bilmiom kı bacım denız yogun bakım dıodu ama bılmıyorum
kurban olduğum Allah'ım inşallah acil şifalar verir bebeğe... bizim bir ay önceki halimizle doğurmuş yani offf offf kimin ne olcağı belli değil zamanında gelir inşallah bebeklerimiz yaaa((((((((((((
ya benimde yoga sınıfından bi kızcagız 34.haftada dogurmuş gerci iyimiş kendisi ve bebiş ama hastanede..o normal dogumda yapmamış bebegin kalp ritmi yavaşlamış sezeryanla almışlar..inşlalhh başkada kimse erken dogurmaz yaa..hepimizin zamnında gelir inşşallah..
ay evet işte düşün ne kadar minik( biz o zaman aman hareket ettimi diye bakıyoduk dimi bebek üç dört günü atlatırsa olumlu konuşabilirmiş ancak doktor öyle demiş inşallah yaşar adı da çınarmış yazık (
inşallah yaşar bakalım... Allah'tan ümit kesilmez ama o süreçte aile çok yıpranıcak hastane ve ev arasında mekik, çalan tlfnlara acil koşmalar... offf of kaç gün kalır hastanede kim bilir... Allah doğumun bile hayırlsını nasip etsin kızlar... işte böyle olaylar duyduğumda da kendimi falan düşünmüyorum normal mi sezaryen mi diye amannn benim bebeğim sağlıklı doğsunda ben razıyım her türlü acıya sancıya((
Aynen canım zamanında gelsinde nasıl gelirse gelsin sezeryan normal o kız sezeryanmış galiba ağrım var ama şu an kendimi düşünmüyorum diyomuş ayy neyse güzel şeyler konuşalım ya bizim topiğin maşallahı var olmiycak öle bişey ben biliyorum çilek te zamanında doğurcak inş
kızlarr
doktorcumdan geldim, benim cadı kızım kordonunu boynundan çıkarmamış, ve başı da biraz aşağıdaymış, onun için tedbir amaçlı haftaya bi daha gidecez...onun dışında gayet sağlıklı çok şükür...ama anasını babasını endişelendiriyo işte, daha erken gelmeye felan kalkmasın...Allah tüm yavruları korusun...
herşeyin yolunda olması süperrr
ama bu yaramaz o kordonla kalırsa ne olacak erken doğuma mı sebeb verirmiş ben pek bilmiyorumda
Allaha emanet olun kızında akıllı olsun tam zamanında sağlık gelsin :)
canım sanırım benim de bildiğim kadarıyla normal doğumda risk oluşturabiliyo bebek için...şu an 1 tur dolanmış durumda boynunda bu normal kabul ediliyo ama daha çok dolanmaması gerekiyomuş onun için hareketlerini sayıyorum günde en az 10 olması gerekiyomuş...bi de benim doktor hakkaten kılı kırk yarar işi şansa bırakmaz onun için ihtiyaç duyduğu sıklıkta takip ediyo...
hepimizin evlatları inşallah zamanında ve sağlıkla gelir
kızlarr
doktorcumdan geldim, benim cadı kızım kordonunu boynundan çıkarmamış, ve başı da biraz aşağıdaymış, onun için tedbir amaçlı haftaya bi daha gidecez...onun dışında gayet sağlıklı çok şükür...ama anasını babasını endişelendiriyo işte, daha erken gelmeye felan kalkmasın...Allah tüm yavruları korusun...
Offf aksam aksamda su kurtlar vadısı hıc cekılmıyor yaaaaaaaaaaa burdada kımse yokmus:84::84::84::84:
günaydıııııııııııııııııııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?