2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bişiler var ama çok hafif böle göz seyrimesi gbi ama işde ayırt edemeyeceğim bişey

slm cnm bence korkma bendede olmuştu kafayı yedim ama canım başka bişeye sıkılmıştı kuzumda stres yapmış analdımki hatta o gün renkli ultrasona girmiştim suratı öyle somurtkan mutsuzduki anlatamam bizim stresimizden bizden daha çok etkileniyolar ama son bir haftadır hareketlernde ciddi değişiklilk oldu bebeğimin belki değişecektir hareketleri benimki nde çoook şey farketti

tabıkı oyle benımkı 3 gun oynamadı ya cıldırcaktım dr yorulunca kafayı bıseye takınca yada iş stresı olunca duraklar kormayın dedı

haha evet bendede öyle bir gün nerdeyse oynamiyo sonra iki gün acisini cikariyo:)

slm canım bizim günlerimiz senle aynı sanada sormak istedim sende de karnının bi noktasında sertleşme hareketlerinde sertlilik oluyomu benim daha çok karnım sertleşiyo cidden son bi haftda büyüdüğünü daha çok anladım kuzuma

tabıkı oyle benımkı 3 gun oynamadı ya cıldırcaktım dr yorulunca kafayı bıseye takınca yada iş stresı olunca duraklar kormayın dedı

evet canım ya ama kendi stresime üzülmedimde bitanemin üzülmesine çoook üzüldüm etkilendim bidaha stres yapmıycam dedim yüzünü görmen lazım hakkaten kötüydü

evet canım ya ama kendi stresime üzülmedimde bitanemin üzülmesine çoook üzüldüm etkilendim bidaha stres yapmıycam dedim yüzünü görmen lazım hakkaten kötüydü

cnm ya ama sole bır sey var bazen bebeklerın aglamaları yada ultrasonda gulmelerı aglamak yada gulmek anlamına gelmıyormus mımık sadece..

Karniminda sertlesme olmadi canim simdiye kadar ama hareketlerde tabi sertlik olmaya basladi özellikle sag ve sol tarafima vurmaya basladi:) Ortalara fazla vurmuyo hep sagdan soldan:)

Karniminda sertlesme olmadi canim simdiye kadar ama hareketlerde tabi sertlik olmaya basladi özellikle sag ve sol tarafima vurmaya basladi:) Ortalara fazla vurmuyo hep sagdan soldan:)

evet benimkide sağdan soldan sertleşiyo oynamasıda orda gerçi başı aşağıdaydı doktor bişey demedi bende normal karşıladım herhalde bişey olmaz

cnm ya ama sole bır sey var bazen bebeklerın aglamaları yada ultrasonda gulmelerı aglamak yada gulmek anlamına gelmıyormus mımık sadece..

ama ben o gün çoook ağlamıştım ve bir gün boyunca hereketsizdi e ağladktan sonra ultrasona girince o da çok mutsuzdu resmini yükledm baksana somurtmuyomu sence

Allahımmmm hayırlısıyla zamanında , sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi..sen yardımcımız ol , zaman çabucak aksın geçsin inşallaaah.. Aminnn ..

acaba bu haftalarda mı dönüyo annemlere göre erken hatta erken doğmasından bile korktular da ben çok önemsemedim
dün annemle konuştum, o da bana bu ay bebeğimin baş aşağı pozisyona geçeceğini söyledi. bana da erken geldi ama öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…