Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Ya benimkide 5 haftalık ama 6mm dedi bi benimki küçük sanırım ya 5+ kaçsın cnm ve kaçta gittin
ay valla 5 haftalık dedi ama artısını söylemedi açıkçası heyecandan sormayı da unuttum 🙈
chatgpt'ye göre 5+4teymişim 27 ekimde gittim doktora (pcos var ya sat'a göre 2 hafta geride çıkıyo)

ben kendim 6+0'ım diye hesaplamıştım var mı usg görüntünn benim ufaklık burda

Eklentiler

• 556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 18
ay valla 5 haftalık dedi ama artısını söylemedi açıkçası heyecandan sormayı da unuttum 🙈
chatgpt'ye göre 5+4teymişim 27 ekimde gittim doktora (pcos var ya sat'a göre 2 hafta geride çıkıyo)

Evet var 6mm 5+1de gittim bir benim snki 6mm ya küçük inslh iyidir

Eklentiler

• 1000691752.webp
    1000691752.webp
    27 KB · Görüntüleme: 16
Valla öyle ilk gebeliğim uyuyarak geçti resmen, o kadar çok uyuyordum, Şimdi hamile olduğumu bile unutuyorum anca akşam çocuk uyuduktan sonra dinlenme vaktim oluyor 😀
benim bulantım o kadar çok oluyor ki gücüm ne çocuğa ne kendime yetiyor akşam da onu uyuturken ben de uyuyakalıyorum

Evet var 6mm 5+1de gittim bir benim snki 6mm ya küçük inslh iyidir
ay çok güzell ufak falan değil bence her gün 1.1mm büyürmüş kese belki ben 5+4 falanımdır ondan 8,5mm çıkmıştır. doktor sağlıklı gayet iyi dediyse canını asla sıkma bana mesela kesem çok garip geldi yuvarlak falan değil belki çekim açısından da olabilir

ay çok güzell ufak falan değil bence her gün 1.1mm büyürmüş kese belki ben 5+4 falanımdır ondan 8,5mm çıkmıştır. doktor sağlıklı gayet iyi dediyse canını asla sıkma bana mesela kesem çok garip geldi yuvarlak falan değil belki çekim açısından da olabilir
Yani iyi dedi cnm bir sorun yok çok güzel kese dedi ama herkesin bu haftalarda 8 9 mm ya benim 6

çok okudum eski seneler önce yazılanları normalmiş aslında önemli olan bir sonraki kontrolde kesenin ve bebişin boyu 🤩 ne zaman gidiceksin
Salı gideceğim ama benim betada yavaş artiyor ilk başta çok gzuel arttı 74_245_875_sonra azaldı 1724 oldu 3 gun sonda verdim bunu 3307 olmus

Salı gideceğim ama benim betada yavaş artiyor ilk başta çok gzuel arttı 74_245_875_sonra azaldı 1724 oldu 3 gun sonda verdim bunu 3307 olmus
ilk başlardan sonra yavaşlaması normalmiş ve kese göründükten sonra betaya bakılmazmış. bana da kesem bozuk gibi geliyor doktorumun iyi demesine rağmen 2 hafta bekleyeceğim ben de

Kızlar keseme bi bakar mısınız düzgün mü şekli falan

Aranızda tansıyonu düşen oluyor mu benım tansiyonum düşmeye başladı artık
Selam,
Benim tansiyonum hamilelik öncesi de yüksekti hamilelikten sonra bir kardiyolog’a görünmem tavsiye edildi. Doktor genel bilgi verirken hamilelikte tansiyon düşer dedi. Normal bir durummuş aslında ama seni rahatsız eden bir durum varsa bir görünmende fayda olabilir.

Selam,
Benim tansiyonum hamilelik öncesi de yüksekti hamilelikten sonra bir kardiyolog’a görünmem tavsiye edildi. Doktor genel bilgi verirken hamilelikte tansiyon düşer dedi. Normal bir durummuş aslında ama seni rahatsız eden bir durum varsa bir görünmende fayda olabilir.
Doktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan 🙈😊😊

Manolya cnm senin lekelenmen tekrarladı mı hiç benim yine oldu da sen kalp atışını duymuştun benim yarın muayenem inşallah duyarım inşallah herşey yolundadır
Ara ara oluyor canım korkma doktor büyüdükçe olur dedi kırmızı olmadı sürece bir sorun yok dedi doktor bana

Doktorum burda olmadığı için hemşıresine sordum normal dedi ben daha kalp atışına bıle gıtmedım 4 kasımda gıdıcem bır ben kaldım heralde tüp bebekle hamile kalıp kalp atışını duymayan 🙈😊😊
Sen hiç kalp atışını duymadın ozaman canım doktorun olmadıgi için demi

Back
X