Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bi ağırlık çöktü elim kolum kalkmıyor ne biçim hav bu yaa sıkıcı boğucu..
Ben çıkıyorum kızlar
herkese iyi hafta sonları
p.tesi görüşmek üzere
öptüm herkesleri kocaman kocaman
kıslar ben gidiyomm deprem oldu çok korktumm
nabersiniz kızlaaarrr...
slm kızlar komşum doğum yaptı ya oraya gittimçok tatlı bi bebekti yaaaaaaa öldüm bittim yani ağlıycaktm bi ara ya şu 2 ay çabuk geçsin rüyamdada gördm zaten sağlıklı gelsinde kuzum Rabbim hepimize göstersin o günleri
ya kızlra nbu magnezyumu çok zor içiyorum bunun tablet olanı hapı falan yokmu ya![]()
bana da verdi doktorum multivitamin suda eriyo içinde magnezyum da var. ama bende ilginç bi şekilde baş ağrısı yaptı. ilaç içemiyorum ben sadece kan hapı alıyorum o da zar zor, doğumda sıkıntı olur diye korktuğumdan.
benim de kan değerim fena değildi ama alışayım artık diye başladım, sevmiyorum hiçbir ilacıya bende başağrısı yokda aksine şikayetlerimi azaltıyo diyebilirim kan hapınıda almıyorum kan değerlerim iyi 1 ay sonra kullanıcam inş
kızlar bende gördüm miniğimi.. 1830 gr. ve 43 cm olmuş. çok tatlıtdı yaa. pek bişey görmedim ama hissettimayın 20'sinde tekrar çağırdı doktor...
kızlar bende gördüm miniğimi.. 1830 gr. ve 43 cm olmuş. çok tatlıtdı yaa. pek bişey görmedim ama hissettimayın 20'sinde tekrar çağırdı doktor...
maşallah çok tatlı çıkmış
bende istiyom böle ama doktorum da siyah beyaz veriyor ondan da bişey anlaşılmıyo![]()