• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay cocukta guvenılmez annem derdı ınanmasdım kımseye guvenmıceksın neler donuyor yaaaa assaglıklar !!!!!

kaç tane bebeği yoğun bakım ünitesinde tutacaklarına bi odada bakmışlar kamera görüntüleri var bu nasıl vicdandır ya,aileler yoğun bakımda sanarken onlarca bebk bi odada bakılıyor yerlerde hep... aileleri hiçmi takip etmiyor ya ben o halimle o hastaneleri kafalarına geçirirm aksi bi durum gördüğümde, kadın anltıyor yok içeri almadılar yok sütümü vermeme izin vermediler nasıl izin vermiyorlar ya! sapasağlam çocuğa ameliyat yapmışlar çocuk görememiş ondan sonra !

Haberde diyordu 3750 gr.doğan çocuğu küvöze almışlar diye...
Neredeyse 4 kilo doğmuş, neden küvöze alınıyo diye bile sormamış ailesi....Çok tuhaf yaa...Aileler de biraz ilgisiz miymiş neymiş...Ben hastaneyi başlarına yıkarım, hergün camdan bile olsa görmek isterim, eve falan gitmem..Göstermediler ne demek...

Neredeyse 4 kilo doğmuş, neden küvöze alınıyo diye bile sormamış ailesi....Çok tuhaf yaa...Aileler de biraz ilgisiz miymiş neymiş...Ben hastaneyi başlarına yıkarım, hergün camdan bile olsa görmek isterim, eve falan gitmem..Göstermediler ne demek...

ayyyyyyy aynen öyle hastaneyı bırak keserım len onları özel mıs tırı vırı yok bacım guvenmıceksın allahtan annem gelıo dirk gıbı bekler kapıda alsın o rujuuuuuuuu .............. tögbeeeeeeee ay ıyıkı hemsıre olmamısım hıcte pişman degılm nefret geldı ıcıme

kız yok ailelerde de iş yok al takibe, vallahi eşime diyorum bekliceksin kapıda takip ediceksin çocuğu yoksa gebertirim seni diyorum merak etme diyo... güveniyorum hastaneme ama ne biliyim baksana neler duyuyorz? vallahi varya bilmiyorum ya ilgisiz kalmışlar biraz... çocuğa süt sağmış annesi, o sütü alıp dökmüşler Allah nasıl biliyorsa oyle yapsın onları!

Son düzenleme:
sübyan yaaaa bunlar normal degıl kesınlıkle bunların en acır yerlerınden .............. neyse ben byaaa kötu oldum

ayyyyyyy aynen öyle hastaneyı bırak keserım len onları özel mıs tırı vırı yok bacım guvenmıceksın allahtan annem gelıo dirk gıbı bekler kapıda alsın o rujuuuuuuuu .............. tögbeeeeeeee ay ıyıkı hemsıre olmamısım hıcte pişman degılm nefret geldı ıcıme

Ya her hemşire öyle değil ki, bunlarda Allah korkusu kalmamış....
Allah korkusu olan insan değil bebeğe makyaj yapmak, sokakta yavru kedi köpek görse besler dayanamaz...
Biz o bebekleri elimize almaya, öpüp koklamaya kıyamıyoruz incitebiliriz diye, adamlar gözünün içine kalem çekmişler...

Kızımla biz geldik....
Patronu aile boyu hastaneye yatırdılar...Adam içtiği sudan enfeksiyon kapmış, bulaşıcıymış Allah korusun...

Hoşgeldiniz.. Ay Allah korusun, hiç yaklaşma çoook uzun süre

amaninnnnnnnnnn allah korusun yaklaşma..

çilek şifre olaynı hallettim canım merak etme izinde de gircem:))))))))

öyküm ne yaptı acaba arasamm mı

ohh çok sevindimmmmmmm:64::64:
olmadı sana yeni bir hesap açardık zaten :)

amaaan böle iç karartıcı şeyler konuşmayın ben geldim hadi eller havayaaa

:64::64:

Zuzular ben kaçtımmmmm
Gelmeye çalışıcam yine
ay bitsin artık bugünnnnnn
yarın kuzumun eşyalarını yerleştiricem, becerebilirsem fotolarını da eklerimm :)

Back
X