ayyyy channel ben bugun değişiklik yapcammmm:))))))))))))bendeee aksama yapıcammmmmmm afıyet olsun cnmmm
[ı][sıze="2"]slm kızlar bişey sorucam biz bugün ıspartaya gidicez ama bebeğim için bi sakıncası olurmu acaba kimileri artık yolculuğa çıkma diyo tırstım açıkcası bide size soriyim dedim ne dersiniz sakıncası olurmu???:44: [/sıze][/ı]
slm kızlar bişey sorucam biz bugün ıspartaya gidicez ama bebeğim için bi sakıncası olurmu acaba kimileri artık yolculuğa çıkma diyo tırstım açıkcası bide size soriyim dedim ne dersiniz sakıncası olurmu???:44:
canım ıspartada gezme imkanın olursa koza tekstil diye bi yer var acayip ucuz ve değişik ürün çok ben geçen pazar gittim bir sürü şey aldım kızıma bi daha gitmeyi düşünüyorum iç çamaşırı olatak da çok çeşit var aklında bulunsun
bende haftasonu ankaraya gidip gelicem doktorum izin verdi sende bir sor istersen için rahat etsin
yakınmış bir şey olmaz o mesafeden.antalyadan ısparta 1.5, 2 saat falan. bende sakıncası olmaz diye düşünüyorum ama 2 saatlik yere millet olmaz diyo sanki kendileri hiç yolculuk yapmadı
bende haftaya gidicem 30.haftada gel dedi cuma gitsem diye düşünürken öne almaya karar verdim sabırsızlandım 30+2 de gidebilirim..:))))) bundan sonra sıklaşır herhalde.
valla gidicem sıkıldım çok uzun geldi 1 martta gitmiştimyakınmış bir şey olmaz o mesafeden.
Git git, moral depoluyor insan görünce:)) fotoğrafını da al da göreyim gelinimi:)))
geldim beeeeeeeeeeeeeeeen....
[ı][sıze="2"]tamam dr dan izin aldım gidebilirsin dedi[/sıze][/ı]
oh iyi bari için rahatlamış olur hiç değilse...
Kızlar çok sıkıldımmmm vakit geçmiyor bugun çok sıkıcıııı
Bacılar,
aklıma bişii geldi sorucam...Mikrodalga kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz siz...Benim elim ayağım çok kullanıyorum..Ama tereddütteyim bebişe etkisi oluyor mu diye..Doktorum olmaz dedi ama, bn çalışırken mutfaktan çıkıyorum...
sizde kullanan var mı ???
Bacılar,
aklıma bişii geldi sorucam...Mikrodalga kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz siz...Benim elim ayağım çok kullanıyorum..Ama tereddütteyim bebişe etkisi oluyor mu diye..Doktorum olmaz dedi ama, bn çalışırken mutfaktan çıkıyorum...
ben de kararsızdım o konuda, almamıştım o yüzden, ama birkaç hafta önce aldık, çok pratik oluyor. yemek pişirmede falan kullanmıyorum ama ısıtmada kullanıyorum.
Bacılar,
bende çok kullanıyorum canım ama bu konuda hiç tereddüt yaşamadım
kimileri bebeğin sütünü falan mikrodalgada ısıtıp veriyor buna karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?