• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar öyle bi bakıyım dedim talep var mı diye... eğer tefriciye almak isteyen varsa benim gelmemi beklemeyin bana msj atın ben cvp veririm size... illa var daha dağıtılcak tefriciye... tamamladık ama çok olanlardan eksiltip veriyoruz... girerim ara ara bakarım... bu cuma değil haftaya cumaya kadar... bilginiz olsun...

Merve ben de 100 Tefriciye okuyabilirim foruma fazla yazmadıgım için özelden mesaj atamadım

:nazar::nazar::nazar:
ay aynı benim karnım :1:
ama ben 29.haftamdayım :96:

bende aynı şeyi düşünüyorum:53:
şimdi böyleyse son ay nasıl olcaz ki biz :52:
seninde 2. çocuktu dimi
2.de daha büyük olur dedi bi kaın bugün sağlık ocağında bana
ewet canım 2.ler daha büyük olurmuş.. senle aynıyız benim kız 13aylık seninki 15 aylık işte:))
nasıl bari oğlun yaramazmı, benim kız bana kan ağlatıyo çok azmannnn! korkuyorum ikisiyle napıcam die:)))
bu seferki neydi senin kız erkek?
maşallah hasret:nazar::nazar::nazar: benimki bunun yarısı kadar:):)
ne güzel işte kibar bi göbek, bnmmki ne kadar ürkütücü:37:
tam bir erkek göbeği:51::51::51: maşallah maşallahhhh :nazar:
:38:

kızlar resmin üstünde eklenti173157 yazıyo onu tıklarsanız 1 resim daha war orda. bilgnize

Salat-ı Tefriciye Listesi

BEN 650
FATMA 650
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
İpekk 100
solanin 100
Erendiz 100

listemizin son hali....

ewet canım 2.ler daha büyük olurmuş.. senle aynıyız benim kız 13aylık seninki 15 aylık işte:))
nasıl bari oğlun yaramazmı, benim kız bana kan ağlatıyo çok azmannnn! korkuyorum ikisiyle napıcam die:)))
bu seferki neydi senin kız erkek?

ne güzel işte kibar bi göbek, bnmmki ne kadar ürkütücü:37:

:38:

korkunu anlıyorum aynı korku bende de var çünkü :18:

çok yaramaz ve çok tehlikeli işleri kovalıyo hep benim oğlan:(((
gün boyu peşindeyim
ya biyerlere tırmanıyo
ya çekmece dolap döküyo taklalar atıyo anlat anlat bitmez yaramazlıkları var
uyuyan bir çocukta değil
birtek yemek sorunumuz yok allaha şükür iştahlı bir çocuk
bu sefer ki kız :66:
inşallah o uslu olur diye umuyor dua ediyorum :31:

korkunu anlıyorum aynı korku bende de var çünkü :18:

çok yaramaz ve çok tehlikeli işleri kovalıyo hep benim oğlan:(((
gün boyu peşindeyim
ya biyerlere tırmanıyo
ya çekmece dolap döküyo taklalar atıyo anlat anlat bitmez yaramazlıkları var
uyuyan bir çocukta değil
birtek yemek sorunumuz yok allaha şükür iştahlı bir çocuk
bu sefer ki kız :66:
inşallah o uslu olur diye umuyor dua ediyorum :31:
hahahaha oğlun kızmla aynı hünerleri sergiliyo nerdeyse
bizimki tüm gün.. yatak odasoında kendi çekmecesini biizimkileri don çorap ne bulursa yerleresaçar ben kowalarım orayı toplarken mutfağa koşar buzdolabını açar yemek, süt ne warsa döker (artık buzdolabı kilidi aldım tabi;))
sonra tencere tawaları döker mutfak dolaplarından salonda koltuk örtülerini çekip kaçar... ele geçirdiği terlik ayakkabı ne olursa ağzına sokar...
bizim yemeklerimizde işkenceli bütün ewi dolaşarak 40,000taklalar atarak yediriyorum..

we dualar ediorum neolur oğlumuslu olsun die:25:

Bircecim 10 dk dolmadan msj atamıyorum sana burdan diyim...

sadece bodrum için değil genel olark hepimiz için okuyoruz biliyorsun... şuan o mağdur olduğu için yoğunluk ona ama... sen niyet etmek istiyorsan genel olarak niyet et canım...

kızlar size hayırlı haberler yazmak isterdim ama cuma günü bianda hayatım yıkıldı..bianda herşey güzel giderken tepetaklak oldum..izmirdeki doktorum bebegin bagırsaklarında bi tıkanıklık oldugunu ve genişlegini gördü..hemen bizi radyologa yolladı..radyologa göre bagırsak tıkanıklıgı yada bagırsak dügümlenmesi teshisi konuldu..doktor bizi oturturup bir karar vermemizi ya cocugun pazartesiye cıkmayacagını yada hemen alıp ameliyat vs. başlanması için bütün destegi verecegini söyledi..hatta o anda akciger igneleri falan bile aldırdı hemen..ben zaten aglamaktan söylediklerinin yarısını anlamadım..cünkü bi kaç saat önce odasının bile siparişini vermiştik..ki pazartesi günü Bodrumdaki doktorumda herşey cok normal görünüyodu o bi ara böbreklerindeki genişleme falan hepsi normale dönmüştü içim cok rahat gitmiştim İzmir'e..

işte sonra kocam daha serin kanlı davranıp suanda karar veremiycegimizi söyledi..zaten bi doktora gidip bu kararı vermek bu kadar kolay mı yaa. ben 6.5 aylık cocuguma nasıl kıyardım bianda..o gece izmirde kalıp doktor araştırdık..en iyisinin kent hastanesindeki Namık Demir hoca oldugunu ögrendik..hemen ertesi sabah randevum olmamasına ragmen Alsancakdaki subesine gittik..allahtan biri iptal etmiş hoca biri aldı..40-45 dakika inceledi..ama tam net bi teshis koyamadı ama büyük bi sorun oldugunu hissettirdi..pazartesi ciglideki kent hastanesine gelin ordaki makine daha iyi dedi..pazartesi bi daha gittik..tam 3 asistanıyla beraber 1saate yakın inceledi..bagırsaklardaki genişleme bu haftalarda 7mm olmasına ragmen benim bebegimin 13-14mmi buluyor..ve midesi şiş, karnı şiş:(( bunlar böle bianda nasıl oldu inanın anlamadım..büyük ihtimal bodrumdaki doktorumun gözünden kactı bütün bunlar..:(

sonra yine tam teshis edemeediler ve 4 hastalık üzerinde yogunlaşıyolar..bi tane gen hastalıgı olan kistik fibroz olabilceginden süpheleniyolar ve başka down sendorumu vs. gibi hastalıklarında belirtileri içinde olduug için amniyosentezden bile daha güvenilir ve riskli olan kordosentez yaptılar..Göbegimden bi igneyle girip cocugun kordon kanından kan aldılar..kromozom analizi ve amniyosentezide ordan yapacaklar..ama bütün bunlar 10-15günü bulacak..inanın hayatımın en en zor günlerini yaşıyorum..aslında bunları yazıp sizi de sıkıntıya sokmak istemiyordum ama merak ettginizi duydum fakat bu 15binde bi kişinin falan başına gelen bişey ve bu da beni buldu..o yüzden siz içinizi ferah tutun ama lütfen kocaman olmuş bebegim için de dua edin..fakat durum şimdilik cok umutsuz görünüyor..cünkü kromozom testleri kötü cıkarsa zaten gebelik sonlandırılacak..ama kromozomsal bi sorunu yoksadadogdugu andan itibaren bii sürü operasyon gecirecek..cok ama cok korkuyorum..her sabah aglayarak uyanıyorum ama beklemekten başka carem yok..dualarınızı eksik etmeyin..bidaha buraya girip sizi de bunaltmak istemiyorum..sadece hepinizin duasına cok ihtiyacım var..kendinize cok iyi bakın..allah saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin..allah düşmanımın bile başına vermesin cünkü cok cok zormuş..umarım bu forumdan bidaha kimsenin başına böle bişey gelmez..3-4 aylıkken böle bişey yaşansa bukadar üzülmezdim ama bukadar az kalmışken şimdi cok cok zor...

çok geçmiş olsun...dualarımız seninle...söylenecek söz bulamıyorum...allah herşeyin hayırlısını versin inşallah herşey yoluna girer kucağına sağlıklı olarak alırsın bebeğini...bunları kötü bir anı olarak hatırlarsın...

şuan hiçbirimiz bodrum u anlayamayız, sadece anlamaya çalışabiliriz... elimizden gelen en iyi şey dua etmekse, dualarımız onunla ve bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesyle... Allah kimseyi evladıyla sınamasın... inşallah mutlu, güzel haberlerle döner aramıza...:5:

Son düzenleme:
Back
X