• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba arkadaşlar...
Bodrum, Allah bu sınavı oğlunuzla birlikte sağlıkla atlatmanızı nasip etsin, inan bana dünden beri kelimeleri toparlayıp da şuraya bişey yazamadım
hamilelerin duası kabul olur derler, senin oğlunun şifaı için ettiğim dualar inşallah kabul olur, kimse de böyle bir sınav yaşamasın dilerim...
hepimizin sırayla burada hayırlı doğum haberlerini paylaşacağımız günler de gelecek, buna yürekten inanıyorum

selam kızlar biz geldik oğluşumla... kuzu nasıl geçti kontrolün??? geçmişi okumadım direkt daldım buraya :)

selam kızlar biz geldik oğluşumla... kuzu nasıl geçti kontrolün??? geçmişi okumadım direkt daldım buraya :)

İyiydi canım..Benim mini minicik, bu ay biraz fazla kilo almış, hormonla mı besledin dedi kızdı doktor..1770 gr.olmuş, çok şükür herşey yolundaymış...Ben de 1 ayda 4 kilo almışım..

Canım vayra Allah sabır versin annene de tüm şeker hastalarına da... Çok zormuş ya.. Elinden de bişey gelmiyor ki.. Birde başka bir can var içinde...sedece kendim için olsa bu kadar takmam ama işin içinde bebek olunca korkuyorum.. Hareket etmeyince falan sıkıntı yapıyor bende... Birde kilo vermek falan korkutuyor... Neyse hayırlısı bakalım Allah şifasız dert vermesin..

amin canım allah sana da sabır versin, benim anne tarafımda herkeste var şeker, o yüzden korkuyodum hamilelikte ben de de çıkacak diye, çok şükür çıkmadı, inş. ömür boyu da çıkmaz, zorluklarını hep gördüm çünkü, şuan bi de bebekle vücut dengeni sağlamak için ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum, Allah güç versin...
görüşmek üzere kızlar,,, yemeğe gidenler afiyet olsun...

İyiydi canım..Benim mini minicik, bu ay biraz fazla kilo almış, hormonla mı besledin dedi kızdı doktor..1770 gr.olmuş, çok şükür herşey yolundaymış...Ben de 1 ayda 4 kilo almışım..
oy maşallah çok sevindim, gidişatı normale dönmüş mü? geriden seyrediyor demiştin dün? maşallah ya çok sevindim canım...:70: kiloyu dert etme emzirmekten koşturmaktan hepimiz vericez o kiloları...
1. 58 canım ben fazla kilo alamıyorum tiroid bezlerim az çalışıyo o yüzden bu kadar aldığıma şükrediyorum

senin nasıl geçti kontrolün merve?

hoşgeldin mervoooooo, kuzunun kızı minik tombiş olmuş :)
bende çıkyıorum midem fokur fokur kaynıyo, GAVİSCON suz yaşayamaz hale geldimmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim canım inan takmamaya çalışıyorum bakalım..

Ya birazda sabır kalmadı artık herhalde başından beri çok yıprattı beni bu hamilelik... Bİrde evde çocuk var. ona yansıtmamaya çalışıyorum.. Yoruluyorum. Onun da ne kadar da olsa işi gücü oluyor.. Ondan herhalde.. Şeker düşse sorun değilde .. Ayarlanamamasına sinir oldum... Tek doz oluyordum 1 aydır iyiydim.. Şimdi değişince böyle oldu ona sinir oldum.. Neyse senin derdin sana yeter zaten ... Seninde az kaldı bakalım.. Hayırlısıyla alalım bebekleri artık kucağımıza dimi.. Tabi zamanında..

Seni çok iyi anlıyorum öykücüğüm haklısın bide evde ilgi bekleyen bir can daha var senin en azından benim ilgilenmem gereken kimse yok ama Allah güç veriyor bende çok sıkıldım ama sağlıcakla bir problem çıkmadan kucağımıza alalım diye gık çıkartmıyom:)))))))))))))))))))

oy maşallah çok sevindim, gidişatı normale dönmüş mü? geriden seyrediyor demiştin dün? maşallah ya çok sevindim canım...:70: kiloyu dert etme emzirmekten koşturmaktan hepimiz vericez o kiloları...

senin nasıl geçti kontrolün merve?

Gününden biraz öne geçmiş..En son 750 gr.falandı...1770 deyince şok oldum....

hoşgeldin mervoooooo, kuzunun kızı minik tombiş olmuş :)
bende çıkyıorum midem fokur fokur kaynıyo, GAVİSCON suz yaşayamaz hale geldimmmmmmmmmmm
hoşbulduk nereye kız? ayy benim de dün gece boğazım yandı hep... midemden yukarı alev alev buharlar çıkıyordu sanki :37:
Gününden biraz öne geçmiş..En son 750 gr.falandı...1770 deyince şok oldum....
oy maşallah yaa 1 kg almış maşallah maşallah :nazar: hep böyle devam etsin inşallah...
ebe nisanda gel demişti bende gittim kalp sesi dinlicekti benim sıpa olduğu yerde durmadığı için bi doğru düzgün dinleyemedik en sonunda yakalık da dinledi pazartesi günü de kan tahlilim çıkıcak işte inş iyi çıkar

hee hadi inşallah canım svindim :nazar:

kuzum, öyküye maşallah biz tombiş doğurcaz galiba senle:))) hadi sen sezaryen istyosun zatende ben neydecem:18: bnmkide 30+2de 1800grdı:nazar:
21nisanda tekrar gidiyorum 3 hafta sonraya gün werdi 33+2 kesin 2500 falan olur herhalde:27:
bnde 72kilo olmuşum senle yakın seyredioruz:)))

Son düzenleme:
Back
X