2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meltem meryemhoşgeldin canım
kıslar sizde de bebğin hareketlerinde bi değişiklik oldu mu benim ki tekmeden ziyade yer değiştiriyor içimde ve dışardan belli oluyor artık ama ben tekmeler özledim:))

kıslar sizde de bebğin hareketlerinde bi değişiklik oldu mu benim ki tekmeden ziyade yer değiştiriyor içimde ve dışardan belli oluyor artık ama ben tekmeler özledim:))

evt aynen öle vurmuyorlar artık yer daraldı büyüdüler sanırım.. 30 haftalıkken gidice dr acaba kaç gr oldu bizim oğlan

öffff 2 dk. Bırakmıyolar şurda muhabbet ediyim.
Darlandım valla
fmg yarın kaçta muayenen. öğlen gelirsin demi

saol canım iyiyim. Bebişte iyi sanırım. Sizin hızınıza yetişemiyorum valla... Bi kaç gün giremiyorum sonra bi bakıyorum topik almış başını gidiyo
sorma yaaaaa ben bile yetişemiyorum

bizimkilerde öyle yer değişitiriyor vuramıyorlar artık yerleri daraldı itip duruyorlar.

evet artık tekmeden çok hareket ediyor , dönüyor gibi oluyor. gerçi benimkinin başı yukarıda olduğu için hala aşağı tarafıma birkaç tekme hissediyorum.

kız ege suratımı koyayım mı bi arkadaş gönderdim resmimi hemen bakında sileyim çirkenceyim zati

çirkin ben:)..........

.......................

Son düzenleyen: Moderatör:
1200 dü kız bir ay önce 2,5 olmuştr

ne bir ayı kız 1200 civarı diyen devlet hastanesi demişti ona 21 işnde falan gitmiştim. askeri hastanede 1000 gr civarında demişti. anam ultrason kilo göçstermiyomuş bunlar değelerine göre bişey sölüo 11 inde gideceğim askeri hastaneye 15 inde gitmiştim

evt aynen öle vurmuyorlar artık yer daraldı büyüdüler sanırım.. 30 haftalıkken gidice dr acaba kaç gr oldu bizim oğlan
büyümüştür annesi
fmg yarın kaçta muayenen. öğlen gelirsin demi

sorma yaaaaa ben bile yetişemiyorum

bizimkilerde öyle yer değişitiriyor vuramıyorlar artık yerleri daraldı itip duruyorlar.
iyi herkesin öyleşmiş içim rahatladı kordon muhabbetinden dinleyip duruyorum hareketlerini ya anormal mi diye

tmm sezin hnm kocaman olmuştur maşallah
hemen gel tmm mı
bende yoğunum 2 gündür sinirliyim deee

kız ne çirkini ne güzzel çıkmışsın

uyku modundayım. kız ne siniri bişey mi oldu...gel seni sakinleştireyim

bişeye kızmadım bebek batıyor bana iki bklüm oturuyorum sırtım ağrıyor. Sürekli offf diyorum..
Izine çıkmak istiyorum... Ne biliyim gerginim yorgunum..

canım benim ortak dertler.
sırtım tutulıyor bütün gün.
şimdi mide yanmaları da başladı. gırtlağıma kadar çıkıyor midemdeki asit.
yarın unutmayayımda ilaç yazsın doktorum.
dayanamıyorum böyle.
kızım ne hale geldik böyle yaaa. iyice kocakarı yakınmaları başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…