• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

verme kız, anam benim kızım olsaydı kimseyle dünür olmazdım :19::9: şimdi bu yazımı okuyanlar der aman senin sidikli kızına mı kalırdık o zaman diye :60: yokkk vermemmmmm vermezdim yani, ama oğluşum oluyo kız analarına duyrulur :1: bebekpoyraz duymasın beni onunla kertmiştik oğluşumu :1:

böyle tekme attırtırırım iştee:51::nazar:

Bacım ben de candaşla kerttim ama şartım var, oğlanı biz alacaz dedim, o da kabul etti...Şu an fabrika ayarlarındalar, çalışmalar biterse gelecek kızıma damat..Hem yaşı küçük olacak, zengin olurlar belki...:9:

Kız bebek gibi delinin kızı alınır mı, o da deli olur...:60:

Biz tembeliz kız, geçicide eksileri yazıveriyoruz o kadar..Benim iznim c.tesi başlıyor, alıcam raporumu ama mayısın 15 inden sonra gidersin, çalışabildiğin kadar çalış diyor patronlar..Yoğun dönemi raporlu geçiremiyorum yani...Rapor paramı erken alabilmek için başlatacağım ama bu hafta raporumu...

Sorma bugün vergi dairesine gittim, ordan da trafik takipe gittim, ehliyet işlemlerim vardı...3 kişi dedi erkek herhalde diyee...Bende gayet tepkili hayır kızım var orda dedim...Kadın diyor, kalçan hiç kilo almamış...Bi de erkek olursa bak artık...:9:

maşallah yahu bu ne hız sokaklarda yada ofiste doğuracaksın sen ...valla bizim burda sosyete dr u var 9 ay erkek dedi arkadaşlara bi doğdu kız bebek babanın tepki şu bu benim çocuğum değil

Bacım ben de candaşla kerttim ama şartım var, oğlanı biz alacaz dedim, o da kabul etti...Şu an fabrika ayarlarındalar, çalışmalar biterse gelecek kızıma damat..Hem yaşı küçük olacak, zengin olurlar belki...:9:

Kız bebek gibi delinin kızı alınır mı, o da deli olur...:60:

iç güvesi mi alıcannn :1: aaa olur mu kız manyakk :64: amann ne kadr bana uzk o kadr iyi mesafe olsun kız çok samimi olmak da iyi değil... kaynana olayını bildiğim için valla uzak olduğu kadar uzak olsun oğlum bana, ben onu uzaktan da severim :69:

$hamile halim 032.webp $hamile halim 033.webp
buda benim oğluşum

maşallah yahu bu ne hız sokaklarda yada ofiste doğuracaksın sen ...valla bizim burda sosyete dr u var 9 ay erkek dedi arkadaşlara bi doğdu kız bebek babanın tepki şu bu benim çocuğum değil

İnşallah öyle bişey olmaz, ama bana tam 4 doktor kız dedi, oğlan diyen hiç olmadı...Herşeyini de pembe aldım zaten, oğlan olursa yazık pembe pembe kullanır artık...
Herkes diyor zaten sen hastanede doğurmazsın diye...Yok ama, gününde sağlıklı sıhhatlli gelsin kızım öyle gezenti karı gibi sokakta doğmasın, herif yazık benden çekiyo, kızı da ben gibi olursa yandı garibim..

iç güvesi mi alıcannn :1: aaa olur mu kız manyakk :64: amann ne kadr bana uzk o kadr iyi mesafe olsun kız çok samimi olmak da iyi değil... kaynana olayını bildiğim için valla uzak olduğu kadar uzak olsun oğlum bana, ben onu uzaktan da severim :69:

Olmazz, ben kızımı veremem kimselere..Hem kaynana olmuycam ki, oğluşum yok işte, o da oğlum olur..Ben gibi kaynanayı da zor bulur, kaynana kayınpeder çocuklar toplanıp okey oynarız birlikte...:9:

Olmazz, ben kızımı veremem kimselere..Hem kaynana olmuycam ki, oğluşum yok işte, o da oğlum olur..Ben gibi kaynanayı da zor bulur, kaynana kayınpeder çocuklar toplanıp okey oynarız birlikte...:9:

erkek açısından kötü kaynana da kötü kaynanadır heee :23: aman bana kaynana demeyin yaa tüylerim diken diken oluyor :37: neyse naparsan öyle yap bacım al iç güveysi anasını satım verme kızını bi yere :66:

Back
X