2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.. Hava çok güzel... moral depolamaya çalışıyorum.. Ege ya bıktım ben bu hamilelikten, şikayet etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum... 1 haftadır fenaydım ben, ateş basması falan oluyordu... Yeni aklıma geldi, tansiyona bakmak, iki gündür takip ediyorum tansiyon tavan yapmış, napçam bilemedim.. Doktorumda çok pimpirikli arasam mı bilemedim.. Ya ben bu bebeği sağ salim doğurabilecek miyim ya... endişe etmeye başladım artık... Allahım şu nisanda bitse bir... Offffffffffffff.... sıktım yine sabah sabah sizi ama çok sıkıldım....

Kıyamam ben kuzuma yaaa...
ama ne kadar akıllı bi kere beni de yıkar mısın diyor....Ben olacamm, kardeşimi yıkamasın diye hepsini içerdim bileee....

Canım gayet iyi, birincinin yüksek olması normal... Eğer tek değer yüksekse sorun değilmiş, iki değer de yüksek çıkarsa gebelik şekeri olduğu anlaşılıyormuş, doktor bana öyle dedi.. Bende ilk iki değer 200 ün üstünde çıktı onun için insüline başladım ama endişe etme senin değerlerin çok iyi..

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkes iyimiiiiiii
ben iyiyim oğlumda iyi ama cırcır olduk bugun :)

ege içim gitti yaaa cocuk işte yavrum
:)

Öyle deme canım yaa, o kadar sabrettin, o kadar iğne vuruldun bi çok şey atlattın o yüzden bir an önce bitsin istiyorsun ama, bitecek...Az kaldı....Mirayı alacaksın kucağına hepsi geçecek....Şikayet etme hiç, zaten bebişlerimizin yaşama şansı % 90 falan olmuş artık...Sağ salim doğuracaz inşallah hepimizde...

günaydınlar herkese:) nasılsınız?
dün iş yerinde odamda yokken şakacılığıyla herkesin tanıdığı bi arkadaş evlenecek olan başka bi arkadaşıma kurum mailimden, "sabah söylemedim ama bence düğünden önce biraz zayıflasan iyi olur" diye mail atmış, bu sabah gördüm
başka birine de hiç arayıp sormuyosun demiş, oysa ki kızla daha iki saat önce görüşmüştük, kızcağız hemen geri dönmüş, görüşmeyeli nasılsın falan demiş
üstüne üstlük masamdaki fındığı fıstığı aşırmışşş:)
herkese hayırlı cumalarrr

Oyyyy canım benim... Bence sen aç o şampuanı falan onu da yıka bari, kıskanmasın.. Canım ya oda anne kuzusu kızım..

vallahi öyküm var burda o şimdi sana tercüme eder..

Günaydın bacılarrr...
Kızımla biz geldik...
niyeeeeeeeeeeeeee......

cnm günaydın... ama sende böyle yaparsan biz ne yapalım..
az kaldı herşey düzene girecek bebişim..
tabiki sağlıkla çokkkk güzel bir kızın olacak merak etme annesi. hormonlar tavan yapmış bugun...
tansiyonunu dr haber ver canım mutlaka ve dikkat et sakın yorma kendini..
sadece nisanı da atlatırsak mayıs çabuk geçer günü belli olsunda...
hadi bize takıl yada biraz uyu.. tuzlu felan mı yedn acba. kaç ki tansiyonun

Kıyamam ben kuzuma yaaa...
ama ne kadar akıllı bi kere beni de yıkar mısın diyor....Ben olacamm, kardeşimi yıkamasın diye hepsini içerdim bileee....
kızım sen delisin normaldir.
benim kızım akıllı (HER NE KADAR İÇTEN YAZMASAMDA)

sağol canım merak ediyordum rahatladm şimdi

Ya şikayet etmek benimde hoşuma gitmiyor ama çooook sıkıldım, birde tansiyon çıkarsa ki doktorum hep şüpheleniyordu, yandım ben.. Şekerimde insüline rağmen düşmüyor.. Sıkıldım.. Yoksa Allahıma binlerce şükür tabi, en azından bebeğim sağlıklı... Eşime diyorum dün çok nazlı hamile oldum, çok kötü hissediyorum diye.. O da diyor ki sen nazlı hamile değilsin Mira çok nazlı bebek..

ayyyy kıyamammmm eyluşeee yerım ben onun kırmızı yanaklarınıııı...yaa eegeee onada hersey allll sakın gucendırme onuu......

niyeeeeeeeeeeeeee......

kızım sen delisin normaldir.
benim kızım akıllı (HER NE KADAR İÇTEN YAZMASAMDA)

Deliyim, kızım da delii....
dün benim kız da babasını korkuttu ege...Biz banyoya girdik kızımla, eşim de bize bişeyler hazırlamış, çıkınca yedik içtik...Ama nasıl tekme atıyor bi göreceksin, şimdiye kadar hiç öyle olmamıştı, çok acayipti, arka arkaya hiç durmadı ve karnım resmen delinecek gibi oldu....Eşim çok korktu, doktora mı gitsek çocuğun bi derdi mi var dedi...Dedim senin mamaları sevdi ondan yapıyo....
Yamyamm, o da biliyo ağzının tadını dedi ama, çok endişe etti yazık akşam...

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkes iyimiiiiiii
ben iyiyim oğlumda iyi ama cırcır olduk bugun :)

ege içim gitti yaaa cocuk işte yavrum
:)
günadın cnmm.. Ay nedir bu ishal dün çok hoşuna gitmişti ishal fikri. Kabızdın yaa
herkes ishal luyor ben olmak istemiyorum yaaaa

günaydın kızlarrrnasılsınızz
günaydınnnnn iyiyiz sizleri görünce tavan yapıyruz

oyyyy canım benim... Bence sen aç o şampuanı falan onu da yıka bari, kıskanmasın.. Canım ya oda anne kuzusu kızım..

yokk öyküm her be kadar içim gitsede beklemeyi sabretmeyi bilsin. Duygu sömürüsünü çok kullanıyor eylüll. Sonrada salak bana dönüp diyorki acıdınmı bana anneç)))))))) başardım mı yani

Ay Ege ilk cümlene koptum ya, nasıl da tanıyorsun benii... Bende hemen cevap yazdım farkındaysan..

Dün 16/9 ile başladı, en düşük 14/9 oldu... Bakalım takip ediyorum.. Doktoru arasam kalk gel diycek... Offff sıkıldım doktora gitmekten.. Neyse açılırım birazdan belki... Çok sağol canım... Tuzlu da yemedim.. Aslında hiç ödemde yok vücudumda bu da iyi herhalde.. Ama bbende Troid problemi varya ondan oluyor herhalde.. TSH düşük çıkmıştı en son ve nabız 135 lerde, o tetikliyor galiba... Neyse boşver ya, bebeğe bişi olmaz inşallah..

fıstııımmmmmmmmm nolduuu sanaaaaaaaa yaaa tabıkı sağsalım dunyaya gelıcek idil hanımmm sen bole sıkılınca tansıyonun bence tavan yapmıstırrr.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…