• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olmaz mı ne yesem yanıyor boğazıma çıkıyor . korkar oldum yemek yemekten. bide serteşiyor karım dikiliyor yaa acıyor yürüyemiyorum

hele o dikildiği an felaket. şekilden şekile giriyorum.dün ayakta çalışmak zorunda kaldım. oturtmadı zilli.

gunaydinnn sekerlerrr
masallah hepinizin bebislerineee
:nazar:
bizde iyiyiz geceleri hep kabus goruyorum ve sik uyandigim icin hepsini hatirliyorum
30.haftaya girdikkkk yasasiiiin

Günaydın canım :)

hele o dikildiği an felaket. şekilden şekile giriyorum.dün ayakta çalışmak zorunda kaldım. Oturtmadı zilli.

Günaydın canım :)

allahım yarabbim ya şimdiden seni yola koyuyorlar..
Aynen ya nefesim kesiliyor sanki kısmı felç geliyor. Tövbe yarabbim.
Sadece elim kolum oynuyor ama suratımda ağlamaklı bir ifade var.

bu sabah kalkarken de iki ayağıma da kramp girdi kıpırdayamadım 1-2 dk sürdü geçti ama mahvetti beni:43:evinde zili çaldı çaldı kalkamadığımdan açamadım :37:

günaydı arkadaşlar iyi haftasonları...
beni sorarsanız bildiğiniz gibi, kızımla dinlenip duruyoruz zaten azıcık bile ayakta kalsam hemen ağrlarım başlıyor...
bakalım raporum bu hafta da uzayacak mı...
herkesler de iyidir inşallah

bu sabah kalkarken de iki ayağıma da kramp girdi kıpırdayamadım 1-2 dk sürdü geçti ama mahvetti beni:43:evinde zili çaldı çaldı kalkamadığımdan açamadım :37:
berbattır o çığlık atarak uyanırım ben ama bu sefer bir kere oldu kramp . Ilkinde baya olmuştu ve ağrısı 1 gün sürmüştü

günaydı arkadaşlar iyi haftasonları...
Beni sorarsanız bildiğiniz gibi, kızımla dinlenip duruyoruz zaten azıcık bile ayakta kalsam hemen ağrlarım başlıyor...
Bakalım raporum bu hafta da uzayacak mı...
Herkesler de iyidir inşallah

geçmiş olsun cnm.
Bizde iyiyiz. Bi aksilik olmadan allahım inşallah bu aylarıda atlatmayı nasip etsin

kramp girmemesi için muz yiyinnn.. ve de kramp gircek gibi olduğu anda ayak baş parmaklarınızı tavana doğru ittirin anında geçer...:46:

hoşgeldin canım yok ben öle oturuyom iş yok güç yok bugün akşam olmazzzzzzzzzzzz:30:

sen napıyon nasılsın

sağol canım hoşbulduk. sen de mi iştesin bugün?
ben evdeyim eşim doktora gitti evde onu bekliyorum. çok çabuk yoruluyorum ya iki dk ayakta kalıyorum hemen yoruluyorum..
joker bebedeki %50 indirimi değerlendircem lansinoh göğüs kremi vs alıcam indirim çok iyi :)

kramp girmemesi için muz yiyinnn.. ve de kramp gircek gibi olduğu anda ayak baş parmaklarınızı tavana doğru ittirin anında geçer...:46:

bende de kramp oluyor ama dizimden aşağıda. geçen uykudan uyandım çok kötü bi ağrı gerçekten. sizin kramp üst kısımlarda mı oluyor bacağınızda?

sağol canım hoşbulduk. sen de mi iştesin bugün?
ben evdeyim eşim doktora gitti evde onu bekliyorum. çok çabuk yoruluyorum ya iki dk ayakta kalıyorum hemen yoruluyorum..
joker bebedeki %50 indirimi değerlendircem lansinoh göğüs kremi vs alıcam indirim çok iyi :)

malesef canım çalışıyorum:31:

bende göğüs kremi garmastan aldım ama kullanmadım henüz ne zaman başlanacak kullanmaya

malesef canım çalışıyorum:31:

bende göğüs kremi garmastan aldım ama kullanmadım henüz ne zaman başlanacak kullanmaya

bana doktorum son ay dedi.ben sana ozaman tavsiye edicem marka da sölicem dedi ama lansinohu mu söyler bilmiyorum.

mesela göğüs pedleri indirimde bile 18. ben 14e almıştım 60lığı. jokerde 9'a düşmüş.

Back
X