2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldukkk sırtım ağrıyor uzanmak istiyorum. Ne şanslısınız valla ev hanımları bütün gün uzanırsınız. Ben evde olsamda olmaz ki çocuk var bitane daha evde(((((((((

emın ol senden farksızım kuzum bende evde durmayanlardanım iş iş işşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benımkıde ılk bılmıom :84:

hayırlısıyla bir doğursaydık...hı bi de kız bebişler erken geliyormuş..hep dua ediyorum zamaında gelsin die

Selam kızlar topikleri geziyodumda temmuz annelerinden biri erken doğum yapmış aniden suyu gelmiş okurken çok üzüldüm bebek biraz iriymiş haftasına göre bereket ama yoğun bakımda tabi.. Allah hepimizin bebeklerini korusun dua edelim o miniğede..

selam kızlar.normal doğum yapmış biri olarak kolay diyemem ama bence kolayıda yok zaten.çatı muayenesi yapan kişinin tecrübesinede bağlı.benim çatı muayenemde doktor hiç canımı yakmadı ama genç bir ebe muayene etti 1 sefer canımı yaktı. normal doğumda bence son 1 saate kadar dayanılmıycak bir acı yok. bide Allah herkes için hayırlısını versin.

allah yardım etsin anneciğine babasına bağışlasın..
Bizimkilerde zamanında sağlıklıca gelsin

hayırlısıyla bir doğursaydık...hı bi de kız bebişler erken geliyormuş..hep dua ediyorum zamaında gelsin die

ay erken dogumlar rıskler ay vallahı varya ıyıce korku bastı benı ya tabı herkerste olacak degıl ama ne bılm ıyıce korkmaya basladım bu aralarda kasıklarımda cok kasılıo bebek hep kasıklarımda dr gıdınce solıcem ya nıe olyokı acaba :18::18:

kızlarrr hamileler kervanına Ebru Gündeş de katılmışşşşş... çok da severm o kadını yaa inşallah o da sağlıkla alır bebeğini kucağına...

ee nasılsınız? dünürrrr nasılsın kızzzz :)))))

Ani hapşırık öksürükte benimde oluyo ama durup dururken oluyosa bi görün derim dr a ne olur ne olmaz allah korusun sağlık ocağındaki ebe bana artık doğum çantanı hazırla dedi valla aldım bende ne olur ne olmaz

anacım bn yenı duydum cılekcilek erken dogum rıskı varmıs sonra temmuz annelerinden bır arkadas erken dogum yapmıs ıyıce kasıldım ya :2:

hee çileğin durumun biliyorum Allah'ım acil şifalar versin ona... temmuz annelerinden mi? ayyy nasılmış bebek peki? (

anacım bn yenı duydum cılekcilek erken dogum rıskı varmıs sonra temmuz annelerinden bır arkadas erken dogum yapmıs ıyıce kasıldım ya :2:

ya benimde yoga sınıfından bi kızcagız 34.haftada dogurmuş gerci iyimiş kendisi ve bebiş ama hastanede..o normal dogumda yapmamış bebegin kalp ritmi yavaşlamış sezeryanla almışlar..inşlalhh başkada kimse erken dogurmaz yaa..hepimizin zamnında gelir inşşallah..

evet haklısın banada dedı dr um hazırlamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…