SÜT YARDIMI REKORA KOŞUYOR
Dünyaya yeni gelen bebeklerin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla 2005 yılında anne adaylarına 6 ay süreyle her gün bir bardak süt yardımı kampanyası başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 35 bin 58 anne adayına süt dağıttı. Yapılan süt yardımı çalışmalarında rekora doğru koşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğumdan 3 ay önce başlayan süt yardımını, doğumdan 3 ay sonrasına kadar sürdürüyor. Aylık 12 litre süt yardımını sağlık ocaklarından alan anne adayları, bu sayede ücretsiz olarak sağlık kontrolünden geçebiliyor.
bendeeeeeeeeeee başım ağrıyor.. Burda rahat rahat depresyona girmek yok öyle tek başına anca beraber kanca beraber....gunaydinnnn herkese hayirki cumalarrrr
ya sabah uyandigimdan beri aglaklik var uzerimde ustelik grip de oluyorum
depresyondayim)))
sorma öyküm aynen 1.sınıf ve derslerine yardım edersem bi sinirli etmezsem bi sinirli her akşam bağrış çağrış. Bi şey söylüyoruz öyle değil böyle diyoruz yok sen bilmiyorsun diyor bana kalk yanımdan diyor kalkıyorum bi bakıyorum bunu anlamadım yaomadım yarın yaparım. Offffff babası geliyor kızıyor. Zor valla. Biraz daha büyüse aklı başına gelse..belki düzelir diyorumben geceleri alllah a şükür uyuyorum ama sabah uyanamıyorum.. Gün içinde de sürekli uyukluyorum.. Yetmiyor artık gece uykusu.. çok zor ya ege valla bazen aslı ya bile tahammülüm kalmıyor.. Sinirliyim son zamanlarda.. Siz birde çalışıyorsunuz.. Gerçi çalışmayınca da zaman geçmek bilmiyor.. Eve hapsettim resmen kendimi... Sıkılıyor insan.. Arkadaşlarım arayıp duruyor bişeyler yapalım diye ama benim hiç halim yok, sana gelcez falan diyorlar kafayı yiyorum, ben misafir çok severim aslında eve giren çıkan çoktur ama artık kafam götürmüyor... Dün bir arkadaş 2 yaşında kızıyla kahveye uğradı varya çocuk o kadar çok bağırdı ki tansiyonum fırladı resmen.. Ay artık insan çok yoruluyor dimi.. Birde senin kız 1. Sınıf... 1.sınıf zor oluyordur..
kızlar sağlık ocağından msj geldi süt fişlerinizi almaya gelin diye herkes alıyomu nasıl oluyor bu süt fişleri
ege boşver takma kııııızzz ben geldim bak.. Gel bi öpem seni
bendeeeeeeeeeee başım ağrıyor.. Burda rahat rahat depresyona girmek yok öyle tek başına anca beraber kanca beraber....
sorma öyküm aynen 1.sınıf ve derslerine yardım edersem bi sinirli etmezsem bi sinirli her akşam bağrış çağrış. Bi şey söylüyoruz öyle değil böyle diyoruz yok sen bilmiyorsun diyor bana kalk yanımdan diyor kalkıyorum bi bakıyorum bunu anlamadım yaomadım yarın yaparım. Offffff babası geliyor kızıyor. Zor valla. Biraz daha büyüse aklı başına gelse..belki düzelir diyorum
ilk defa duydum ... Ama yazıy okuyunca güzel miş .. Versin devlet valla
kızlar ben geldim
kızım 40 cm. 1646 gr. olmuş.
sakladı yine yüzünü zilli.
6 Niasnda iznim açılacak. 11 Mayısta izne ayrılacağım.
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
fatma kız gelde bi masaj yap bana sırtım başım herbiryanım.
Ay ben bugun ne mızmızım yaa
fatma kız gelde bi masaj yap bana sırtım başım herbiryanım.
Ay ben bugun ne mızmızım yaa
kolay gelsinYa ilk sene zor oluyor işte, birde dediğin gibi herşeyi onlar biliyorlar... Biize öğretmen böyle dedi diyorlar sıkışınca da... Çok zor valla..Ama ikinci sene biraz daha oturuyor gibi dersler.. Neyse az kaldı bakalım.. Benim ablam öğretmen ya sinir oluyor çocuğu 1.sınıfta olanların hamile olmasına, çocuğun en zor zamanında pırtlatıyorlar diyorZor zamanlar gerçekten... Allah sabır versin..
Ben yine kaçar kızlar kadın gelcek temizlik var bugün, sonra girerim tekrar ... Herkes kendine iyi baksın...
kızlar ben geldim
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
kızlar ben geldim
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
Canım tam çıkarken geldin iyi oldu bende sonradan sana bakmaya gelcektim... Bizim Sezincik büyümüş annesi.. Kocaman olmuş, Allah sağlık versin.. İzine de baya var ya.. Allah kolaylık versin..
kolay gelsin
maşallah
maşallah kuzucuga maşallah nazarlardan saklasın Rabbim
kızlar ben geldim
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
amin canım cümlemize inşallah. sen nasılsın?
kızlar ben geldim
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
OY OY OYYY TEYZESİNİN KUZUSU KOCAMAN OLMUŞ. YERİM BEN ONUN TONTİŞLİĞİNİ.. MAŞALLAHHHHHHHkızlar ben geldim
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
tamam hemen geliyorum karşıla beni ama yolu bilmiyorum
kızlar ben geldim
Sizden nevar ne yok?
herkes iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?