçmiş olsun
Benim de dün akşamdan beri bel ve regl ağırısı gibi kası ağrım var, rüyamda da bütün gece doktorla uğraştım,
Allah hayır etsin

sanada geçmiş olsun dünürcüm... yaa o rüya mevzusu bende hat safhada hergün o dediğim erkek bebeği göryorum bugünde gördüm ben yaa hatta antalyadaydık kuzuuuuuuuuu . nedense çocukla birlikte kemere gitmeye çalışıyordum :53:

Aynı düşünceler bende de var yaaaa...Sadece benim kızımın adı belli...
Özellikle de " annemi çok özlüyorum " kısmı varya, beni benden alıp götürdü..Bende çok özlüyorum..Her telefonda gülüyorum iyiyim falan diyorum, ama telefonu kapatınca ağlayasım geliyor..

:( ben telefonda bile duyamıyorum :((
uzakta olduğunu bilmek bile güsel...

yelkovan yaa maşallah Allahım ne tatlı:D:D hele burnunu ıssırırım yaa ben :D

günaydınn.
japones, çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, boşver eşini:))
yelkovan bayıldım oğluna, maşallah ya ne kadar güzel pozlar vermiş:nazar:

sanada geçmiş olsun dünürcüm... yaa o rüya mevzusu bende hat safhada hergün o dediğim erkek bebeği göryorum bugünde gördüm ben yaa hatta antalyadaydık kuzuuuuuuuuu . nedense çocukla birlikte kemere gitmeye çalışıyordum :53:

:9: :9:
Kızım sen hergün rüya mı görüyon.....
Yaz bebesi olacak ya, kap gel çocuğu...40 ı çıksın denize sokarsın...:9:
Kemer çok uzak kız, sen bize gel, ben seni konyaaltına götürürüm....Bi de oralarda otel parası mı verecen..

kız bu neeeeeeeeeee süper bi şey bu maşalahhhhhhhhhhhhh allahım muciz3e dudaklar burun nasılda belli maşalalh yelkovan..

gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...

ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))
buluşma bu tarafta olcekkkkkkkkk mlletin aklına sokma:))))))))))) kızımı getiremem oralara eylülde gelcek. zaten hasta yavrum.
saat 15 yaptık çilek için

Günaydın kızlar...
Hava çok güzel, kuzunun keyfi de çok güzel....
maşallah inşallah böyle gider.
bende aşıya gidicem birazdan kahvaltımı yapayımda

günydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn bn geldim ama başım agrıyooo:59:
good morning mrs.fatmaaaaa

Kız o senin beben yabancı gibi konuşma :)))))))))

günaydınn.

Günaydın birceeeeee

kız bu neeeeeeeeeee süper bi şey bu maşalahhhhhhhhhhhhh allahım muciz3e dudaklar burun nasılda belli maşalalh yelkovan..

buluşma bu tarafta olcekkkkkkkkk mlletin aklına sokma:))))))))))) kızımı getiremem oralara eylülde gelcek. zaten hasta yavrum.

Ağam günaydınnnn,
15:00 yaptık di miii ohh süpeer :)
ultrason resimlerimle gelicem ben, kontrolden gelen bi benim herhalde :)

ooo yeee .. :):) thank you:D:D very very good:D yyeeeesss of course . you are pancel box :D:D you are speak englishD:D

ingilizceyi katlettim bildiklerimi yazdım işde:D:D:D:60::60:

Günaydın birceeeeee

Ağam günaydınnnn,
günaydınn aşkitom. evet güzel haberlerini naklen duyucaz:)))))) senin için 15 yaptık canikom

hahhahaa gunaydınn ağam paşammm :):)::) aa eyluldemı gelıyoooo ne guzellll.. ya cok bostancı tarafında oturan var dıye dedım 2. bulusmayı ole yaparız nolcekkkkkkkkkkk:)):):)::) bızım ıcın farketmıyo bı denızotobusune bakarrrr...

CILEKKKK kıymetını bıl bakkk ıkızım senın ıcın 3 yapmıslarrrr

:9: :9:
Kızım sen hergün rüya mı görüyon.....
Yaz bebesi olacak ya, kap gel çocuğu...40 ı çıksın denize sokarsın...:9:
Kemer çok uzak kız, sen bize gel, ben seni konyaaltına götürürüm....Bi de oralarda otel parası mı verecen..

valla neden giyorsam oraya :D:D:D
yazın gelecek gibiyiz antalyaya ya bakalım nasip

Günaydın birceeeeee

Ağam günaydınnnn,

kız ne biliyim rüyamda aynı bebek benim ki acba gerçektede mi öle olacak ki:26:

Bu ne yaaa, yelkovan çok güzel çıkmış resimler..Maşallah kuzucuğa...:nazar: Resmen poz vermiş ya..
Aslan parçası..Allah nazardan saklasın..:nazar::nazar:

yelkovan yaa maşallah Allahım ne tatlı:D:D hele burnunu ıssırırım yaa ben :D

günaydınn.

:54:tesekkurler kızlar dun resımlerı alır almaz hemen sız geldınız aklıma cunku aynı hıslerı paylasan en ıyı anlayan sızlersınız..
bu arada esım haftasonu ıcın bursaya gezmeye gıdelım uludag yaparız dedı bende dedımkı olmaaaz ben kızlarla bulusucam bu haftayı mı buldun bula bula dedım:))

günaydınn aşkitom. evet güzel haberlerini naklen duyucaz:)))))) senin için 15 yaptık canikom

:71::71::71:
kolun acımaz inşallah bu arada,
sen de şu aşıyı yaptırıyorsun yaa ben de düşünmeye başladımm :44:

ooo yeee .. :):) thank you:D:D very very good:D yyeeeesss of course . you are pancel box :D:D you are speak englishD:D

ingilizceyi katlettim bildiklerimi yazdım işde:D:D:D:60::60:

Bombesiniz yine sabah sabah :60::60::60:

Back
X