Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Doktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan 🙈😊😊
tek degilsin ya bende kaldim😶‍🌫️ tup bebek ddoktoruma pazartesi gidecegim aama yarin baska bir yere gidecegim insallah duyabilirim🥹🤲

Doktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan 🙈😊😊
Ben de varim ☺️ 2 hafta sonraya cagirdi beni sehir disinda olacagim diye ben daha 3 hafta sonra gidebileceğim 🙈

Kızlar 5+3 teyim dün akşamda beri kasık ağrım var ve rahmim kasılıyo bi gerilme var alt bölgede araştirdim biraz normalmiş bu haftalarda ama size de sormak istedim sizde de var mı rahim kasılması ya da kasık ağrsı

Kızlar 5+3 teyim dün akşamda beri kasık ağrım var ve rahmim kasılıyo bi gerilme var alt bölgede araştirdim biraz normalmiş bu haftalarda ama size de sormak istedim sizde de var mı rahim kasılması ya da kasık ağrsı
Yaklaşık 1bucuk hafta once bende de vardı boyle bi sizlama sanki biri asılıyor gibi hatta vajinamda kemikte agri vardi bi kac gun sonra gectim dra yazmıştım rahim büyüyor normal demsiti. Aşırı sanci bıçak gibi batma agri yoksa korkma demisti. Bi kac gun sonra gecti.

Benim bugün belim ağrımaya başladı. Bi de kasıkta cok hafif yanma mi var agri mi var ayırt edemiyorum 🫤

merhabalar ben de dün test yaptım adetim sekiz gün gecikti test sonucum böyle çıktı hiç beklemiyordum iki yıldır istiyorum bu üçüncü yılımız korkuyorum ilk defa test sonucum böyle çıktı
IMG_2117.webp

Yaklaşık 1bucuk hafta once bende de vardı boyle bi sizlama sanki biri asılıyor gibi hatta vajinamda kemikte agri vardi bi kac gun sonra gectim dra yazmıştım rahim büyüyor normal demsiti. Aşırı sanci bıçak gibi batma agri yoksa korkma demisti. Bi kac gun sonra gecti.
Aşırı bi ağrım yok çok şükür chatgpt ye sordum o da rahim büyüyo normal dedi siz kaç haftalıksınız şuan sızlama hangi haftada oldu

Back
X