- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
- 163
mervenin içtiği suyu içseks
off içmeyin kızlar ben acayip abartıyorum her15 dkya bir bi koca bardak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mervenin içtiği suyu içseks
dimiii ayy bu günleri anar güleriz artık kızz![]()
heee anladım o sorunum da var kız benim bazen diyorum kaçtı diye herif de diyo ne kaçtı![]()
anarız anarız bide gülmekten altımıza kaçırırız kız![]()
tren kaçtı eheheyyy de sende![]()
Sağlık Bakanlığı'nın kapattığı Özel Kartal Hastanesi'ndeki skandal farklı boyutlarıyla büyüyor. Hastanede çalışan hemşirelerin yeni doğan bebeklere makyaj yaptıkları ortaya çıktı
sek.html
Allah belalarını versin biz kime güvenicez devlete gitsek bi türlü özele gitsek bi türlü...
anlamıyo garibim ne kaçtı yaaa diyoo![]()
o kendini bilmez hemşireleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın! geçen günde nette dolaşırken prematüre doğmuş bebeği cebine koymuş bu dangalak gülerek poz vermiş! yavrum iki büklüm olmuş Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın vicdansız insanlar!!!
Sağlık Bakanlığı'nın kapattığı Özel Kartal Hastanesi'ndeki skandal farklı boyutlarıyla büyüyor. Hastanede çalışan hemşirelerin yeni doğan bebeklere makyaj yaptıkları ortaya çıktı
sek.html
Allah belalarını versin biz kime güvenicez devlete gitsek bi türlü özele gitsek bi türlü...
benim herüf alıştı artık kız koş tuvalete sidikli naciye diyo banaalışır seninki de yakında
![]()
sek.html
sek.html
siz doğum yapacağınız yere karar verdiniz mi?
Ben doktorumun çalıştığı hastanede yapıcam..Özelde..Maddi olarak sıkacak ama, alıştım civana, başka doktorda rahat edemem...Günümüz bile belli 59 gün kaldı, 4 haziranda doğuracam...
eğer rüyam çıkarsa aynı gün doğurcaz kuzu![]()