kızlarrrrrrrrrrr cok saolunnn....
fatmacımmm boyu 28 cmmıs doktor oyle dedı...
fl =52.50 mm yazıyoooo
yok sorun çok şükür. Ama bende sorun var. Sanırım havadan kızlarda aynı baksana..
Evet karakan herşey batıyor insanlar acımasız geliyor. Bu ay bi bitsin artık işlerii yoluna koyuyum.. Sen nasılsın
günaydın sana da hayırlı cumalar canım ellerine sağlık kayınvalidein valla sağolsun
ara canım dr unu ihmal etme sendeki kordon sorunu bitmişmiydi
28 deiği başı ile poposudur boyu 36 cm canım
kızlarrrrrrrrrrr cok saolunnn....
fatmacımmm boyu 28 cmmıs doktor oyle dedı...
fl =52.50 mm yazıyoooo
bende anlamadım ıste oyuzden yazdım sana ben hep daha once fl yı 7 ıle carpıyodum buyuk cıkıodu 28 dennn:))) cocuk cekmıs sankı adam 28 deyınceeee:))::):
canım yoook nerdeee...bizim cadının kordonu hala boynunda...bi çıkarabilseydi rahat edecektik bi nebze ama inatçı çıktı babası gibi
canım bizimki de doladı boynuna kordonunu ayy dedektör gibiyim sürekli hareket takibindeyim hareket etmeyince mutsuz oluyorum bana dr otururken kalkarken dikkat et , hareketlerin çok hızlı olmasın dedi
yanakta dönerken bile endişe ediyorum o yüzden
Allah korusun melekler korusun onu
Kızlar ben de kaçıyorumm gelicem yinee
kızlar ben çıkıyorum kayınperder le kayınvalide gelicek kendinize iyi bakın görüşürük millet
başla popo mesafesini sölemiş sen dogru biliyıon canım
bizim dr boyunu hiç sölemiyo yaa
resimlerde varmıdır bu FL eve gidince bakayım
bende şaşırdım bi an ben mi yanlış hesaplıuyorum yoksa dedim..28 deiği başı ile poposudur boyu 36 cm canım
ay cnm allah korusun hepsini cuma vaktiyle. Bütün bebişlere sağlık huzur uzun hayırlı ömür nasip etsin rabbim.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..canım bizimki de doladı boynuna kordonunu ayy dedektör gibiyim sürekli hareket takibindeyim hareket etmeyince mutsuz oluyorum bana dr otururken kalkarken dikkat et , hareketlerin çok hızlı olmasın dedi
yatakta dönerken bile endişe ediyorum o yüzden
bizim dr boyunu hiç sölemiyo yaa
resimlerde varmıdır bu FL eve gidince bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?