2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende birazdan çıkarım hilmiyi bekliyorum namaza gideceğinden erken gelir

bence de:):) bahar yorgunluğu başladı herhalde bir türlü uykumu alamıyorum. bu arada forumda yeni yazılanları sayfayı yenilemeden göremiyorum ben ya sizde de öyle mi, bi yöntemi var da ben mi bilmiyorum...

evet yaa benimde öle
o yüzden hiç yetişemiyorum yazılanlara, yenilemeyi unutuyorum :)

oooooohhh keyfe bak

bence de:):) bahar yorgunluğu başladı herhalde bir türlü uykumu alamıyorum. bu arada forumda yeni yazılanları sayfayı yenilemeden göremiyorum ben ya sizde de öyle mi, bi yöntemi var da ben mi bilmiyorum...
keyfim yok aslında da kendimi oyalamaya çalışıyorum işte napiim yoksa iice bunalım olacağım
sen çalışmıyomusun kız bu nasıl iş

çalışıyorum da egem sıkıldım kuzum oyalanıyorum işte

Yemeğimizi yedik geldikkkkkkkkkkkkkk
kahvemi de alayım geleyim
blueeeeee hemşom hoşgeldin
merhaba egecim nasılsın? valla günlerdir bizim illet kurumun illet interneti sayesinde giremiyorum. evdeyim şuanda, evden girdim bakim dedim napıyo kızlar..
hemen çıkacam malesef işe geri dönmem lazım. ben iyiyim çokşükür oğluşum tepikleyip duruyo :) iyiyiz bi yaramazlık yok. kızlara çok selam.. öpüyorum hepinizi :)

herkese slmm.kızlar bilgisi olan varmı.benim sigortam asgari ücret üzwerindne yatıyor doğum sonrası ssk dan ne kadar para alabilirim caba?:26:

sağol ege iyi olur hiç değilse ya toplu para.benim aralık ayından başladı işte 10 gün ordan var 32.haftaya kadar yatmış olacak işte ne kadar olursa artık

offf uykum vaaaaaaaaaar

Benim de yaaaaaa....
Evde olsammm fosur fosur uyusam uyku bastırdığında..
Bi terde okumuştum, 3. trimesterde de ilkindeki gibi uyku ve yorgınluk olurmuş.. benimki girer girmez başladı..

vardır resimlerde canım.
nasılsınız kızlar keyifler yerindedir umarım

Canım sana cevap yazdım gördün müüüüüüüüü?

önümüzdeki haftada çabuk geçsin 11 nisan gelsin ayy durun ben bi askeri hastaneyi alıp 11 nisana adımı yazdırayım

Kız sen almamış mıydın zaten 11 Nisana

Yemeğimizi yedik geldikkkkkkkkkkkkkk
kahvemi de alayım geleyim
blueeeeee hemşom hoşgeldin

Ohhhhh yarasın Duru'sunaa

sağol ege iyi olur hiç değilse ya toplu para.benim aralık ayından başladı işte 10 gün ordan var 32.haftaya kadar yatmış olacak işte ne kadar olursa artık

aldığım maaş benim yarıya düşecek elden aldıklarımız vermiycekmiş. O yüzden kötü ama gene toplu para gelcek az çok ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…