Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf cnm sıkıldıkca yemek yıyorum ya ne guel yarın bulusacaklar ıhı ıhıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :84::84::84::84:![]()
ben niye kız gibi hatırladım yaaben geldim herkes gitmiş yine napiim iş güç çocuğu yatirim falan derken akşam oluyo yaaa
fatmacım liste güzelde benimki erkek yaa:) ismi de Tuna olacak inşallah..
senişnkinede donsuz yazayım o zaman durallah sızı ne yapmasınnnn bırı cutlu yapmıs bırı pipili bızım kızlarımız ayıbı bılır anam acmazlar gercı benım kı bana cektıyse donsuz gezer orası oylede![]()
hahaha şimdi gördüm listeyi o ne kız fatma allah iyiliğğini versin fatma
senişnkinede donsuz yazayım o zaman dur![]()
heytttttttttttttt benım kızım ayıbı bılır ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn yamzayın donsuz monsuz bu sefer gıcıgına gıder erken cıkar mıkar![]()
donsuz mu?????????????
zuhauhauhauhauahuahau koptummmmmmmmmmm![]()
heytttttttttttttt benım kızım ayıbı bılır ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn yamzayın donsuz monsuz bu sefer gıcıgına gıder erken cıkar mıkar![]()
zuhauhauhauhau benim burak oynamaya başladı donsuz lafını duyunca:84::84::84::84::84::84::84::84::84: kopartırım len dılınızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
yazdım bileeeeeeeee alda bak
fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: aman ne yapım yıgıdın malı erkekler ıcın gecerlı ama benım kızımda yıgıt malı meydanda olsun
![]()
zuhauhauhauhau benim burak oynamaya başladı donsuz lafını duyunca
koptum yaaaaaaaaaaaa
![]()
hayrola gozmu koydunuz len donsuz duyunca bın erkege tas cıkarır kızım allahın emrıyle ıstersenız orası ayrıııı![]()
fırfırfırbebişim azdı şekerimmmm
Allahın emriyle göbeklerimizi tokuşturalım![]()
kim donsuzben de lafa gireyim dedim
![]()