hoşbuldukkk sırtım ağrıyor uzanmak istiyorum. Ne şanslısınız valla ev hanımları bütün gün uzanırsınız. Ben evde olsamda olmaz ki çocuk var bitane daha evde(((((((((
Kızlar ne dicem...benim kuzen 40. haftasını doldurdu..nışanda gelmiş..ama 3 cm açılma olmuş..geçen gün doktor çatı muanesi yaparken cnaını çok acıtmış..dior resmen ağladım :18::18::18::18: acaba doğum yaklaştığı için açmayamı çalıştı off yaaa..2. hamileliği olan söylesinn kızlar..doğumda canımız çok acıycakmı çok korkuyorum yaaa :84::84::84:
bu arada göbüşleriniz çok tatlıı..bende eklicem en ksıa zamnda..
hayırlısıyla bir doğursaydık...hı bi de kız bebişler erken geliyormuş..hep dua ediyorum zamaında gelsin die
emın ol senden farksızım kuzum bende evde durmayanlardanım iş iş işşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlar ne dicem...benim kuzen 40. haftasını doldurdu..nışanda gelmiş..ama 3 cm açılma olmuş..geçen gün doktor çatı muanesi yaparken cnaını çok acıtmış..dior resmen ağladım :18::18::18::18: acaba doğum yaklaştığı için açmayamı çalıştı off yaaa..2. hamileliği olan söylesinn kızlar..doğumda canımız çok acıycakmı çok korkuyorum yaaa :84::84::84:
bu arada göbüşleriniz çok tatlıı..bende eklicem en ksıa zamnda..
selam kızlar topikleri geziyodumda temmuz annelerinden biri erken doğum yapmış aniden suyu gelmiş okurken çok üzüldüm bebek biraz iriymiş haftasına göre bereket ama yoğun bakımda tabi.. Allah hepimizin bebeklerini korusun dua edelim o miniğede..
Selam kızlar topikleri geziyodumda temmuz annelerinden biri erken doğum yapmış aniden suyu gelmiş okurken çok üzüldüm bebek biraz iriymiş haftasına göre bereket ama yoğun bakımda tabi.. Allah hepimizin bebeklerini korusun dua edelim o miniğede..
hayırlısıyla bir doğursaydık...hı bi de kız bebişler erken geliyormuş..hep dua ediyorum zamaında gelsin die
ay erken dogumlar rıskler ay vallahı varya ıyıce korku bastı benı ya tabı herkerste olacak degıl ama ne bılm ıyıce korkmaya basladım bu aralarda kasıklarımda cok kasılıo bebek hep kasıklarımda dr gıdınce solıcem ya nıe olyokı acaba :18::18:
kızlarrr hamileler kervanına Ebru Gündeş de katılmışşşşş... çok da severm o kadını yaa inşallah o da sağlıkla alır bebeğini kucağına...
ee nasılsınız? dünürrrr nasılsın kızzzz :)))))
korkulu heyecanlı senı sormalı dunur senden haberler nasıl
ne korkusu ne heyecanı kız ? ben iyiyim oğluşum bugun uslu bi tepiyo sonra geri çekiliyo
anacım bn yenı duydum cılekcilek erken dogum rıskı varmıs sonra temmuz annelerinden bır arkadas erken dogum yapmıs ıyıce kasıldım ya :2:
anacım bn yenı duydum cılekcilek erken dogum rıskı varmıs sonra temmuz annelerinden bır arkadas erken dogum yapmıs ıyıce kasıldım ya :2:
Ani hapşırık öksürükte benimde oluyo ama durup dururken oluyosa bi görün derim dr a ne olur ne olmaz allah korusun sağlık ocağındaki ebe bana artık doğum çantanı hazırla dedi valla aldım bende ne olur ne olmaz
hee çileğin durumun biliyorum Allah'ım acil şifalar versin ona... temmuz annelerinden mi? ayyy nasılmış bebek peki?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?