Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşom hoşgeldin nasılsınn. Ben sıkıntılıyım iyce. Darlanıyorum. Bu kız dikiliyor. Beni nefessiz bırakıyor.
egeee canım sen lansınohun göğüs pedini almıştın demi ne kadara almıştın
uçlarınamı sürebiliriz. Ben sürmedim hiç ne kremi32.haftadan itibaren başlayın göğüs kremine diolar..
hoşgeldin midem yanıyor yukarı doğruu onun dışında iyiyiz sen nasılsın[ı][sıze="2"]slm kızlar nasılsınız :79:[/sıze][/ı]
kız semsert oluor bi tarata toplanıyor dehşet bişey belin kopuyor nefes alamıyorsun 3-5 sn sürüyor.iyiyim canım eşim doktora gitti ben de kızlar iştedir şimdi diye hemen geldim sizi yakaladım :)
oyy yerim ben o kızı :) yaramaz cadıya bak sen :)) kız bu dikilme nasıl oluyor benim oğlum yapmıyo sanırım hiç
Eşim aradı az önce doktordan çıkmış, hastanede asansörde bi bebekle babasını görmüş, kaç günlük demiş daha 2 günlükmüş, yaa çook küçüktü diyo çok hoşuna gitmiş :) ay heyecanlandım bebişimi alıp hastaneden çıktığımı hayal ettim bi an :))
bana banyo köpüğü gelmişti ebebekten eşantiyonkızlar joker yada e bebekten alıcaksanız göğüs pedini , rica edin eşantiyon olarakta veriolar göğüs pedi.. Kar kardır :93:
ya kremi sürmeye başlayınca ya tetiklerse çatlarsa uçları acaba hiç ellemesek mi
hoşgeldin midem yanıyor yukarı doğruu onun dışında iyiyiz sen nasılsın
ben 60lığı 14 e aldım.
jokerden daha ucuzu da duymadım. 60lığı 9 a satıyolar valla süper..
32.haftadan itibaren başlayın göğüs kremine diolar..
ewet jokerde baya uygun
ama ben nuk göğüs pedi aldım 30 tanesi 5 tl bakalım kullanacakmıyım
İNŞALLAH ŞAKIRŞAKIR SÜT GELİRDE KULLANIRSIN. GERÇİ SÜTÜN BOL OLUP BEBİŞE YARAMAZSA ODA KÖTÜ. KALİTELİ OLMASI LAZIM SÜTNÜN. BENİM SÜTÜM EYLÜLÜ KABIZ YAPARDI:))) BEN BESİLİ İNEKLERDEN DİM:ewet jokerde baya uygun
ama ben nuk göğüs pedi aldım 30 tanesi 5 tl bakalım kullanacakmıyım
bende 32 den itibaren sürmeye başlayacağım.
kızlar ne kalabalık bir cumartesi bugün maşallah.
her hafta aynı performansı bekliyorum. yanlız kalıyorum ayol burda çok üzülüyorum.![]()
bende 32 den itibaren sürmeye başlayacağım.
kızlar ne kalabalık bir cumartesi bugün maşallah.
her hafta aynı performansı bekliyorum. yanlız kalıyorum ayol burda çok üzülüyorum.![]()
32.haftadan itibaren başlayın göğüs kremine diolar..
kızlar benim bi arkadaş doğum yaptıktan sonra göğüs uçları çatlamıştı ama ne çatlamaağlıyordu resmen çocuğu emzirirken acıkmasın diye dua ediyorum derdi en sonunda uçları koptu çocuğun ağzından almış göğsünün ucunu çocuk zaten hep kan emdi derdi bana onun gibi de olmak istemiyorum korkuyom çok acı verici bişey çünkü göğüs çatlağı
KALABALIK OLSUN Bİ ARA CANIM SIKILDI KİMSE YOKTU. SEN 1 DE GİDİCEN BEN 4 E KADAR BURDAYIM..
32 DE NE SÜRCEN BEN SÜRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BANYODAN SONRA VÜCÜT FREMİ VARDI BİR İKİ DEFA KAHVERENGİ YERİ KURUYDU ORAYA SÜRDÜM AMA KORKARAK.
kızlar benim bi arkadaş doğum yaptıktan sonra göğüs uçları çatlamıştı ama ne çatlamaağlıyordu resmen çocuğu emzirirken acıkmasın diye dua ediyorum derdi en sonunda uçları koptu çocuğun ağzından almış göğsünün ucunu çocuk zaten hep kan emdi derdi bana onun gibi de olmak istemiyorum korkuyom çok acı verici bişey çünkü göğüs çatlağı