- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.681
tek degilsin ya bende kaldimDoktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek degilsin ya bende kaldimDoktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan![]()
Ben de varimDoktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan![]()
Evet canım 4 kasımda gitçemSen hiç kalp atışını duymadın ozaman canım doktorun olmadıgi için demi
Yaklaşık 1bucuk hafta once bende de vardı boyle bi sizlama sanki biri asılıyor gibi hatta vajinamda kemikte agri vardi bi kac gun sonra gectim dra yazmıştım rahim büyüyor normal demsiti. Aşırı sanci bıçak gibi batma agri yoksa korkma demisti. Bi kac gun sonra gecti.Kızlar 5+3 teyim dün akşamda beri kasık ağrım var ve rahmim kasılıyo bi gerilme var alt bölgede araştirdim biraz normalmiş bu haftalarda ama size de sormak istedim sizde de var mı rahim kasılması ya da kasık ağrsı
Ben de 78 kiloyumkilolu hamile kalanınız var mı ben 74 ile kaldım![]()
Aşırı bi ağrım yok çok şükür chatgpt ye sordum o da rahim büyüyo normal dedi siz kaç haftalıksınız şuan sızlama hangi haftada olduYaklaşık 1bucuk hafta once bende de vardı boyle bi sizlama sanki biri asılıyor gibi hatta vajinamda kemikte agri vardi bi kac gun sonra gectim dra yazmıştım rahim büyüyor normal demsiti. Aşırı sanci bıçak gibi batma agri yoksa korkma demisti. Bi kac gun sonra gecti.
ayy napıcazBen de 78 kiloyum
6. Hafta sonu gibi suam 7+5 im.Aşırı bi ağrım yok çok şükür chatgpt ye sordum o da rahim büyüyo normal dedi siz kaç haftalıksınız şuan sızlama hangi haftada ololdu
65 ile kaldım 68 oldumkilolu hamile kalanınız var mı ben 74 ile kaldım![]()
Kan tahlili yap canım hayırlı olsunmerhabalar ben de dün test yaptım adetim sekiz gün gecikti test sonucum böyle çıktı hiç beklemiyordum iki yıldır istiyorum bu üçüncü yılımız korkuyorum ilk defa test sonucum böyle çıktıEki Görüntüle 3665970
ay 65 olsam keşkee65 ile kaldım 68 oldum![]()
kaç oldu meselaKizlar beta yavaş artan var mı tam 2 katı artmayan
1725 di 3 gun sonra 3307kaç oldu mesela
Bende 53 kilo ile hamile kaldım şuan aldimmi bilmiyorum 5 Kasım'da belli olur1725 di 3 gun sonra 3307