Günaydın bacılarrr...
Kızımla biz geldik...
kızalr dün eylülüme nasıl üzüldüm..
e bebekten aldıklarımıza bakıyoruz içinden eşantiyon losyon ve banyo köpüğü çıktı. anne diyor benide bunlarla yıkarmısın bi kere koklamama izin verirmisin. nasıl içim burkulduç tabi dedim onun herşeyi seninde ikiniz için alıyorum dedim. ya ne kadar büyüsede haa çocuk :)
size anlatasım geldi
sonucu akşam aldık ama daha dr.a göstremedim açlık 60. 60dk. 187 yüksek. 120.dk.144 normal. 180dk. 57 düşük çıktı. anlayanınız var mı değerlerden 1i yüksek çıktı düşük de var şeker var mıdır ki?
e bebekten aldıklarımıza bakıyoruz içinden eşantiyon losyon ve banyo köpüğü çıktı. anne diyor benide bunlarla yıkarmısın bi kere koklamama izin verirmisin. nasıl içim burkulduç tabi dedim onun herşeyi seninde ikiniz için alıyorum dedim. ya ne kadar büyüsede haa çocuk :)
size anlatasım geldi
hoşgeldiniz günaydın
Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.. Hava çok güzel... moral depolamaya çalışıyorum.. Ege ya bıktım ben bu hamilelikten, şikayet etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum... 1 haftadır fenaydım ben, ateş basması falan oluyordu... Yeni aklıma geldi, tansiyona bakmak, iki gündür takip ediyorum tansiyon tavan yapmış, napçam bilemedim.. Doktorumda çok pimpirikli arasam mı bilemedim.. Ya ben bu bebeği sağ salim doğurabilecek miyim ya... endişe etmeye başladım artık... Allahım şu nisanda bitse bir... Offffffffffffff.... sıktım yine sabah sabah sizi ama çok sıkıldım....
size anlatasım geldi
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiii
ben iyiyim oğlumda iyi ama cırcır olduk bugun :)
ege içim gitti yaaa cocuk işte yavrum
:)
günaydın kızlarrrnasılsınızz
vallahi öyküm var burda o şimdi sana tercüme eder..sonucu akşam aldık ama daha dr.a göstremedim açlık 60. 60dk. 187 yüksek. 120.dk.144 normal. 180dk. 57 düşük çıktı. anlayanınız var mı değerlerden 1i yüksek çıktı düşük de var şeker var mıdır ki?
niyeeeeeeeeeeeeee......Günaydın bacılarrr...
Kızımla biz geldik...
cnm günaydın... ama sende böyle yaparsan biz ne yapalım..Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.. Hava çok güzel... moral depolamaya çalışıyorum.. Ege ya bıktım ben bu hamilelikten, şikayet etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum... 1 haftadır fenaydım ben, ateş basması falan oluyordu... Yeni aklıma geldi, tansiyona bakmak, iki gündür takip ediyorum tansiyon tavan yapmış, napçam bilemedim.. Doktorumda çok pimpirikli arasam mı bilemedim.. Ya ben bu bebeği sağ salim doğurabilecek miyim ya... endişe etmeye başladım artık... Allahım şu nisanda bitse bir... Offffffffffffff.... sıktım yine sabah sabah sizi ama çok sıkıldım....
kızım sen delisin normaldir.Kıyamam ben kuzuma yaaa...
ama ne kadar akıllı bi kere beni de yıkar mısın diyor....Ben olacamm, kardeşimi yıkamasın diye hepsini içerdim bileee....
Canım gayet iyi, birincinin yüksek olması normal... Eğer tek değer yüksekse sorun değilmiş, iki değer de yüksek çıkarsa gebelik şekeri olduğu anlaşılıyormuş, doktor bana öyle dedi.. Bende ilk iki değer 200 ün üstünde çıktı onun için insüline başladım ama endişe etme senin değerlerin çok iyi..
Öyle deme canım yaa, o kadar sabrettin, o kadar iğne vuruldun bi çok şey atlattın o yüzden bir an önce bitsin istiyorsun ama, bitecek...Az kaldı....Mirayı alacaksın kucağına hepsi geçecek....Şikayet etme hiç, zaten bebişlerimizin yaşama şansı % 90 falan olmuş artık...Sağ salim doğuracaz inşallah hepimizde...
size anlatasım geldi
niyeeeeeeeeeeeeee......
kızım sen delisin normaldir.
benim kızım akıllı (HER NE KADAR İÇTEN YAZMASAMDA)
günadın cnmm.. Ay nedir bu ishal dün çok hoşuna gitmişti ishal fikri. Kabızdın yaagünaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiii
ben iyiyim oğlumda iyi ama cırcır olduk bugun :)
ege içim gitti yaaa cocuk işte yavrum
:)
günaydınnnnn iyiyiz sizleri görünce tavan yapıyruzgünaydın kızlarrrnasılsınızz
oyyyy canım benim... Bence sen aç o şampuanı falan onu da yıka bari, kıskanmasın.. Canım ya oda anne kuzusu kızım..
vallahi öyküm var burda o şimdi sana tercüme eder..
niyeeeeeeeeeeeeee......
cnm günaydın... ama sende böyle yaparsan biz ne yapalım..
az kaldı herşey düzene girecek bebişim..
tabiki sağlıkla çokkkk güzel bir kızın olacak merak etme annesi. hormonlar tavan yapmış bugun...
tansiyonunu dr haber ver canım mutlaka ve dikkat et sakın yorma kendini..
sadece nisanı da atlatırsak mayıs çabuk geçer günü belli olsunda...
hadi bize takıl yada biraz uyu.. tuzlu felan mı yedn acba. kaç ki tansiyonun
kızım sen delisin normaldir.
benim kızım akıllı (HER NE KADAR İÇTEN YAZMASAMDA)
Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.. Hava çok güzel... moral depolamaya çalışıyorum.. Ege ya bıktım ben bu hamilelikten, şikayet etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum... 1 haftadır fenaydım ben, ateş basması falan oluyordu... Yeni aklıma geldi, tansiyona bakmak, iki gündür takip ediyorum tansiyon tavan yapmış, napçam bilemedim.. Doktorumda çok pimpirikli arasam mı bilemedim.. Ya ben bu bebeği sağ salim doğurabilecek miyim ya... endişe etmeye başladım artık... Allahım şu nisanda bitse bir... Offffffffffffff.... sıktım yine sabah sabah sizi ama çok sıkıldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?