2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr varya alllah bu duyguyu herkese yasatsınn ncok degısık bı duyguuuuuuuuuu bgn daha da sukur ettım allaha valla....

egeeeeeeeeeeee heeeeeeeeee fıtı gorecek sımdı doktora kızması dıe ac gıttımm beeeeeeee oluyom aclıktan sımdı arkadasa gıdıcemmm pohacaları boreklerı alıpp :):))(ogle yemegı gelmıs dıye azdım kızlarr)

günaydın sana da hayırlı cumalar canım ellerine sağlık kayınvalidein valla sağolsun
ara canım dr unu ihmal etme sendeki kordon sorunu bitmişmiydi

canım yoook nerdeee...bizim cadının kordonu hala boynunda...bi çıkarabilseydi rahat edecektik bi nebze ama inatçı çıktı babası gibi

kızlar ben çıkıyorum kayınperder le kayınvalide gelicek kendinize iyi bakın görüşürük millet

bende anlamadım ıste oyuzden yazdım sana ben hep daha once fl yı 7 ıle carpıyodum buyuk cıkıodu 28 dennn:))) cocuk cekmıs sankı adam 28 deyınceeee:))::):

başla popo mesafesini sölemiş sen dogru biliyıon canım

canım yoook nerdeee...bizim cadının kordonu hala boynunda...bi çıkarabilseydi rahat edecektik bi nebze ama inatçı çıktı babası gibi

canım bizimki de doladı boynuna kordonunu ayy dedektör gibiyim sürekli hareket takibindeyim hareket etmeyince mutsuz oluyorum bana dr otururken kalkarken dikkat et , hareketlerin çok hızlı olmasın dedi
yatakta dönerken bile endişe ediyorum o yüzden

Son düzenleme:

Allah korusun melekler korusun onu

Kızlar ben de kaçıyorumm gelicem yinee

28 deiği başı ile poposudur boyu 36 cm canım
bende şaşırdım bi an ben mi yanlış hesaplıuyorum yoksa dedim..
Ordinaurs fatma

ay cnm allah korusun hepsini cuma vaktiyle. Bütün bebişlere sağlık huzur uzun hayırlı ömür nasip etsin rabbim.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Cuma hutbesini okudum resmen:)) amin diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…