annesi ne yaptın sen ona yaa nasıl büzmüş dudaklarını ne yaptın huzurunu bozdun. maşallah bebişimze yaaaaaaaa
acaba bu haftalarda mı dönüyo annemlere göre erken hatta erken doğmasından bile korktular da ben çok önemsemedim
[/QUOTE]Bilmiyorum ki doktor bisi demedi bana :26:
canım kaan kocatepenin sitesinde 28. haftada bebeğn pozisyonu yazıyor. bu haftalarda bebeklerin yarısı ters dururmuş, yerleri geniş olduğu için sık sık yer değiştirirlermiş. doğum zamanı geldiğinde sadece %4ü ters olurmuş.
canım kaan kocatepenin sitesinde 28. haftada bebeğn pozisyonu yazıyor. bu haftalarda bebeklerin yarısı ters dururmuş, yerleri geniş olduğu için sık sık yer değiştirirlermiş. doğum zamanı geldiğinde sadece %4ü ters olurmuş.
birce cim nasılsın.bu aralsar sık gitmiyorsun dr a hayırdır yoksa banamı söylemiyorsun:)))))))))
üff deşme yaramı( bugün gidecektik, doktorumun 6 tane ameliyatı varmış, hasta bakmıyormuş. yarın da eşimin sbs kursu var o yüzden belli değil. ne zamandır cumayı bekliyordum, hevesim kursağımda kaldı. 3 haftadır görmüyorum oğluşumu ( ama aştım kendimi bak eskisi gibi her hafta gitmiyorum, afferin banaa
senin ne zamandı? sıklaşmadı mı daha kontroller?
benim karnım acıktı ya makarna yapıcam hadi birlikte yiyelim kızlar bana müsade
benim karnım acıktı ya makarna yapıcam hadi birlikte yiyelim kızlar bana müsade
afiyet olsun bende yemek yedim uyku bastı yaa
ahhhhhhhhh canım ya kıyamam sana doktora gidemiyosun demek şimdi gelmez pazartesi bence yolunu bulmaya çalışda git yarın
bendeee aksama yapıcammmmmmm afıyet olsun cnmmm
slm kızlar bişey sorucam biz bugün ıspartaya gidicez ama bebeğim için bi sakıncası olurmu acaba kimileri artık yolculuğa çıkma diyo tırstım açıkcası bide size soriyim dedim ne dersiniz sakıncası olurmu???:44:
kaç saat ki??? sık sık mola verirsiniz, turlarsın, bence sakıncası olmaz çok uzak değilse.
slm kızlar bişey sorucam biz bugün ıspartaya gidicez ama bebeğim için bi sakıncası olurmu acaba kimileri artık yolculuğa çıkma diyo tırstım açıkcası bide size soriyim dedim ne dersiniz sakıncası olurmu???:44:
üff deşme yaramı( bugün gidecektik, doktorumun 6 tane ameliyatı varmış, hasta bakmıyormuş. Yarın da eşimin sbs kursu var o yüzden belli değil. Ne zamandır cumayı bekliyordum, hevesim kursağımda kaldı. 3 haftadır görmüyorum oğluşumu ( ama aştım kendimi bak eskisi gibi her hafta gitmiyorum, afferin banaa
Senin ne zamandı? Sıklaşmadı mı daha kontroller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?