iç bacım iç allaha emanetler..
çınar bebek allaha emanet allah anasına babasına bağışlasın inşllah.
herkesde aynı dertler gerilmeler kasılmalar. Gece dönemeemeler. Bebk hareketleri bile aynı:))))))) nisanı atlatırsam mayısda doğum inşallah hjayırlısıyla
Fmg gelsede sezin hanımdan haberler getirse meraklandım:)
Ya sabır de, iç bi kahve hiçbişeycikler olmaz o kadardan...
azıcık bi süre kaldı, evde kuzucuklarınla keyif yapacaksın inşallah...
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur..
Öyküm kaç haftalık doğmuştu Çınar bebek?
gunaydinnnn herkese hayirki cumalarrrr
ya sabah uyandigimdan beri aglaklik var uzerimde ustelik grip de oluyorum
depresyondayim)))
kızlar sağlık ocağından msj geldi süt fişlerinizi almaya gelin diye herkes alıyomu nasıl oluyor bu süt fişleri
ben netten sipariş vermiyorum canım eniştem ecz.deposundan alıyocanım mrb bende lierac kullanıyorum hangi siteden sipariş verebiliriz bende almak isterim
canım hiç çatlağın yok mu daha
ya ben hergün kremimi sürdüm bi sabah kalktım baktım çatlamış göbüşüm çok üzüldüm o günden beri hergün sürmüyom zaten çatlamış çatlayacağı kadar
aa canım bende bugün sizlere onu sorucaktım sendede varmış aynı sorun. Benim ilk defa dün ve dün gece vajina kemiklerim acayip ağırdı. Korktum biraz. Normalmiymiş acaba. Bugün doktora gidicem sorarım yine unutmazsam.
kızlar sağlık ocağından msj geldi süt fişlerinizi almaya gelin diye herkes alıyomu nasıl oluyor bu süt fişleri
gunaydinnnn herkese hayirki cumalarrrr
ya sabah uyandigimdan beri aglaklik var uzerimde ustelik grip de oluyorum
depresyondayim)))
Doktora mı gidicekti Fmg... ay merak ettim şimdi.. Tosun kızı ne alemde acep...
25 haftalık doğmuştu canım... Yine de güçlü bebekmiş maşallah...
Sana da hayırlı cumalar canım... Bu sıralar sinirlilik, depresyon halleri bende de var, hormonlardan herhalde..
ben 20. Haftadan beri o ağrılarla yaşıyorum gittikçe de artıyor
kuku kemikleri diyorum ben onlara, vüzut doğuma hazırlanıp genişlediği için olurmuş galiba
benim bu kadar ağrıdığına göre ben epey bi hazırım , fırt diye doğurucam herhalde
hareketlerini de doğru düzgün anlayamıyorum, doğumu da anlamıycam herhalde
,süt fişi ne oluyo acaba ben ilk defa duyuyorum :26::44:
aaaa... :) senin baya erken başlamış inşallah hemen doğuruverirsin. Hepimiz inşallah hemen pırtlatıveririz :)))
son bir kaç gündür benim yanaklarım kızardı kızlar sanki hamamdan çıkmış gibiyim hehangi bir yanma kaşınma gibi bi şey yok ama kıpkırmızı önemlimidir acaba
O Ege de de olmuştu.. Hamilelik maskesi diyorlar... Doktor Nevranın sitesinde yazıyordu... O mu bir bak istersen.. Hormonlarla alakalı imiş canım..
süt fişi ne oluyo acaba ben ilk defa duyuyorum :26::44:
geldiiiiiiiiiiim bende ayy işe hiç gelesim yok dışarılar ne güzel oldu yaaa
,
sağlık ocağında tetenoz aşımı yaptırmıştım gebe takip çizelgesi doldurdular gebeliğin son 3 ayı doğumdan sonra 3 ay ayda 1 er kiloluk bir koli süt veriyormuş devletmi veriyor yoksa bizim kocaeli büyükşehirmi veriyor bilmiyorum bir kaç tanıdığım almıştı maddi durumun nasıl olursa olsun ayda 12 kilo süt veriyormuş fişi sağlık ocağından alıyormuşuz ardından belirlenen marketlerden sütlerimizi alıyormuşuz sütaş sek yada danone veriyorlarmış
hoşgeldinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?