2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acaba bu haftalarda mı dönüyo annemlere göre erken hatta erken doğmasından bile korktular da ben çok önemsemedim

canım kaan kocatepenin sitesinde 28. haftada bebeğn pozisyonu yazıyor. bu haftalarda bebeklerin yarısı ters dururmuş, yerleri geniş olduğu için sık sık yer değiştirirlermiş. doğum zamanı geldiğinde sadece %4ü ters olurmuş.

birce cim nasılsın.bu aralsar sık gitmiyorsun dr a hayırdır yoksa banamı söylemiyorsun:)))))))))

benim sıpanın ultrason cihazına sinirlenip kaşlarını çattığı gibi :))))) neyse kızlarrr görüşmek üzere, bebişler ve siz... kendinize iyi bakın...

ya ben yarın doktora gidicem tekrar geçen hafta gittiğimde görmüştük başaşağı olduğunu yarın sorarım artık ama bişey olmaz bence yoksa doktor söylerdi demi dikkat et falan derdi en azından[/QUOTE]

sorun olmaz cnm mrk etme. icin rahat etmiyorsa sor yarin

birce cim nasılsın.bu aralsar sık gitmiyorsun dr a hayırdır yoksa banamı söylemiyorsun:)))))))))

üff deşme yaramı( bugün gidecektik, doktorumun 6 tane ameliyatı varmış, hasta bakmıyormuş. yarın da eşimin sbs kursu var o yüzden belli değil. ne zamandır cumayı bekliyordum, hevesim kursağımda kaldı. 3 haftadır görmüyorum oğluşumu( ama aştım kendimi bak eskisi gibi her hafta gitmiyorum, afferin banaa

senin ne zamandı? sıklaşmadı mı daha kontroller?

ahhhhhhhhh canım ya kıyamam sana doktora gidemiyosun demek şimdi gelmez pazartesi bence yolunu bulmaya çalışda git yarın

slm kızlar bişey sorucam biz bugün ıspartaya gidicez ama bebeğim için bi sakıncası olurmu acaba kimileri artık yolculuğa çıkma diyo tırstım açıkcası bide size soriyim dedim ne dersiniz sakıncası olurmu???:44:

kaç saat ki??? sık sık mola verirsiniz, turlarsın, bence sakıncası olmaz çok uzak değilse.

canım ıspartada gezme imkanın olursa koza tekstil diye bi yer var acayip ucuz ve değişik ürün çok ben geçen pazar gittim bir sürü şey aldım kızıma bi daha gitmeyi düşünüyorum iç çamaşırı olatak da çok çeşit var aklında bulunsun

bende haftaya gidicem 30.haftada gel dedi cuma gitsem diye düşünürken öne almaya karar verdim sabırsızlandım 30+2 de gidebilirim..:))))) bundan sonra sıklaşır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…