• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ben de okıyabılırım dedım ama farkedılmedı sanırım. Zaten bırazdan onon için bır yasın okucam varsa eksık veya baska dua okumak cok isterımmm aLLAH SIFASINI VERSIN.

tamam canım 100 de sen oku ben fatmayla ikimizden düşeyim... 850 olduk Fatma...

eevt yaa hayırlı haberlerle geliceksin

aklına kötü getirme cnm.. Allaha emanet

bak paranoya olduk işte :))))

bişey yok kötüyü çağırmayın lütfen

ohaaaaaaaaaaaaa haasta ruhlu manyak.. Ay çok pardon yaa

Allah akıl fkir versin başka bi lafedimez onlara... :57:

ne saçma yaa dicek bişi bulamıyorum...

yinede gitmesi lazım ne olur ne olmaz dimi ama. belki erkek bu sefer ki nerden bilecekki gitsin ki öğrensin

Hayır, erkek olsa ne değişecek ki....Anasını babasını kesen evlatlar var..Rabbim hayırlısını, sağlıklı sıhhatlisini versin hakkımızda...Eşim bile diyor, bizi görüyorsun sürekli gitmek zorunda kalıyoruz doktora, sen de gitsene diyee...Gidince bi sorun varsa düzelecek mi sanki diyor...

Selat-ı Tefriciye Listesi

BEN 800
FATMA 800
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50

Son düzenleme:
Ben ilk mesajımda yazmışım burda, kızım olacak adı öykü olacak diye...Kızları ayrı seviyorum..
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da, cinsiyeti hiç önemli değil..Tek dileğim artık sağlığının iyi olması, gelişimi biraz geri geliyor benimkinin, hep diyorum ebru şallı gibi kızım olacak diye, yeter ki sağlıklı olsun....
Hepimiz de en azından 36. haftayı atlatıp kavuşalım miniciklerimize...

inş canım amin bende çok seviyorum kız çocuklarını giydirmesi süslemesi hoş oluyo ben yoldan geçen süslü püslü kız çocuklarına bayılıyorum :1:

Ayyy işyerindeki arkadaşa anlattım kızlar dua olayını nasıl böyle dostluk kurdunuz dedi birbirinizi tanımadan. Ben sizi çok seviyorum sanki yıllardır berabermişiz gibi hemde...

Selat-ı Tefriciye Listesi

BEN 850
FATMA 850
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 50
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100

Tamamn canım hemen bugun her ıkısınıde okucammm vee bol bol dua etdıcem

Ayyy işyerindeki arkadaşa anlattım kızlar dua olayını nasıl böyle dostluk kurdunuz dedi birbirinizi tanımadan. Ben sizi çok seviyorum sanki yıllardır berabermişiz gibi hemde...

Ben de öyle..Herkesi çok seviyorum, eşime anlatıyrum sürekli...
Bazen ağladığımda falan okuma şu siteyi üzülüyorsun diyor ama, kendisi de merak ediyor artık herkesi de biliyor...Bebişleri bile...
Arada diyor, sizin sezin yine en büyük bebek mii, yaman nasıl iyi mi ??
Duru hanım ne yapıyo diyee...

aile gibi olduk valla... ailemle bile bu kadar görüşmüyorum desem yeridir... bende hepinizi çok seviyorum kızlar...

Bugun duygusala bağladık anlaşıldı herkes birbirini seviyorki en kalabalık topik biziz..:)))))))

yarın bombaaaaaaaa gibi bir gün olsun inşallaahhhhhhhhh öykü hanımdan güzel haberler gelsinnn teyzelerine

Bugun duygusala bağladık anlaşıldı herkes birbirini seviyorki en kalabalık topik biziz..:)))))))

yarın bombaaaaaaaa gibi bir gün olsun inşallaahhhhhhhhh öykü hanımdan güzel haberler gelsinnn teyzelerine

İnşallah ege...Dua et de büyümüş olsun minnoşum, geriden geliyo demesin yine doktorumuz...

innşallahhhh :))) benim de ayın 18inde kontrol evlenme yıl dönümümüzdee :1: :123:

inşallah ege...dua et de büyümüş olsun minnoşum, geriden geliyo demesin yine doktorumuz...
inşallah cnm bugun dua etmekten zaten varya allahtan ne diledim bilmiyorum tövbeeeeeee:)))))))))) inşallah gününde çıkar öykücük

innşallahhhh :))) benim de ayın 18inde kontrol evlenme yıl dönümümüzdee :1: :123:

benimde 18inde kız... Inşallah bizde güzel haberlerle geliriz. Sen ne zaman gitmiştin sanki aynı gitmiştik seninle. 29/03/11 de gittim ben

Back
X