meltem meryemhoşgeldin canım
kıslar sizde de bebğin hareketlerinde bi değişiklik oldu mu benim ki tekmeden ziyade yer değiştiriyor içimde ve dışardan belli oluyor artık ama ben tekmeler özledim:))
fmg yarın kaçta muayenen. öğlen gelirsin demiöffff 2 dk. Bırakmıyolar şurda muhabbet ediyim.
Darlandım valla
sorma yaaaaa ben bile yetişemiyorumsaol canım iyiyim. Bebişte iyi sanırım. Sizin hızınıza yetişemiyorum valla... Bi kaç gün giremiyorum sonra bi bakıyorum topik almış başını gidiyo
kıslar sizde de bebğin hareketlerinde bi değişiklik oldu mu benim ki tekmeden ziyade yer değiştiriyor içimde ve dışardan belli oluyor artık ama ben tekmeler özledim:))
fmg yarın kaçta muayenen. öğlen gelirsin demi.
evt aynen öle vurmuyorlar artık yer daraldı büyüdüler sanırım.. 30 haftalıkken gidice dr acaba kaç gr oldu bizim oğlan
1200 dü kız bir ay önce 2,5 olmuştr
büyümüştür annesievt aynen öle vurmuyorlar artık yer daraldı büyüdüler sanırım.. 30 haftalıkken gidice dr acaba kaç gr oldu bizim oğlan
iyi herkesin öyleşmiş içim rahatladı kordon muhabbetinden dinleyip duruyorum hareketlerini ya anormal mi diyefmg yarın kaçta muayenen. öğlen gelirsin demi
sorma yaaaaa ben bile yetişemiyorum
bizimkilerde öyle yer değişitiriyor vuramıyorlar artık yerleri daraldı itip duruyorlar.
tmm sezin hnm kocaman olmuştur maşallahsabah 8:30 da randevum.
11 gibi gelirim işe.
çok canım sıkıldı yoğunluktan. Sen napıyosun?
çirkin ben:)..........
.......................
tmm sezin hnm kocaman olmuştur maşallah
hemen gel tmm mı
bende yoğunum 2 gündür sinirliyim deee
kız ne çirkini ne güzzel çıkmışsın
tmm sezin hnm kocaman olmuştur maşallah
hemen gel tmm mı
bende yoğunum 2 gündür sinirliyim deee
benim kız çıkmaya çalışıyo.
Iyice sıkıştı yavrucak.
hayırdır neye kızdın?
bişeye kızmadım bebek batıyor bana iki bklüm oturuyorum sırtım ağrıyor. Sürekli offf diyorum..
Izine çıkmak istiyorum... Ne biliyim gerginim yorgunum..
ooooooooooooooooooooooo herkez burdaaaaaaaaaa
oyy kuzuuum kıyamam geçicek az daha sabır gel bi öpeyimbişeye kızmadım bebek batıyor bana iki bklüm oturuyorum sırtım ağrıyor. Sürekli offf diyorum..
Izine çıkmak istiyorum... Ne biliyim gerginim yorgunum..
Ooooooooooooooooooooooo herkez burdaaaaaaaaaa
Ooooooooooooooooooooooo herkez burdaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?