• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merve ben de okurum kaç tane verirseniz okurum, ne kadar çok kişi okursak o kadar makbul olur derler...
Sayıyı sen belirle okurum ben de mutlaka..

canım 100 tane seni sıkıştırmazsa al 100 taneyi, aslında ne kadar çok ağızdan okunursa o kadr iyi olur... sen de 100 alırsan 3100 olucak toplamda...

Merve ben de okurum kaç tane verirseniz okurum, ne kadar çok kişi okursak o kadar makbul olur derler...
Sayıyı sen belirle okurum ben de mutlaka..

4444 sayısına ulaşınca, okumak isteyenler olursa, diğer arkadaşlar sayısından düşüp o kişiye versin arkadaşlar..çok okumak tabıkı makbuldür ama, bu duanın özelliği 4444 olması..ne bir eksik ne bir fazla olacak.sayı önemli.oyüzden okumayan kalırsa, o şekilde yapalım.

BEN 1000
FATMA 1000
MEVSİM1 500
ÖYKÜM 500
KUZU 100... Liste bu kızlar başka okuyann???

hamilelerin duası kabul olur Allahın izniyle.. bende okuorum bildiğim ne kadar dua varsa bodrum un yazsını okuduğumdan beri.. Allahım sen büyüksün yetiş nolursun ..

Allah kabul etsin inşallah birlik beraberlik için herkesten allah razı olsun.. Hepimizin bebeklerini evlatlarını rabbim kanatları altına alsın

merve 1000
FATMA 1000
MEVSİM1 500
ÖYKÜM 500
KUZU 100...
secroceour 500
EGE04 175
ysmbstg 44...
karakan 100
volveron 100

şimdiki durum bu oldu..toplam 4019
kalan:395