:124:
benımkı bazen duraklıo ama bu aralar bır sagda bır solda güm güm masallah
:124:
benımkı bazen duraklıo ama bu aralar bır sagda bır solda güm güm masallah
yaa bişiler var ama çok hafif böle göz seyrimesi gbi ama işde ayırt edemeyeceğim bişey
slm cnm bence korkma bendede olmuştu kafayı yedim ama canım başka bişeye sıkılmıştı kuzumda stres yapmış analdımki hatta o gün renkli ultrasona girmiştim suratı öyle somurtkan mutsuzduki anlatamam bizim stresimizden bizden daha çok etkileniyolar ama son bir haftadır hareketlernde ciddi değişiklilk oldu bebeğimin belki değişecektir hareketleri benimki nde çoook şey farketti
haha evet bendede öyle bir gün nerdeyse oynamiyo sonra iki gün acisini cikariyo:)
tabıkı oyle benımkı 3 gun oynamadı ya cıldırcaktım dr yorulunca kafayı bıseye takınca yada iş stresı olunca duraklar kormayın dedı
evet canım ya ama kendi stresime üzülmedimde bitanemin üzülmesine çoook üzüldüm etkilendim bidaha stres yapmıycam dedim yüzünü görmen lazım hakkaten kötüydü
slm canım bizim günlerimiz senle aynı sanada sormak istedim sende de karnının bi noktasında sertleşme hareketlerinde sertlilik oluyomu benim daha çok karnım sertleşiyo cidden son bi haftda büyüdüğünü daha çok anladımkuzuma
Karniminda sertlesme olmadi canim simdiye kadar ama hareketlerde tabi sertlik olmaya basladi özellikle sag ve sol tarafima vurmaya basladi:) Ortalara fazla vurmuyo hep sagdan soldan:)
cnm ya ama sole bır sey var bazen bebeklerın aglamaları yada ultrasonda gulmelerı aglamak yada gulmek anlamına gelmıyormus mımık sadece..
ama ben o gün çoook ağlamıştım ve bir gün boyunca hereketsizdi e ağladktan sonra ultrasona girince o da çok mutsuzdu resmini yükledm baksana somurtmuyomu sence
evet benimkide sağdan soldan sertleşiyo oynamasıda orda gerçi başı aşağıdaydı doktor bişey demedi bende normal karşıladım herhalde bişey olmaz
Evet bencede sorun olmaz canim neden olsun ki...Benim bebede sonunda bas asagiya dönmüs:)
acaba bu haftalarda mı dönüyo annemlere göre erken hatta erken doğmasından bile korktular da ben çok önemsemedim
dün annemle konuştum, o da bana bu ay bebeğimin baş aşağı pozisyona geçeceğini söyledi. bana da erken geldi ama öyle dediacaba bu haftalarda mı dönüyo annemlere göre erken hatta erken doğmasından bile korktular da ben çok önemsemedim
acaba bu haftalarda mı dönüyo annemlere göre erken hatta erken doğmasından bile korktular da ben çok önemsemedim
bebeğim 26 haftalıkdı burda stresimizi göstereyim dedimEki Görüntüle 167710 inş yükleyebilmiişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?