çıkmışsın canım ama elektrik gitti geldi güç kaynağı yok pc açıldı kapandı o yüzden gittim
burhanettin onatta canım merkezde başka yok zaten
geri geldiimmmm
vardır resimlerde canım.
Nasılsınız kızlar keyifler yerindedir umarım
bende şaşırdım bi an ben mi yanlış hesaplıuyorum yoksa dedim..
Ordinaurs fatma
ay cnm allah korusun hepsini cuma vaktiyle. Bütün bebişlere sağlık huzur uzun hayırlı ömür nasip etsin rabbim.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Cuma hutbesini okudum resmen:)) amin diyelim
Ordinaurs fatma
ay cnm allah korusun hepsini cuma vaktiyle. Bütün bebişlere sağlık huzur uzun hayırlı ömür nasip etsin rabbim.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
aslında zaman geçse daha iyi olcakta bunada şükür iyiyiz. Biraz ahlar vahlarbaşladı sadece
aslında zaman geçse daha iyi olcakta bunada şükür iyiyiz. Biraz ahlar vahlarbaşladı sadece
hoş geldin
seninkiler vazmı geçti kız
belekte kemerde side de fln varya onu demek istedim benim bi tanıdığımda belektekine gidiyodu
önümüzdeki haftada çabuk geçsin 11 nisan gelsin ayy durun ben bi askeri hastaneyi alıp 11 nisana adımı yazdırayım
vardır resimlerde canım.
nasılsınız kızlar keyifler yerindedir umarım
ne oldu gidemedin. Gelmiyormu kaynana ne işi var kayınpederinin sende gündüz vakti gitsin gezsin..
Ordinaurs fatma
resilmer evde bi bakayım bakalım. inş. vardır
7 ile çarpılıyodu dimi
sagolasın canım mevkimi yükselttin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
önümüzdeki haftada çabuk geçsin 11 nisan gelsin ayy durun ben bi askeri hastaneyi alıp 11 nisana adımı yazdırayım
haa evet. önceki gün kuzuyla konuşmuştuk.
ben de b.onatta oturuyorum oyüzden dedim.
sen nerdesin
Ordinaurs fatma
kıslar ben komşuya çaya gidiyorum görüşürüz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?