• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buna karakan....yasil haktenim...volvaren 100 re tane eklencek sanırım..

evet bi önceki sayfada düzenledim msjı. en son hali öyle olması lazım.
mervecim sende bak listeye, sana yardımcı olmak adına yazdım....çok az kaldı.4444 e :))

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
bu dua değil mi?

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
bu dua değil mi?

evet canım , okunacak dua bu.

bu dua değil mi?
evet bu
tamam kızlar 4419 oldu 25 tane kaldı...

merve yaz 25 tane bişey değil bitsin ok

Kızlar allah kabul etsin dualarımızı inşallah... Ben çıkıyorum...Merve ne olur ne olmaz diye bende liste yaptım... Yardım gerekirse ben her sabah giriyorum... Konuşuruz gene... İyi akşamlar kızlar..

Back
X