- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
kızlar ben çıkıyorum öyle bi bakam demiştim, bulaşıklar duruyoamannn offffffff
neyse hadi Allah'a emanetsiniz şekerler...![]()
gitme ya nereye :))) bırak dursun bulaşık bulaşık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum öyle bi bakam demiştim, bulaşıklar duruyoamannn offffffff
neyse hadi Allah'a emanetsiniz şekerler...![]()
gördüm çok güzel seninkisi ama benim eşim öyle herşeyi beğenmez malesefpembeli bişiler olması lazım odası öyle bişiy olcak (kendimiz yapıyoruz mobilyasını) bi tane beğendim bende oda 200 lira.. Çok geldi ne biliyim. Olmadı burda English Home var orda beğenmiştim onu alırım...
ii bakalım ben hem odamıza uygun hemde sadelıkten yanayım azcık odamız cevız krem olcak oda ona uygun dıe aldım ama bır dokunsanız varya pamuk gıbı yaaa cok hos kuması var degdi verdıgım paraya valla![]()
doğrudur canım ucuz olunca dayanıklı olmuyo zaten. Bende sevmem öle çok ıncıklı cıkcıklı şeyleri. Hastane çıkışını bile nakışlı olmasın diye gittim bi ton para verdim aldım.
Ben bi internetten baktın daha bu uyku setlerine. Bide burda bi mağazada beğendim o kadar. Yarın belki çarşıya gideriz ordan bakarım. Yada olmadı nevresim takımı alcam yan korumalarını kendim dikicem...
elinden gelıyorsa dık derım vallahı super bıse elınden gelıyosa ...
günaydınnnn arkadaşlarrrrrr bi cumartesi daha başladı bakalım.. son 6 cumartesim hayırlısıyla inşallah.. wawwww... çok azzzz :) bugün evde temizlik var , bende karman çorman olmuş çekmeceleri toparlamayı planlıorum çöp eve dönüşmeden önce.. şimdi doğum zamanı gelen giden çok olur.. herkeste yardım etmek için bişiler yapıcak düzenli olsun heryer :)![]()
günaydınnnn arkadaşlarrrrrr bi cumartesi daha başladı bakalım.. son 6 cumartesim hayırlısıyla inşallah.. wawwww... çok azzzz :) bugün evde temizlik var , bende karman çorman olmuş çekmeceleri toparlamayı planlıorum çöp eve dönüşmeden önce.. şimdi doğum zamanı gelen giden çok olur.. herkeste yardım etmek için bişiler yapıcak düzenli olsun heryer :)![]()
herkese iyi haftasonları![]()
günaydın kızlar iyi hafta sonları nasılsınız![]()
Günaydınnn geçmişe döndüm geldim iyi haftasonlarııı herkese ayy rüyamda tuvalete bi gidiyorum kanamam başlamış suyum gelmiş güya..eşime bağırdım çok korkunçtu allah korusunün.. Dün gece hıçkırdı kızım ilk defa böyle bişey yaşadım çok güzeldi aynı yerde pıt pıt attı![]()
kramplı bır gece ama sabah gec kalktım oohh ne guzel:))
ayyyy sorma 10 dk iş yapıorum .. 20 dk dinleniorum.. zor gelio artık.. Allah güç versin şu son haftalarda tüm annişlere..![]()