oooooohhh keyfe bak
bence de:):) bahar yorgunluğu başladı herhalde bir türlü uykumu alamıyorum. bu arada forumda yeni yazılanları sayfayı yenilemeden göremiyorum ben ya sizde de öyle mi, bi yöntemi var da ben mi bilmiyorum...
evet yaa benimde öle
o yüzden hiç yetişemiyorum yazılanlara, yenilemeyi unutuyorum :)
kıslar ben komşuya çaya gidiyorum görüşürüz:))
bence de:):) bahar yorgunluğu başladı herhalde bir türlü uykumu alamıyorum. bu arada forumda yeni yazılanları sayfayı yenilemeden göremiyorum ben ya sizde de öyle mi, bi yöntemi var da ben mi bilmiyorum...
oooooohhh keyfe bak
keyfim yok aslında da kendimi oyalamaya çalışıyorum işte napiim yoksa iice bunalım olacağımbence de:):) bahar yorgunluğu başladı herhalde bir türlü uykumu alamıyorum. bu arada forumda yeni yazılanları sayfayı yenilemeden göremiyorum ben ya sizde de öyle mi, bi yöntemi var da ben mi bilmiyorum...
sen çalışmıyomusun kız bu nasıl iş
merhaba egecim nasılsın? valla günlerdir bizim illet kurumun illet interneti sayesinde giremiyorum. evdeyim şuanda, evden girdim bakim dedim napıyo kızlar..Yemeğimizi yedik geldikkkkkkkkkkkkkk
kahvemi de alayım geleyim
blueeeeee hemşom hoşgeldin
herkese slmm.kızlar bilgisi olan varmı.benim sigortam asgari ücret üzwerindne yatıyor doğum sonrası ssk dan ne kadar para alabilirim caba?:26:
malesef benimde öyle yatıyor büt ücretin 3/2 si imiş.
Bozdur bozdur harca..
hııı ne kadar olur o zaman cnm tahmini
offf uykum vaaaaaaaaaar
vardır resimlerde canım.
nasılsınız kızlar keyifler yerindedir umarım
önümüzdeki haftada çabuk geçsin 11 nisan gelsin ayy durun ben bi askeri hastaneyi alıp 11 nisana adımı yazdırayım
Yemeğimizi yedik geldikkkkkkkkkkkkkk
kahvemi de alayım geleyim
blueeeeee hemşom hoşgeldin
sağol ege iyi olur hiç değilse ya toplu para.benim aralık ayından başladı işte 10 gün ordan var 32.haftaya kadar yatmış olacak işte ne kadar olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?