• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım daha zamanı var zaten, haftaya cuma herkes bitirsin yeter...

Fatma senin 50 yi banayaklaşma arkadşımıza devrettim sen 950 okuycaksın canım...

daha okumak isteyen varsa bizimkilerden düşebiliriz arkadaşlar, ne kadar çok ağızdan okunursa o kadr bereketi olur....

tamam canım gördüm

Kuzu yarın güzel haberlerle gelde neşemiz yerine gelsin...
Hemen hastaneden çıkınca da bana haber ver. Beklemiyelim senin gelmeni. Yüüreğimiz ağzımızda bekliyoruz..

yaaa kızlar sitede sorun mu var donup duruyo yaaa. bu arada bana da verebilirsiniz dua okurum

selati tefriciye dağıtıyoruz canım, 50 benden 50 fatoştan al 100 oku sen... evdesin diye100 veriyorum...

Fatma 900 a düştü bizimkiler...

BEN 900
FATMA 900
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 50
hasret 50
mervenesli 100

selati tefriciye dağıtıyoruz canım, 50 benden 50 fatoştan al 100 oku sen... evdesin diye100 veriyorum...

Fatma 900 a düştü bizimkiler...

BEN 900
FATMA 900
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 50
hasret 50
mervenesli 100

tamam canım olur okurum

allah kabul etsin

ben kontrole gitmekten zevk almıyorum inanın.. Bu hamileliğimde salak oldum iyice. Kontrol günü stresten kalp krizi geçiren ben olucam herhalde..

Ben de....
Zaten doktordan gelince 2 gün bi konuşamıyorum ben...Bi kere senle de konuşamadık hatırlıyor musun, nefesim kesilior...

tövbeeeeeeeeeeeeee bu ne şimdi yaa. Her bi boktan korkar oldum heeeeeeee

allah kabul etsin

ben kontrole gitmekten zevk almıyorum inanın.. Bu hamileliğimde salak oldum iyice. Kontrol günü stresten kalp krizi geçiren ben olucam herhalde..

sağol amin ya bende bodrumla aynı dr a gidiyorıum ya bodrumda benimkinde de kordonn dolanması varya acaba bişeyi gözden kaçırmışmıdır diye aklım çıkıyor cuma izmire gitcem işte şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın kuzu yarın kontrolün ii geçer inşallah

Son düzenleme:
Kuzu yarın güzel haberlerle gelde neşemiz yerine gelsin...
Hemen hastaneden çıkınca da bana haber ver. Beklemiyelim senin gelmeni. Yüüreğimiz ağzımızda bekliyoruz..

Tamam canım ararım mutlaka...Ama randevu saatim 10.30..Ben yine de erken gidicem belki erken gidersem erken alırlar diyee...Aramazsam da öğlen falan olursa merak etmeyin yani...İşim bittiğinde mutlaka ararım seni..

ayyy kızlar kötü düşünmeyin yaaa.... kuzu güzel haberler getircek bize biliyorum ben :70:

Yok kız illa kötüsünden değil, ben sevinince de konuşamıyorum...
egeyle konuşuğumuzda benim üst düzey ultrason randevum vardı, sorunlu gebelik diye iyi çıkmıştı, ağlamaktan falan konuşamıyordum...İnşallah güzel haberler vericem, endişe etmeyin..

sağol amin ya bende bodrumla aynı dr a gidiyorıum ya bodrumda benimkinde de kordonn dolanması varya acaba bişeyi gözden kaçırmışmıdır diye aklım çıkıyor cuma izmire gitcem işte şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın kuzu yarın kontrolün ii geçer inşallah

görüşürz canım Allah'a emanetsiniz...

Yok kız illa kötüsünden değil, ben sevinince de konuşamıyorum...
egeyle konuşuğumuzda benim üst düzey ultrason randevum vardı, sorunlu gebelik diye iyi çıkmıştı, ağlamaktan falan konuşamıyordum...İnşallah güzel haberler vericem, endişe etmeyin..

hadi inşallah...

Canım endişe etme hiç, çoğu bebeğin kordonu dolanırmış, bişey olmaz, inşallah da düzelmiştir...Sende çok güzel haberlerle gel inşallah da morallerimiz yerine gelsin..

Bişiy diyicem kızlar, benim görümcem daha doktora bile gitmedi..5 ay bitti...Cinsiyetini bile bilmiyor...
cinsiyeti geçtim, sağlığını bile bilmiyor...Kız olacak diye korkusundan gitmiyor, öyle söylediğimizde de kabul etmiyor..

Back
X