Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt enfeksiyon oluyorum her dakika. Idrar yollarımdan 3. Kutum
bende çok korkuyorum ama dr vermezdi bi sakıncası olmasa
ege sen çalışıyosun ya idrarı tutmaktan da olurmuş enfeksiyon sıkı sık tuvalete gidemiyosan
yani önce vermedi ateşim yok diye ama geçmeyince kan tahlili yaptırdı iltihap olunca kullanmalısın dedi ben de bir şey olur mu diyemedim "bir şey olsa vermezdim herhalde" der de tersler diye:) biraz aksi burdaki doktor...İzmirdekine telefon açtım sesinden belli hastasın iç ilacını dedi. Dediğin gibi sakıncası olsa vermezlerdi...evt enfeksiyon oluyorum her dakika. Idrar yollarımdan 3. Kutum
bende çok korkuyorum ama dr vermezdi bi sakıncası olmasa
fazla gitsem pis orası. Gtmesemde öyle oluyor ne yapsam şaştım
allah allah o zaman biraz uyumaya çalış
iştemisin sen... Bişey diyincede kızıyorsun :))))))))) anladın sen onu
valla biz iyiyiz bodrum u geçmişten okursan iyi olur baya uzun bişey.. Kuzuda iyi bugun dr gitti sonra iyi haber verdi eve gitti izinli.. Duru da iyi..
pastaneden al giderken. Kahveye gelicek nasılsa...
fazla gitsem pis orası. Gtmesemde öyle oluyor ne yapsam şaştım
ege kız sana bi boru yaptıralım ayakta iken yaparsın![]()
ya yapmaya çalıştım ama olmuyor bu kilo ile ayakta olmuyor.şirketin tuvaleti mi ayyy erkekler daha güzel kullanıyorlar valla tuvaletlerini yukardan yapmaya çalış canım
ıq su geniş karı seni..işteyim kızz kız bizim iş öle yogun değil pek ben artık dışarı işlerine bakmadıgımda bana mas başı işi veriyorlar evrak işi hep onlarda kalıplaşmış yazılar zaten aynısı var değiştirip değiştirip yazıyorum...ben hem iş yapıyorum hem buraya yazıyorum..mat dediğim bi kümeleri anlattım sevaptır ay nolcek bitirsin adam:):):)
ege kız sana bi boru yaptıralım ayakta iken yaparsın![]()
laf idrardan açılmışken ben de sürekli öksürüp tıksırıyorum altıma kaçırıp duruyorum![]()
laf idrardan açılmışken ben de sürekli öksürüp tıksırıyorum altıma kaçırıp duruyorum![]()
aha bu hatun da benden![]()
ya yapmaya çalıştım ama olmuyor bu kilo ile ayakta olmuyor.
Kadınlar rezil yaa herşey ortada leş gibi temizleyen kadında pis. Bende önce temizlik yapıyorum sonra oturuyorum ama bi damla geliyor sı sonra yine sıkışınca üşeniyorum sık gitmemeye çalışıyorum yani neyse bu ayda bitsinde..
Inaşallah hayırlısıyla
ıq su geniş karı seni..
hahahahhaBi an canlandım gözümde ne komik olur yaaaaaaaaaa
ne yapayım ya hele hapşurunca hiç kaçarı yok gidiyor azıcık...ben de alerjide var sık sık hapşururum:) Allahtan şuan çalışmıyorum. Akıntım da oluyor benim, çamaşır değiştirmekten fenalık geldi
ne yapayım ya hele hapşurunca hiç kaçarı yok gidiyor azıcık...ben de alerjide var sık sık hapşururum:) Allahtan şuan çalışmıyorum. Akıntım da oluyor benim, çamaşır değiştirmekten fenalık geldi
kız denizlide beşikler var böle erkeğe ayrı kıza ayrı şeylerine böle tahtadan boru gibi bişey takıyorsun uyudugunda çişi o borudan alttaki çanaga akıyo gördünmü hiiçç sanada öle bişey yapmak lazım
profilime resim ekledim bakiim çıkmış mı