• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy channell.. bu dr da damı bişi var şimdi.. gayet iyiyidi ama ilgisi lakası tecrübesi felan ne bilim.. ben bu dr da devam edecektm,ne duydun sen canım

cnm ya her doktora bısı dıolarrr. ben gecen sene doktor arastıyodum hee dedım tamam buldum hem dıbımde heöde proff sonra bırıın dıs gebelıgını felan anlamamıs bıde cok yogunmus dıye ondan vazgecmıstım amaa cokkk hastası var merak etme her doktor ıcın bısıler dıyolarr onemlı olan senın ıcının rahat etmesiiiiiiiiii bencee acıbademden ıyıdırr. adam en ıyı doktorlarda 1. sırada bende oaraya gazı yıldırıma gıdıyorum suziiiiiiiiiiiiii aynı zamanda dogurmayalım cnm yaa komsuculuk oynarızz

o zaman belli bi açıklığa kadar kendi odamızda normal önlükle yatıyoruz daha sonra mı doğumhaneye alıyolar yani kısa bi süre öyle kalacaz dimi :)) bu arada peki açıklığa bakmak için ebe hemşire filan geliyomu ? hani eşim annem filan olacak odada onları çıkarim ona göre dışarı :9: ay ne cahilim hiçbişy bilmiyorum çok saol canım anlattıgın çok iyi oldu dün izleyince bu ne dedim kendi kendime saatlerce öyle kalmak bi yana üzerinde önlük filan hiçbşy yoktu vazgeçerim valla normal doğumdan öyle olursa :1:

kimisinin açılması saatlerce bazen günlerce sürüyormuş ( benim 3,5 saat sürdü) hiç zannetmiyorum öyle durduklarını zaten ben de durmadım o şekilde...bir de beklediğim yerde sadece ben olduğum için eşimin ve annemin sık sık girmesine izin verdiler belki özel hastane olduğu için...ıkınma safhasına gelince o pozisyona geçirdiler üstümde de örtü vardı öyle örtüsüz değildim yani bir de ıkınma ve doğum esnasında kimseyi almadılar tabiki... Açıklık için arada ebe geliyor el ile muayene ediyor zaten o zaman içerde biri varsa çıkartıyor... yani benim doğum böyleydi belki başka yerlede sistem farklıdır

kimisinin açılması saatlerce bazen günlerce sürüyormuş ( benim 3,5 saat sürdü) hiç zannetmiyorum öyle durduklarını zaten ben de durmadım o şekilde...bir de beklediğim yerde sadece ben olduğum için eşimin ve annemin sık sık girmesine izin verdiler belki özel hastane olduğu için...ıkınma safhasına gelince o pozisyona geçirdiler üstümde de örtü vardı öyle örtüsüz değildim yani bir de ıkınma ve doğum esnasında kimseyi almadılar tabiki... Açıklık için arada ebe geliyor el ile muayene ediyor zaten o zaman içerde biri varsa çıkartıyor... yani benim doğum böyleydi belki başka yerlede sistem farklıdır

aynen senin anlattıgın gibi bende hep öle gördüm

Bu arada benim beklediğim yer de doğumu yaptığım yer de aynı yerdi doğum için başka bir yere geçirmediler beni sadece doğum esnasında kapıyı kapattılar ve kimseyi almadılar. beklerken müsade ettiler eşimin ve annemin teker teker gelmesine...

ay saol canım ya kimseyede soramıyorum aklıma takılmıştı nasıl olacak nasıl doğum yapacam diye, son sorum açılma için bekletirlerken doğumhanede mi bekledin odanda bekleyip belli bi açıklıktan sonramı doğumhaneye aldılar canım? bende özel hastanede yapacam doğumu ama ne yaşayacagını bilmemek tedirgin ediyor insanı ...

cnm ya her doktora bısı dıolarrr. ben gecen sene doktor arastıyodum hee dedım tamam buldum hem dıbımde heöde proff sonra bırıın dıs gebelıgını felan anlamamıs bıde cok yogunmus dıye ondan vazgecmıstım amaa cokkk hastası var merak etme her doktor ıcın bısıler dıyolarr onemlı olan senın ıcının rahat etmesiiiiiiiiii bencee acıbademden ıyıdırr. adam en ıyı doktorlarda 1. sırada bende oaraya gazı yıldırıma gıdıyorum suziiiiiiiiiiiiii aynı zamanda dogurmayalım cnm yaa komsuculuk oynarızz

hmmm anladım canım... inşallah yaşamam bi sorun..ama senin de dediğin gibi tek sorun bu olsun canım, çünkü öyle şeyler gördüm ki maslak acıbademde , bunlar daha hafif kalıyo, inşallah başka sorun olmaz bu dr dada..
haftamızda tutuyo channel belkide denk gelirde doğuruurz sahiden .. ayyy komşuculuk oynarız ne güzel sen bana doğru yürüyüş yaparsın ben sana doğruuu...
hee bide doğum odalarını dolaştınmı sen nasıl güzelmi.. ben dolaşacaktım ama bütün odalar doluydu milleetttt çatır çatır doğurmuş orda vallaaa:))

Bu arada benim beklediğim yer de doğumu yaptığım yer de aynı yerdi doğum için başka bir yere geçirmediler beni sadece doğum esnasında kapıyı kapattılar ve kimseyi almadılar. beklerken müsade ettiler eşimin ve annemin teker teker gelmesine...

sorumun cevabını vermişsin zaten :) ne güzel rahat olmuş doğumun inşallah benimde öyle olur benden bi gün önce olacak senin doğumun doğum sonrası da doğum anlarımızı konuşuruz artık burda :1:

Son düzenleme:
ayyy arkadaşımla görüştüm şimdi 26 martta sezeryan olmuş 40. haftasını geçmiş agrısı vs olmamış çocuk boynuna kordanı dolayınca sezeryanı almış dr'u ikiside iyimiş yazık garibim birde grip olmuş dikişleri acıyormuş gögsü yara olmuş.. 2900 gelmiş dünyaya ( bana az gibi geldi sanki) ikiside iyiyiş :D:D: darısı bizlere

sorumun cevabını vermişsin zaten :) ne güzel rahat olmuş doğumun inşallah benimde öyle olur benden bi gün önce olacak senin doğumun doğum sonrası da doğum anlarımızı konuşuruz artık burda :1:
benim hamileliğim çok bulantılı kusmalı ve sıkıntılı idi ama doğumum çok rahattı...Allah hepimize sağlıklı ve rahat bir doğum nasip etsin ama tabiki bu işler hiç belli olmaz ilki rahattı ama şimdi yine aynı mı olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ama ben doğumdan çıkarken eltime(o da hamileydi) hiç bir şey yokmuş çok kolay oldu dediğmi hatırlıyorum:) bu arada doğum videolarını korkarım diye seyretmiyorum:) sen yine cesaret etmişsin...

ayyy arkadaşımla görüştüm şimdi 26 martta sezeryan olmuş 40. haftasını geçmiş agrısı vs olmamış çocuk boynuna kordanı dolayınca sezeryanı almış dr'u ikiside iyimiş yazık garibim birde grip olmuş dikişleri acıyormuş gögsü yara olmuş.. 2900 gelmiş dünyaya ( bana az gibi geldi sanki) ikiside iyiyiş :D:D: darısı bizlere

Allah bağışlasın canımm.. darısı vakti zamnında ve sağlıklı sıhhatli şeklde hepimize inş..

amin hayırlısıyla

iyilik ya napiyim mesai bitimini bekliyorum...sen nasılsın hafifledimi az işlein

çok şükür hafifledi biraz işlerim 2 haftadır ilk defa öğleden sonra girebildim foruma.

Back
X