• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar evde bulunsun diye pre-aptamil mama aldım.. allah korusun gecenin bi yarısı süt gelmez filan diye..

İyi yapmışsın..Bulunmasında fayda var..

Zuzular ben kaçtımmmmm
Gelmeye çalışıcam yine
ay bitsin artık bugünnnnnn
yarın kuzumun eşyalarını yerleştiricem, becerebilirsem fotolarını da eklerimm :)

Görüşürüz canım, merak ediyoruz fotoları inşallah becerebilirsin...

aynen dr bişey demedi ama herif yasakladı banada

Biz hafta sonları arkdaşlarla film izleriz...
Bu hafta sonu ölüm yarışı 2 ve son ayin(şeytan filmi) onları izledik..
Ödül yarışında adam ilk etabı kazandı hediye olarak kız verdiler, mahkum bu...Bi güzel iş pişirdiler...
Eşim diyor, az kaldı biz de kız doğduktan sonra ödül yarışı yaparız artık...Yazık herifim de özledi...
Ben kendimi hiç saymıyorum bile...:43: :43:

EGEEE bak ne demiş ebe kız :1:
o ebe nin ben varyaaaaaaaa milletin aklına ne sokuyor sonra ben burda karıları toparlayamıyorum..
:1:
Ödül yarışında adam ilk etabı kazandı hediye olarak kız verdiler, mahkum bu...Bi güzel iş pişirdiler...
Eşim diyor, az kaldı biz de kız doğduktan sonra ödül yarışı yaparız artık...Yazık herifim de özledi...

kzı bak kocanında diline vurdu:)))))))))))
ama iyi olcak kıymet bilsinler azcık..

ayy yazık kız neyse şu kızın doğsunda yaparsınız bi ödül yarışı :1:

o ebe nin ben varyaaaaaaaa milletin aklına ne sokuyor sonra ben burda karıları toparlayamıyorum..

Zaten o kızımız için benden daha çok özveride bulunuyor....Kbul ediyorum bunu hep...
Hiç kendime dikkat edemedim ben hamileliğim boyunca...Ama yazık eşim evi de süpürdü, bana meyvemi sebzemi eksik etmedi..Benimle birlikte doktor kontrollerine geldi...Her akşam karnımı sevdi....
O yüzden şimdi o da, ikinci bebek yapmayalım bari demeye başladı yazık..:9:

ay ilk defa böle bişey duydum devam edebilirsiniz diyo çatlak kendi bekar heralde :1:

inş bilirler kıymetimizi

sayfalar nasıl ılerlemıs yaaaaaaa bır yemege bakım camasır toplıyım dedımmmm :9::9::9: ayrıca merve hanım hıc pas vermıyoruz bakıyorum da :63::63::63:

Back
X