Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nisan annelerinden biri doğum yapmış bebişin resmini eklemiş gördünüz mü yumuk yumuk bişey çok tatlı maşallah![]()
sevmesin valla. Nasıl oldun daha iyimisin. Elifnaz hnm nasıllar.. Yarın dr cerrahpaşayamı gidicen
hani kız göremedim
kızlar nisan annelerinden biri doğum yapmış bebişin resmini eklemiş gördünüz mü yumuk yumuk bişey çok tatlı maşallah![]()
daha dur daha durrrrrrrrrrrrrrrkız büyüdüm ben sorma yaa çıkmıyo derken sıkışıyom artıkın
yk cnmm yrın ozeldekı doktoruma gıdıcemmmm 30. Haftadada cerrahpasaya gıderımm artıkkk...bıraz daha ıyıyım corba felan ıctım olıpslerle sesım bıraz cıkıyooo:)):)
ya evet bızım gıbı sevmesınler cukuyu oyuzden dedım kısss:):):)
egeeee yaaa ne kızartması ben nefret edıyorum kızartma yapmaktann 5 cesıt yemek yapım kızartma yapmımm cok zor gelıyorrrr
egeeeeeeeeeeee benım gobegı gormelısın nekadar buyudu sızınle aramızda 15 gun varya cok farledıyomus demekkkk ya bu 40 haftada ne olurr 2 haftada boleee buyuduyseeeeeeeee
son haftalarda yüzümüz gözümüz şişiyor. Erkek annelerinin burunları şişiyor
göbekler aşşağıya düşüyor bi çirkinliyor insan.. Benim gerçi hep aşşağıda hastanede bana dediler erken doğummu olcak diye:)))))))))))))allah korusun
göbekler aşşağıya düşüyor bi çirkinliyor insan.. Benim gerçi hep aşşağıda hastanede bana dediler erken doğummu olcak diye:)))))))))))))allah korusun
heee ben karısık kızartma sandımm cnmmm ole mecbur bende yapıyorummm napımmmm:)):)ohh valla afıyet olsunnn keske bende dırek et yıyebılsem kofte tavuk felan yemeye calısıyorummm..
Allah korusun canım yaa zamanında 38. Haftada gelsın senın bebıs benımkı allah kerımmm::)):):)
ya ben cok wc ye gıdıom galıba bnm bebek donmedı daha onu cok merak edıyom c.tesı gıtcektıkkk amannn dedım bıranonce gıdımmmm::):):):)
ay bende severim şöyle biber patlıcan kabak üzerine sarımısaklı dpmates sosu:))))))) ama zor yaparım üşenirim. Anneme desem yapar..daaaaaaaa
boşver..
Benim geçen ay ters ti. Bu ay dönmüş. Fark etmez benim için dönmesi sezeryanım ben...
Bende cuma gidicektim ama dayanamadım erkene aldım ya. Pazartesi izin açılcak benim onun için gidicem birde tahlil verdim yine ona bakıcaklar ama muayene olmuycakmışım
çorbamı içtim geldim
ege nasılsın canım kuzu nasıl
channel geçmiş olsun canım iyi haberlerle gelirsin inşallah gelinim nasıl olmuş bakın gelin bakalım
nisan annelerindeki bebişi çok merak ettim link atarmısın canım
çorbamı içtim geldim
ege nasılsın canım kuzu nasıl
channel geçmiş olsun canım iyi haberlerle gelirsin inşallah gelinim nasıl olmuş bakın gelin bakalım
nisan annelerindeki bebişi çok merak ettim link atarmısın canım
kızım senin tipina bakanda hamile demez.fit hamile senikız benim suratda daha bi değişiklik yok kız hilmi diyo bgün suratına bakan hamile demez sana diyo
egeeeeeeeee sen artık heran ızne cıkabılırsınnn offf yaa masallah 30u bıtırcennnnnnnnnnn:):))![]()
kızım senin tipina bakanda hamile demez.fit hamile seni
benim surat poğaça gibi..
evetttttttttttttttttttt çok güzzel artık istediğim anda izine çıkabilirim. Dün muhasebe müdürüm soruyor ne zaman ayrılcan . Canım ne zaman isterse diyorum. Pazartesi yasal olarak ayırıcaklar.. Ben 3 hafta daha çalışırım inşallah mayıs 1 elif kaçarrrrrrrrrrrrrr.. Aminnn