- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
kızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüz 08/04/2000:)))))
benim öküze sorsak bugun ne diye 08/04 der..
![]()
aynen aynen aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bebeğin oda fotolarını koymayı beceremedim yaaaaa...birinizee mail atsam siz mi koysanız :)
![]()
Kızlar yaa, ben düzenli doktora gitmiyorum da. Bu aylarda ilişki yasağı mı geliyor anlamadım![]()
![]()
Kızlar yaa, ben düzenli doktora gitmiyorum da. Bu aylarda ilişki yasağı mı geliyor anlamadım![]()
Niye kız, hatırlar belki adamm....
Hemen niye öküz diyorsun adama..Belki sürpriz yapacak..
aynen aynen benimkide öle geçen gün nişan da dans ettiğimiz şarkı çalıyodu hatırladın mı dedim yoo diyo o sadece düğün deki şarkımızı bilir başka bişey bilmez daha ne zaman nikah kıyıldığını bilmiyo delüüü
kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu
![]()
kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu
hayırlı olsunkız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu
Ohh, gözünüz aydın kız...
Müdür hanımı mı oldun sen şimdi...Allaaahhhh :)
Duru hanım uğuruyla geldi bak....
benimki de beach parkta ek iş buldu ege, hafta sonu arkadaşı aradı, bu yaz gidermiyiz diye...Gideriz dedi, inşallah olur da, kızım biraz rahat eder...
bu arada eşim müdür oldu
öğlen reklamlarda gördüm carefoursa da bebek arabası var 79 tl ye nasıldır bilmem bi bakın isterseniz
CarrefourSA
bunun biraz benzeri geçen hafta realde vardı 75.90 a
Ohh, gözünüz aydın kız...
Müdür hanımı mı oldun sen şimdi...Allaaahhhh :)
Duru hanım uğuruyla geldi bak....
benimki de beach parkta ek iş buldu ege, hafta sonu arkadaşı aradı, bu yaz gidermiyiz diye...Gideriz dedi, inşallah olur da, kızım biraz rahat eder...
yaaa adam dahaklı tanısma yıldonumu, evelenme yıldonumu oooo bı suruuuuuuuuuu
aaa cok sevındımm canım calıssın calıssın 2 tane kokos kız babası olmak kolay deıll:):):))
oooooooooooooooooooooooooooooo hayırlı işler... hayırlı olsun bu arada![]()
Nişanda çalan şarkıyı ben bile hatırlamıyommm , eşim nasıl hatırlasın....
Valla bize baştan beri yasak...
topikteki çoğu kız da yasaklı yani..Herkes bebişi düşünmekten herifi düşünmüyor..