bz geldik tekrardan.... kuzu maşallah kız anammm ne tatlısınız siz öyle kocaman olmuş kızın, genç kız olmuş beee![]()
hoşgeldinn........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bz geldik tekrardan.... kuzu maşallah kız anammm ne tatlısınız siz öyle kocaman olmuş kızın, genç kız olmuş beee![]()
verme kız, anam benim kızım olsaydı kimseyle dünür olmazdımşimdi bu yazımı okuyanlar der aman senin sidikli kızına mı kalırdık o zaman diye
yokkk vermemmmmm vermezdim yani, ama oğluşum oluyo kız analarına duyrulur
bebekpoyraz duymasın beni onunla kertmiştik oğluşumu
böyle tekme attırtırırım iştee![]()
biz geldiiikkk mutfağımı topladım balkonlarımı yıkadım çamaşırlarımı katladım geldiiimmm![]()
ben çıkıyorum namaz ve temizlik var yapmam lazım sonra görüşürüüüüüüz byy
maşallah kız çok tatlı çıkmışsınız ikinizde yirim ben sizi![]()
Ohh, baya bi iş yapılmış...Hoşgeldin...
Biz tembeliz kız, geçicide eksileri yazıveriyoruz o kadar..Benim iznim c.tesi başlıyor, alıcam raporumu ama mayısın 15 inden sonra gidersin, çalışabildiğin kadar çalış diyor patronlar..Yoğun dönemi raporlu geçiremiyorum yani...Rapor paramı erken alabilmek için başlatacağım ama bu hafta raporumu...
Sorma bugün vergi dairesine gittim, ordan da trafik takipe gittim, ehliyet işlemlerim vardı...3 kişi dedi erkek herhalde diyee...Bende gayet tepkili hayır kızım var orda dedim...Kadın diyor, kalçan hiç kilo almamış...Bi de erkek olursa bak artık...![]()
Bacım ben de candaşla kerttim ama şartım var, oğlanı biz alacaz dedim, o da kabul etti...Şu an fabrika ayarlarındalar, çalışmalar biterse gelecek kızıma damat..Hem yaşı küçük olacak, zengin olurlar belki...
Kız bebek gibi delinin kızı alınır mı, o da deli olur...![]()
Yee teyzesi sen benim kızımı yeee...![]()
merve napacağız biz bu ağrıları ben dr u aradım ama arıcak beni enfeksiyondanmı neden acababiz geldiiikkk mutfağımı topladım balkonlarımı yıkadım çamaşırlarımı katladım geldiiimmm![]()
maşallah yahu bu ne hız sokaklarda yada ofiste doğuracaksın sen ...valla bizim burda sosyete dr u var 9 ay erkek dedi arkadaşlara bi doğdu kız bebek babanın tepki şu bu benim çocuğum değil
merve napacağız biz bu ağrıları ben dr u aradım ama arıcak beni enfeksiyondanmı neden acaba
iç güvesi mi alıcannnaaa olur mu kız manyakk
amann ne kadr bana uzk o kadr iyi mesafe olsun kız çok samimi olmak da iyi değil... kaynana olayını bildiğim için valla uzak olduğu kadar uzak olsun oğlum bana, ben onu uzaktan da severim
![]()
delisin yaaaaseni de yemek isterdim ama kocan yesin seni
![]()
Olmazz, ben kızımı veremem kimselere..Hem kaynana olmuycam ki, oğluşum yok işte, o da oğlum olur..Ben gibi kaynanayı da zor bulur, kaynana kayınpeder çocuklar toplanıp okey oynarız birlikte...![]()