• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

erken doğum yapan arkadaşlar ne durumda canım bebekleri iyi mi? kaç haftalık doğum yaptılar inşallah birşey olmamıştır bebeklere ya :(

temmuz annelerinden biri 900 gr doğum yapmıştı, bebek hastanede iyileşiyordu, son durumları ne bende merak ettim

Limon kabuğu arkadaşımızın bebeği şükür iyi. Beyin kanaması varmış az biraz; ama onu da Allah'ın izniyle atlatmış. Hala hastanede tabii. İnşallah en kısa zamanda evlerine dönerler sağlıcakla..

Htpinar arkadaşımızın da 24. haftasında doğumu olmuş maalesef :59: Doktorlar pek olumlu konuşmuyorlarmış :59::59: Ama biz inanıyoruz ki inşallah o da çabucak toparlanacak..

Valla kalp atışları, 2'li testler, ayrıntılılar derken şimdi de herkesi erken doğum korkusu sardı. :(

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

1. birce3535

:19:
:1: Allah iyiliğini versin Birceeee :1:
Limon kabuğu arkadaşımızın bebeği şükür iyi. Beyin kanaması varmış az biraz; ama onu da Allah'ın izniyle atlatmış. Hala hastanede tabii. İnşallah en kısa zamanda evlerine dönerler sağlıcakla..

Htpinar arkadaşımızın da 24. haftasında doğumu olmuş maalesef :59: Doktorlar pek olumlu konuşmuyorlarmış :59::59: Ama biz inanıyoruz ki inşallah o da çabucak toparlanacak..

Valla kalp atışları, 2'li testler, ayrıntılılar derken şimdi de herkesi erken doğum korkusu sardı. :(

canım çok geçmiş olsun erken doğum yapan arkadaşlara ya... ben bi yasemin arkadaşımızn Çınar bebeğinden haberdardım... onun haricinde oldu mu yaa :(((

kızlar tefriciye okumak isteyen varsa 100 daha dağtabilirim okumayan arkadaşlara... bilginiz olsun...

:1: Allah iyiliğini versin Birceeee :1:

canım çok geçmiş olsun erken doğum yapan arkadaşlara ya... ben bi yasemin arkadaşımızn Çınar bebeğinden haberdardım... onun haricinde oldu mu yaa :(((

Yasemin (limonkabuğu) canım. Çınar iyimiş; ama dediğim gibi halen hastanede..

Onun dışında bir tane daha doğum oldu işte.:59:

slm hanımlarrr,

kız birce :118:konuşma bikerem sen :20:
sanki çokmu yazıyosunnnn :68:
:26::26: napiyim ama bakıyorum kimse yazmıyor ben de kalkıyorum başından pc açık kalıyor:))

iki bebeği de ailesine bağışlasın Allah. herkesin bebeği de vaktinde sağlıkla gelsin inşallah...

Salat-ı Tefriciye Listesi

BEN 425
FATMA 425
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
İpekk 100
solanin 100
Erendiz 100
Kadercaner 100
esrysl 100
DenizSuray 100
Royalist 100
nurmeh 50

Listenin son hali bu kızlar haberiniz olsun...

ayın15i Cuma son gün...

Son düzenleme:
Salat-ı Tefriciye Listesi

BEN 450
FATMA 450
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
İpekk 100
solanin 100
Erendiz 100
Kadercaner 100
esrysl 100
DenizSuray 100
Royalist 100

Listenin son hali bu kızlar haberiniz olsun...

ayın15i Cuma son gün...

Tamam tatlim, bana da 100 tane vermissin. Tesekkur ederim..:nazar::71:

Tamam tatlim, bana da 100 tane vermissin. Tesekkur ederim..:nazar::71:

aslında 4444 ü tamamladık da isteyenler olduğunda 500lüklerden düştüm şimdiye kadar... ama daha düşemem heralde... kendimden ve fatmadan düştüm hep diğer kızlardan düşerim de haberleri olmazsa fazla okunmuş olur :))

aslında 4444 ü tamamladık da isteyenler olduğunda 500lüklerden düştüm şimdiye kadar... ama daha düşemem heralde... kendimden ve fatmadan düştüm hep diğer kızlardan düşerim de haberleri olmazsa fazla okunmuş olur :))

Tamam tatlim. 1 ay kadar sonra da, tum topik anneleri ile bir 41 yasin-i serif tamamlariz insalah hepimiz icin..

canım ben geçmişi okurken çıkmışsın. bende almak isterim 50-100 ne olursa. ezbere bilmiyorum ama kitaptan okurum. cevap yazarsan yarın bakıcam. bide nasıl niyet edileceğinide yazarsan iyi olur.

Back
X