• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin oda fotolarını koymayı beceremedim yaaaaa...birinizee mail atsam siz mi koysanız :)

Ben eklerim istersen...Mail adresimi yazayım mı özel mesajla..
ama snde öğren eklemeyi,
eklenti ekle yazan yeri tıklayacaksın,
sonra dosya ekle yazıyor orayı tıkla,
dosyaları seç tıkla,
resmi seç, upload files tıkla
sonra alt kısımda içeriğe ekle yazıyor ordan ekle...
sonra mesajını yaz, çıkıyor resim..

kızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüz 08/04/2000:)))))
benim öküze sorsak bugun ne diye 08/04 der..
:63::63:

aynen aynen benimkide öle geçen gün nişan da dans ettiğimiz şarkı çalıyodu hatırladın mı dedim yoo diyo o sadece düğün deki şarkımızı bilir başka bişey bilmez daha ne zaman nikah kıyıldığını bilmiyo delüüü

kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu

Ohh, gözünüz aydın kız...
Müdür hanımı mı oldun sen şimdi...Allaaahhhh :)
Duru hanım uğuruyla geldi bak....
benimki de beach parkta ek iş buldu ege, hafta sonu arkadaşı aradı, bu yaz gidermiyiz diye...Gideriz dedi, inşallah olur da, kızım biraz rahat eder...

kızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüz 08/04/2000:)))))
benim öküze sorsak bugun ne diye 08/04 der..
:63::63:

yaaa adam dahaklı tanısma yıldonumu, evelenme yıldonumu oooo bı suruuuuuuuuuu:P:P:P:P

kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu

aaa cok sevındımm canım calıssın calıssın 2 tane kokos kız babası olmak kolay deıll:):):))

bu arada eşim müdür oldu
hayırlı olsun
benimki de beach parkta ek iş buldu ege, hafta sonu arkadaşı aradı, bu yaz gidermiyiz diye...Gideriz dedi, inşallah olur da, kızım biraz rahat eder...

inşallah olur eşinin işi

yaaa adam dahaklı tanısma yıldonumu, evelenme yıldonumu oooo bı suruuuuuuuuuu:P:P:P:P

aaa cok sevındımm canım calıssın calıssın 2 tane kokos kız babası olmak kolay deıll:):):))

oooooooooooooooooooooooooooooo hayırlı işler... hayırlı olsun bu arada :71:

ayy teşekkür ederizz. sadece rütbe yükseldi maaşda fark yok beeeeeee.. olsun en azından motive oldu onun için.. yinede teşekkürler... Duru'nun şerefine:))))))))))

Back
X