• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annem şeker hastası, anneannem de insülin kullanırdı, hata ben yapardım iğnelerini, çok iyi anlıyorum canım seni,,, annem biraz acıksın hemen şekeri düşer, elleri titremeye başlar, çantasında şeker çikolata gezdirir,Allah şifa ve sabır versin ne deyim... az kaldı...
geçen gün biri yazmıştı bizim topiğe: hamilelik ömür kadar uzun geliyo ama şuan bebeğimin 1 yaşını kutluyorum, bu 1 sene nasıl geçti anlamadım yazmıştı :)

Canım vayra Allah sabır versin annene de tüm şeker hastalarına da... Çok zormuş ya.. Elinden de bişey gelmiyor ki.. Birde başka bir can var içinde...sedece kendim için olsa bu kadar takmam ama işin içinde bebek olunca korkuyorum.. Hareket etmeyince falan sıkıntı yapıyor bende... Birde kilo vermek falan korkutuyor... Neyse hayırlısı bakalım Allah şifasız dert vermesin..

Lütfen öyle deme, daha sonuçlar çıkmadı...3 hafta sonra inşallah burda bayram havası estirecek efe bebek...Buna inanmak istiyorum ben..Lütfen iyi düşün, inşallah rabbim herşeyi hayırlı eder hakkınızda..
Sonuç ne olursa olsun, sen de bizdensin, kardeşimizsin, tabi dua edicez senin için ve bebeğin için..Ama lütfen kötüyü düşünme olur mu...Fazla bişey yazamıyorum, kelimeler düğümleniyor ...Ama inanıyorum ben efe güçlü bi bebek, inşallah herşey yoluna girecek...
Allah yardım etsin, güç kuvvet sabır versin, şu 3 hafta hemen geçsin inşallah...

amin kuzucum amin..ben de inanmak istiyorum inan bana..kendine iyi bak..allah bebegini nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

ya siz nekadar iyi insanlarsınız..söylüycek söz bulamıyorum benim ve bebegim için aytel kürsü okuyacakmışsınız allahım inşallahh benim için ettginiz her duanın iki mislini size versin..saglıkla sıhhatle analı babalı uzun ömürler versin bebeklerinize..ya şok oldum okuyunca cok duygulandım..bana ne kadar cok destek verdiginizi anlatamam.tüm hamilelerin dualarını almak bana güç kuvvet verecek inşallah bu umutsuz günlerimde..allah hepinizden razı olsun kızlar yaa yine aynı durumda olsun olmasın ben de tüm duaları etmeye hazırım.zaten sadece kendim için etmiyorum dualarımı bütün hamileler için ediyorum cünkü allah hiçkimseye böyle bişey yaşatmasın..belki de 3 hafta sonra ölüm kararı verilecegi bi bebegi içinde büyütmek hissetmek kadar zor bi şey yok bu dünyada...cıkıyorum bugününüzü de mahvetmiyorum benim de tüm dualarım sizinle cok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı...

inşallah herşey düzelecek Allahın izniyle..moralini iyi tutmaya çalış. burada çok güzel bir ortam oluştu dün..hamile kadınlar ordusu senin ve oğluşun için tek yürek oldu...senin bebeğin bizim de bebeğimiz..iyi olmanızı çok istiyoruz.

ya siz nekadar iyi insanlarsınız..söylüycek söz bulamıyorum benim ve bebegim için aytel kürsü okuyacakmışsınız allahım inşallahh benim için ettginiz her duanın iki mislini size versin..saglıkla sıhhatle analı babalı uzun ömürler versin bebeklerinize..ya şok oldum okuyunca cok duygulandım..bana ne kadar cok destek verdiginizi anlatamam.tüm hamilelerin dualarını almak bana güç kuvvet verecek inşallah bu umutsuz günlerimde..allah hepinizden razı olsun kızlar yaa yine aynı durumda olsun olmasın ben de tüm duaları etmeye hazırım.zaten sadece kendim için etmiyorum dualarımı bütün hamileler için ediyorum cünkü allah hiçkimseye böyle bişey yaşatmasın..belki de 3 hafta sonra ölüm kararı verilecegi bi bebegi içinde büyütmek hissetmek kadar zor bi şey yok bu dünyada...cıkıyorum bugününüzü de mahvetmiyorum benim de tüm dualarım sizinle cok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı...

biz seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzzzzz

amin kuzucum amin..ben de inanmak istiyorum inan bana..kendine iyi bak..allah bebegini nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

Canım eminim doktorun çok iyidir araştırmışsındır ama burda İstanbul da Türkiye de 1 numara olan bir doktor var ya Atıl Yüksel ona da bir maille falan ulaşsan... Yada sonuçlarını falan göstersen, sana kesin döner.. En azından için rahatlar belki... Yani tabi sen bilirsin gerçekten kafanı bulandırmak istemem ama yani ne kaybedersin ki... Benim bir arkadaşıma değişki bir teşhis konmuştu doktor çok yardımcı olmuştu..

Canım vayra Allah sabır versin annene de tüm şeker hastalarına da... Çok zormuş ya.. Elinden de bişey gelmiyor ki.. Birde başka bir can var içinde...sedece kendim için olsa bu kadar takmam ama işin içinde bebek olunca korkuyorum.. Hareket etmeyince falan sıkıntı yapıyor bende... Birde kilo vermek falan korkutuyor... Neyse hayırlısı bakalım Allah şifasız dert vermesin..

inşallah hiç bir sorun olmadan kızını kucağına alıcaksın kendini üzme

slm kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim kan verdim kalp atışı fln derken anca gelebildim nasılsınız

Bugün hava çok güzel çıkıp gezmek lazımdı ama o kadar çok işim varki... Dünden beri ütüydü çamaşırdı çok yoruldum... Şekerde bir düştü.. Düzene sokamadık bir türlü.. Yeni insüline adapte olamadım.. dün geceden bu sabaha vücudumdaki bütün su boşaldı sanki.. Kilo vermeye başladım ben ya... Aman sizinde başınızı şişirip duruyorum ama bu nasıl bir hamilelik anlayamadım.. Bitmedi gitti detler.. Neyse buna da şükür napalım...

aynen katılıyom öyküya havada güzelleşti hadi beş hafta gessinde doğuralım artık bu arada şubatta doğum yapan arkadasımda insülün kullanıyordu medikal parkta fatihteki eko dahiliyeci hepsini gezdi hergün hastanedeydi takma kafanı :))))

Canım eminim doktorun çok iyidir araştırmışsındır ama burda İstanbul da Türkiye de 1 numara olan bir doktor var ya Atıl Yüksel ona da bir maille falan ulaşsan... Yada sonuçlarını falan göstersen, sana kesin döner.. En azından için rahatlar belki... Yani tabi sen bilirsin gerçekten kafanı bulandırmak istemem ama yani ne kaybedersin ki... Benim bir arkadaşıma değişki bir teşhis konmuştu doktor çok yardımcı olmuştu..
ewet öyküme katılıyorum!
belki seni buraya çağırır o adam işinin ehli gerçekten.. her kapıyı zorlamak lazım şu süreçte

inşallah hiç bir sorun olmadan kızını kucağına alıcaksın kendini üzme

Teşekkür ederim canım inan takmamaya çalışıyorum bakalım..

aynen katılıyom öyküya havada güzelleşti hadi beş hafta gessinde doğuralım artık bu arada şubatta doğum yapan arkadasımda insülün kullanıyordu medikal parkta fatihteki eko dahiliyeci hepsini gezdi hergün hastanedeydi takma kafanı :))))

Ya birazda sabır kalmadı artık herhalde başından beri çok yıprattı beni bu hamilelik... Bİrde evde çocuk var. ona yansıtmamaya çalışıyorum.. Yoruluyorum. Onun da ne kadar da olsa işi gücü oluyor.. Ondan herhalde.. Şeker düşse sorun değilde .. Ayarlanamamasına sinir oldum... Tek doz oluyordum 1 aydır iyiydim.. Şimdi değişince böyle oldu ona sinir oldum.. Neyse senin derdin sana yeter zaten ... Seninde az kaldı bakalım.. Hayırlısıyla alalım bebekleri artık kucağımıza dimi.. Tabi zamanında..

Back
X