Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken doğum yapan arkadaşlar ne durumda canım bebekleri iyi mi? kaç haftalık doğum yaptılar inşallah birşey olmamıştır bebeklere ya![]()
temmuz annelerinden biri 900 gr doğum yapmıştı, bebek hastanede iyileşiyordu, son durumları ne bende merak ettim
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
1. birce3535
![]()
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
1. birce3535
![]()
Limon kabuğu arkadaşımızın bebeği şükür iyi. Beyin kanaması varmış az biraz; ama onu da Allah'ın izniyle atlatmış. Hala hastanede tabii. İnşallah en kısa zamanda evlerine dönerler sağlıcakla..
Htpinar arkadaşımızın da 24. haftasında doğumu olmuş maalesefDoktorlar pek olumlu konuşmuyorlarmış
Ama biz inanıyoruz ki inşallah o da çabucak toparlanacak..
Valla kalp atışları, 2'li testler, ayrıntılılar derken şimdi de herkesi erken doğum korkusu sardı.![]()
Allah iyiliğini versin Birceeee
canım çok geçmiş olsun erken doğum yapan arkadaşlara ya... ben bi yasemin arkadaşımızn Çınar bebeğinden haberdardım... onun haricinde oldu mu yaa((
onun durumu nasıl? ilk defa duydum yaa off çok üzüldüm...Yasemin (limonkabuğu) canım. Çınar iyimiş; ama dediğim gibi halen hastanede..
Onun dışında bir tane daha doğum oldu işte.![]()
kızlar tefriciye okumak isteyen varsa 100 daha dağtabilirim okumayan arkadaşlara... bilginiz olsun...
Ben alabilirim canım yeni gördüm çok üzüldüm..
Tamam öyle niyet ederim okurken canım inşallah atlatır bodrumda![]()
canım bu tefriciye genel olarak Haziran Annelerine okunuyor ama tabii ordan da Bodrum arkadşımıza gönderme yapılacak... tamam 100 de sen oku...
bu cuma değil bir dahaki cumaya kadar aklında bulunsun canım... inşallah atlatıcak...
:26::26: napiyim ama bakıyorum kimse yazmıyor ben de kalkıyorum başından pc açık kalıyor:))slm hanımlarrr,
kız birce :118:konuşma bikerem sen
sanki çokmu yazıyosunnnn![]()
iki bebeği de ailesine bağışlasın Allah. herkesin bebeği de vaktinde sağlıkla gelsin inşallah...Limon kabuğu arkadaşımızın bebeği şükür iyi. Beyin kanaması varmış az biraz; ama onu da Allah'ın izniyle atlatmış. Hala hastanede tabii. İnşallah en kısa zamanda evlerine dönerler sağlıcakla..
Htpinar arkadaşımızın da 24. haftasında doğumu olmuş maalesefDoktorlar pek olumlu konuşmuyorlarmış
Ama biz inanıyoruz ki inşallah o da çabucak toparlanacak..
Valla kalp atışları, 2'li testler, ayrıntılılar derken şimdi de herkesi erken doğum korkusu sardı.![]()
Ya ben ya ben? Ben de okumak istiyordum.....
Salat-ı Tefriciye Listesi
BEN 450
FATMA 450
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
İpekk 100
solanin 100
Erendiz 100
Kadercaner 100
esrysl 100
DenizSuray 100
Royalist 100
Listenin son hali bu kızlar haberiniz olsun...
ayın15i Cuma son gün...
Tamam tatlim, bana da 100 tane vermissin. Tesekkur ederim..![]()
aslında 4444 ü tamamladık da isteyenler olduğunda 500lüklerden düştüm şimdiye kadar... ama daha düşemem heralde... kendimden ve fatmadan düştüm hep diğer kızlardan düşerim de haberleri olmazsa fazla okunmuş olur :))
aslında 4444 ü tamamladık da isteyenler olduğunda 500lüklerden düştüm şimdiye kadar... ama daha düşemem heralde... kendimden ve fatmadan düştüm hep diğer kızlardan düşerim de haberleri olmazsa fazla okunmuş olur :))