- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.661
Gözünüz aydın olsun cnm kese kaç mm cikti kaç haftalıkkızlar yaa kese gördük 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı için bana çok uzun geldikalp atışından sonra doktorlar nasıl yol izliyo bir daha ne zaman çağırıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın olsun cnm kese kaç mm cikti kaç haftalıkkızlar yaa kese gördük 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı için bana çok uzun geldikalp atışından sonra doktorlar nasıl yol izliyo bir daha ne zaman çağırıyo
Yolk varsa bebekte vardır bence. Geç dollenme olmuştur muhtemelen. Yolk bebeğin başlangıcı zaten benek yolktan beslenmeye başlıyor. İçinizi ferah tutunEvet doktor yolk embriyo görüyorum dedi
sağol canım teşekkür ederim doktor 5 haftalık dedi 8,5 mm çıktı ufacıkGözünüz aydın olsun cnm kese kaç mm cikti kaç haftalık
Ya benimkide 5 haftalık ama 6mm dedi bi benimki küçük sanırım ya 5+ kaçsın cnm ve kaçta gittinsağol canım teşekkür ederim doktor 5 haftalık dedi 8,5 mm çıktı ufacık![]()
ay valla 5 haftalık dedi ama artısını söylemedi açıkçası heyecandan sormayı da unuttumYa benimkide 5 haftalık ama 6mm dedi bi benimki küçük sanırım ya 5+ kaçsın cnm ve kaçta gittin
Evet var 6mm 5+1de gittim bir benim snki 6mm ya küçük inslh iyidiray valla 5 haftalık dedi ama artısını söylemedi açıkçası heyecandan sormayı da unuttum
chatgpt'ye göre 5+4teymişim 27 ekimde gittim doktora (pcos var ya sat'a göre 2 hafta geride çıkıyo)
ben kendim 6+0'ım diye hesaplamıştım var mı usg görüntünn benim ufaklık burda
benim bulantım o kadar çok oluyor ki gücüm ne çocuğa ne kendime yetiyor akşam da onu uyuturken ben de uyuyakalıyorumValla öyle ilk gebeliğim uyuyarak geçti resmen, o kadar çok uyuyordum, Şimdi hamile olduğumu bile unutuyorum anca akşam çocuk uyuduktan sonra dinlenme vaktim oluyor![]()
ay çok güzell ufak falan değil bence her gün 1.1mm büyürmüş kese belki ben 5+4 falanımdır ondan 8,5mm çıkmıştır. doktor sağlıklı gayet iyi dediyse canını asla sıkma bana mesela kesem çok garip geldi yuvarlak falan değil belki çekim açısından da olabilirEvet var 6mm 5+1de gittim bir benim snki 6mm ya küçük inslh iyidir
Yani iyi dedi cnm bir sorun yok çok güzel kese dedi ama herkesin bu haftalarda 8 9 mm ya benim 6ay çok güzell ufak falan değil bence her gün 1.1mm büyürmüş kese belki ben 5+4 falanımdır ondan 8,5mm çıkmıştır. doktor sağlıklı gayet iyi dediyse canını asla sıkma bana mesela kesem çok garip geldi yuvarlak falan değil belki çekim açısından da olabilir
çok okudum eski seneler önce yazılanları normalmiş aslında önemli olan bir sonraki kontrolde kesenin ve bebişin boyuYani iyi dedi cnm bir sorun yok çok güzel kese dedi ama herkesin bu haftalarda 8 9 mm ya benim 6
Salı gideceğim ama benim betada yavaş artiyor ilk başta çok gzuel arttı 74_245_875_sonra azaldı 1724 oldu 3 gun sonda verdim bunu 3307 olmusçok okudum eski seneler önce yazılanları normalmiş aslında önemli olan bir sonraki kontrolde kesenin ve bebişin boyune zaman gidiceksin
ilk başlardan sonra yavaşlaması normalmiş ve kese göründükten sonra betaya bakılmazmış. bana da kesem bozuk gibi geliyor doktorumun iyi demesine rağmen 2 hafta bekleyeceğim ben deSalı gideceğim ama benim betada yavaş artiyor ilk başta çok gzuel arttı 74_245_875_sonra azaldı 1724 oldu 3 gun sonda verdim bunu 3307 olmus
Yavaşlaması içindeki erken amailk başlardan sonra yavaşlaması normalmiş ve kese göründükten sonra betaya bakılmazmış. bana da kesem bozuk gibi geliyor doktorumun iyi demesine rağmen 2 hafta bekleyeceğim ben de
Gözün aydın olsun canım benimP Prettywomaan Kalp atışını 6+2 olarak düzenler misin benim bugün duyduk
Kızlar keseme bi bakar mısınız düzgün mü şekli falanay valla 5 haftalık dedi ama artısını söylemedi açıkçası heyecandan sormayı da unuttum
chatgpt'ye göre 5+4teymişim 27 ekimde gittim doktora (pcos var ya sat'a göre 2 hafta geride çıkıyo)
ben kendim 6+0'ım diye hesaplamıştım var mı usg görüntünn benim ufaklık burda
Selam,Aranızda tansıyonu düşen oluyor mu benım tansiyonum düşmeye başladı artık
Doktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayanSelam,
Benim tansiyonum hamilelik öncesi de yüksekti hamilelikten sonra bir kardiyolog’a görünmem tavsiye edildi. Doktor genel bilgi verirken hamilelikte tansiyon düşer dedi. Normal bir durummuş aslında ama seni rahatsız eden bir durum varsa bir görünmende fayda olabilir.
Manolya cnm senin lekelenmen tekrarladı mı hiç benim yine oldu da sen kalp atışını duymuştun benim yarın muayenem inşallah duyarım inşallah herşey yolundadırGözün aydın olsun canım benim
Ara ara oluyor canım korkma doktor büyüdükçe olur dedi kırmızı olmadı sürece bir sorun yok dedi doktor banaManolya cnm senin lekelenmen tekrarladı mı hiç benim yine oldu da sen kalp atışını duymuştun benim yarın muayenem inşallah duyarım inşallah herşey yolundadır
Sen hiç kalp atışını duymadın ozaman canım doktorun olmadıgi için demiDoktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan![]()