2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bendeee aksama yapıcammmmmmm afıyet olsun cnmmm
ayyyy channel ben bugun değişiklik yapcammmm:))))))))))))
yemek yapmıycam kısır gözleme felan yapcam akşam eşime dedim sıkıldım öğlen yemek akşam yemek böyle yapalımmı çayla felan dedim olur dedi...
Sizde yapın çok hoş oluyor
herkes tok nasılsa canınız istemez diye yazdımm isterse eller yalansınn

yok cnm allaha emanet dinlenerek yavaş gidersiniz 2 saat ne ki millet karşıdan buraya 1 saatte işe geliyor.. Bişey olmaz sanmmam yinede sor dr istersen

bende haftasonu ankaraya gidip gelicem doktorum izin verdi sende bir sor istersen için rahat etsin

canım ıspartanın içine girmicez eğirdir tarafına gidicez ve kendi arabamızla değil eşimin arkadaşı götürücek bende çok istiyorum merkeze gitmeyi ama bi türlü nasip olmadı

antalyadan ısparta 1.5, 2 saat falan. bende sakıncası olmaz diye düşünüyorum ama 2 saatlik yere millet olmaz diyo sanki kendileri hiç yolculuk yapmadı
yakınmış bir şey olmaz o mesafeden.
bende haftaya gidicem 30.haftada gel dedi cuma gitsem diye düşünürken öne almaya karar verdim sabırsızlandım 30+2 de gidebilirim..:))))) bundan sonra sıklaşır herhalde.

git git, moral depoluyor insan görünce:)) fotoğrafını da al da göreyim gelinimi:)))

Kizlar doguma esiniz girecek mi? Ben bu konuda kararsizim biraz hem cok istiyorum girmesini ama birazda istemiyorum beni o halde görmesini:) Ama sanirim girecek büyük ihtimal

Bacılar,
aklıma bişii geldi sorucam...Mikrodalga kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz siz...Benim elim ayağım çok kullanıyorum..Ama tereddütteyim bebişe etkisi oluyor mu diye..Doktorum olmaz dedi ama, bn çalışırken mutfaktan çıkıyorum...
sizde kullanan var mı ???

ben de kararsızdım o konuda, almamıştım o yüzden, ama birkaç hafta önce aldık, çok pratik oluyor. yemek pişirmede falan kullanmıyorum ama ısıtmada kullanıyorum.

bende çok kullanıyorum canım ama bu konuda hiç tereddüt yaşamadım

kimileri bebeğin sütünü falan mikrodalgada ısıtıp veriyor buna karşıyım

ben de kararsızdım o konuda, almamıştım o yüzden, ama birkaç hafta önce aldık, çok pratik oluyor. yemek pişirmede falan kullanmıyorum ama ısıtmada kullanıyorum.

Güle güle kullanın birce...Ya ben çok kullanıyorum...Süt ısıtıyorum mesela, bardağa koyunca hemen hazır, cezve batmıyo, süt taşmıyo...Makarna yapıyorum beşamel sos-kaşar mikrodalgada pişiyo, normal fırından çok pratik oluyo...sufle yapıyorum...Ne bileyim çok aşırı kullanıyorum, demin aklıma geldi..Acaba kızlardan kullanan var mı diye merak ettim...

bende çok kullanıyorum ısıtmak için çok büyük kolaylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…