kızlar size hayırlı haberler yazmak isterdim ama cuma günü bianda hayatım yıkıldı..bianda herşey güzel giderken tepetaklak oldum..izmirdeki doktorum bebegin bagırsaklarında bi tıkanıklık oldugunu ve genişlegini gördü..hemen bizi radyologa yolladı..radyologa göre bagırsak tıkanıklıgı yada bagırsak dügümlenmesi teshisi konuldu..doktor bizi oturturup bir karar vermemizi ya cocugun pazartesiye cıkmayacagını yada hemen alıp ameliyat vs. başlanması için bütün destegi verecegini söyledi..hatta o anda akciger igneleri falan bile aldırdı hemen..ben zaten aglamaktan söylediklerinin yarısını anlamadım..cünkü bi kaç saat önce odasının bile siparişini vermiştik..ki pazartesi günü Bodrumdaki doktorumda herşey cok normal görünüyodu o bi ara böbreklerindeki genişleme falan hepsi normale dönmüştü içim cok rahat gitmiştim İzmir'e..
işte sonra kocam daha serin kanlı davranıp suanda karar veremiycegimizi söyledi..zaten bi doktora gidip bu kararı vermek bu kadar kolay mı yaa. ben 6.5 aylık cocuguma nasıl kıyardım bianda..o gece izmirde kalıp doktor araştırdık..en iyisinin kent hastanesindeki Namık Demir hoca oldugunu ögrendik..hemen ertesi sabah randevum olmamasına ragmen Alsancakdaki subesine gittik..allahtan biri iptal etmiş hoca biri aldı..40-45 dakika inceledi..ama tam net bi teshis koyamadı ama büyük bi sorun oldugunu hissettirdi..pazartesi ciglideki kent hastanesine gelin ordaki makine daha iyi dedi..pazartesi bi daha gittik..tam 3 asistanıyla beraber 1saate yakın inceledi..bagırsaklardaki genişleme bu haftalarda 7mm olmasına ragmen benim bebegimin 13-14mmi buluyor..ve midesi şiş, karnı şiş

( bunlar böle bianda nasıl oldu inanın anlamadım..büyük ihtimal bodrumdaki doktorumun gözünden kactı bütün bunlar..
sonra yine tam teshis edemeediler ve 4 hastalık üzerinde yogunlaşıyolar..bi tane gen hastalıgı olan kistik fibroz olabilceginden süpheleniyolar ve başka down sendorumu vs. gibi hastalıklarında belirtileri içinde olduug için amniyosentezden bile daha güvenilir ve riskli olan kordosentez yaptılar..Göbegimden bi igneyle girip cocugun kordon kanından kan aldılar..kromozom analizi ve amniyosentezide ordan yapacaklar..ama bütün bunlar 10-15günü bulacak..inanın hayatımın en en zor günlerini yaşıyorum..aslında bunları yazıp sizi de sıkıntıya sokmak istemiyordum ama merak ettginizi duydum fakat bu 15binde bi kişinin falan başına gelen bişey ve bu da beni buldu..o yüzden siz içinizi ferah tutun ama lütfen kocaman olmuş bebegim için de dua edin..fakat durum şimdilik cok umutsuz görünüyor..cünkü kromozom testleri kötü cıkarsa zaten gebelik sonlandırılacak..ama kromozomsal bi sorunu yoksadadogdugu andan itibaren bii sürü operasyon gecirecek..cok ama cok korkuyorum..her sabah aglayarak uyanıyorum ama beklemekten başka carem yok..dualarınızı eksik etmeyin..bidaha buraya girip sizi de bunaltmak istemiyorum..sadece hepinizin duasına cok ihtiyacım var..kendinize cok iyi bakın..allah saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin..allah düşmanımın bile başına vermesin cünkü cok cok zormuş..umarım bu forumdan bidaha kimsenin başına böle bişey gelmez..3-4 aylıkken böle bişey yaşansa bukadar üzülmezdim ama bukadar az kalmışken şimdi cok cok zor...