ben ne zaman doguracam slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Sen az kilo alıksın, seni aralık annelerine gönderecez, aralık sonu doğuracan bebekkk....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ne zaman doguracam slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
devlet hastanlerinde özel odalar var doğum yapınca çok güzel oluyorlarvalla benim aklımda devlet hastanesi var ama bide dr uma sorucam
oyyy az klamış kız Allah yardımıcınız olur inşallah bebek bereketiyle gelirBen doktorumun çalıştığı hastanede yapıcam..Özelde..Maddi olarak sıkacak ama, alıştım civana, başka doktorda rahat edemem...Günümüz bile belli 59 gün kaldı, 4 haziranda doğuracam...
evet açalım canım benim 2 seçeneğim var dr dışardan olduğundan o yüzden hangisinin anestezi uzamnı ii hangisinin odaları daha ferah ise ona göre karar vereceğimben kendi adıma evet, aslında bi başlık açsak kızlar ya diğer topiclerde var... hangi hastanede doğum yapacaksınız diye... bizde açsak da öğrensek kim nerde doğum yapacak????
İPEK CNM BAYA Bİ KARNIN VARMIŞ KIZZ. MAŞALLAH
KUZU SENDE MAŞALLAH ÇOK TATLI ÇIKMIŞSIN
DELİMAVİ NASIL Bİ ÇUBUKLA BAKTILAR İDRAR TAHLİLİNE KIZ. BENİM KÜLTÜR SONUCUM 3 GÜNDE ÇIKIYOR
kız kuzu normal doğum ücreti ne kadar biliyomusun devlet hastanesinde
İPEK CNM BAYA Bİ KARNIN VARMIŞ KIZZ. MAŞALLAH
DELİMAVİ NASIL Bİ ÇUBUKLA BAKTILAR İDRAR TAHLİLİNE KIZ. BENİM KÜLTÜR SONUCUM 3 GÜNDE ÇIKIYOR
devlet hastanlerinde özel odalar var doğum yapınca çok güzel oluyorlar
oyyy az klamış kız allah yardımıcınız olur inşallah bebek bereketiyle gelir
evet açalım canım benim 2 seçeneğim var dr dışardan olduğundan o yüzden hangisinin anestezi uzamnı ii hangisinin odaları daha ferah ise ona göre karar vereceğim
Biliyorum.... BEDAVA....
devlet hastanesinde doğuma para vermiyon kız...
kız kuzu normal doğum ücreti ne kadar biliyomusun devlet hastanesinde
özelde de idrar kültürü bikaç saat içinde çıkıyor ege...ama çubuk olayını bilmiyorum..
Devlet hastanelerinde 3 günde çıkıyor....
sağlık güvencesi olmazsa kaç oluyo bizim bağkur var ama daha yatırmadık önümüzdeki ay belki yatırırız yada yatırmayız belli olmaz
benimki de 3 günde çıkıyor.İPEK CNM BAYA Bİ KARNIN VARMIŞ KIZZ. MAŞALLAH
Özelde de idrar kültürü bikaç saat içinde çıkıyor ege...Ama çubuk olayını bilmiyorum..
Devlet hastanelerinde 3 günde çıkıyor....
ee cılek banada 20 hazıran dıyoo ee ozaman ızne cıkıp 2 hafta sonra dogurcazmı?? 40 hafta temmuzza denk gelıyoo offf
ben 4-a lıyım maalesef.![]()
idrar tahlili aynı gün veriyorlar ama kültür hadi 1 gün düşelim 2 günde verir. Belki devlet yoğun olduğuna öyle yapuyor olabilir.. Haklısın
delimavi allah korusun değiştir dr. O nasıl bişeymiş .. Allah korusun
benimki de 3 günde çıkıyor.
ben 2 farklı özel hastanede yaptırdım, ikisinde de 3 günde çıktı. tam idrar tahlili birkaç saatte çıkıyor burda.
biiiizz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk![]()
Valla o zaman bilmiyorum canım...Yine de özel kdar pahalı değildir..Bağkurda yapılandırma var ya, ondan yararlansın eşin, eski borçları taksitlendirsin, o zaman belki yararlanabilir...Allah yardımcınız olsun...Bebek olayı baya tuzlu yaa...
biiiizz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk![]()