• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar ufff yarın buluşcak olan arkadaşları çok kıskanıyorum yaaa :84:

ben ist.dayım ama gidemiyorummm :84::84:

offf cnm sıkıldıkca yemek yıyorum ya ne guel yarın bulusacaklar ıhı ıhıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :84::84::84::84::63::63::63::63::63::59:

ben geldim herkes gitmiş yine napiim iş güç çocuğu yatirim falan derken akşam oluyo yaaa:(

fatmacım liste güzelde benimki erkek yaa:) ismi de Tuna olacak inşallah..
ben niye kız gibi hatırladım yaa:D:D:D:D
allah sızı ne yapmasınnnn bırı cutlu yapmıs bırı pipili bızım kızlarımız ayıbı bılır anam acmazlar gercı benım kı bana cektıyse donsuz gezer orası oylede :60::60::60::60::60::60:
senişnkinede donsuz yazayım o zaman dur :D:D:D

hahaha şimdi gördüm listeyi o ne kız fatma allah iyiliğğini versin fatma

ohhh evdeyim de rahatça güldüm :60::60::60:

heytttttttttttttt benım kızım ayıbı bılır ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn yamzayın donsuz monsuz bu sefer gıcıgına gıder erken cıkar mıkar :9::9::9:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84: kopartırım len dılınızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :27:

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:63::84::84::84: aman ne yapım yıgıdın malı erkekler ıcın gecerlı ama benım kızımda yıgıt malı meydanda olsun :63::63::63::63::63::63:

bebekpoyraz senin çizelgen niye mavi ya gören erkek sanıcak hee pembe yapsana çizelgeni kuzum:44:

Back
X