• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım... Valla çok rahatladım.. Gerçi şeker düzene girmezse yatırcam dedi doktorum ama yok ben sokarım düzene dedim, ikna ettim şimdilik bakalım.. Kalp ekosuda çok iyiydi.. Zaten çok hareketliydi bebek, pozisyonda çok uygunda, oturduğu için velet. Benimki dönmiycek artık herhalde, makat pozisyonu rahat geldi.. Ay bundan sonra sıkıntı yapmak istemiyorum ya.. Zaten tansiyonum yükseldi yine hastane hastane uğraşırken.. Umarım bundan sonra bişi çıkmaz..

gecmıs olsun canım dun gece okudum basına gelenlerı neyse sımdı rahatlamıssındır.

zaten 45-50 gün var doğuma .. 10 gününde eşim yok inşallah erken doğum gibi bi durum olmaz :(

Aaa allah korusun ya sen hafta olarak öndesin biraz olacağına varır artık azkalmış hadi seninki mecbur gidicek benimki gitmeyebilir bu zamanlar tehlikeli yine mayıs annelerinden üç kişi erken doğurmuş bak.. söylüyorum eşimede biri 29 biri 32 biri 34 hafta sanırım gitmemeleri lazım artık..

gecmıs olsun canım dun gece okudum basına gelenlerı neyse sımdı rahatlamıssındır.

Çok sağol canım.. Rahatladım biraz.. Birde bebek büyüdükçe insan rahatlıyor biraz.. 32.haftaya girdim artık. Tansiyonda bir arıza yaratmazsa artık bişey çıkmaz inşallah.. Artık sonlara yaklaştık hayırlısıyla..

camasırları attım bulasık makınesınıde calıstırayım sonra ortalıgı toplar hazırlanırım bugun kayınvalıdemlere gıdecegız kalırız artık yarında oralarda olurum pazartesıde doktora gıdıyoruummm:)))
(hayatımda sadece bu donem doktora gıderken mutluluk duyuyorum)İnsallah hayırlı guzel haberler alırım hepımız alırız...Salı gunu gorusuruz tatlı anneler ozluyorum burdakı ceneyıı yaa....öpüldünüz..

Günaydın canım... Valla çok rahatladım.. Gerçi şeker düzene girmezse yatırcam dedi doktorum ama yok ben sokarım düzene dedim, ikna ettim şimdilik bakalım.. Kalp ekosuda çok iyiydi.. Zaten çok hareketliydi bebek, pozisyonda çok uygunda, oturduğu için velet. Benimki dönmiycek artık herhalde, makat pozisyonu rahat geldi.. Ay bundan sonra sıkıntı yapmak istemiyorum ya.. Zaten tansiyonum yükseldi yine hastane hastane uğraşırken.. Umarım bundan sonra bişi çıkmaz..

gözünaydın canım. çıkmaz artık bundan sonra bir şey. zaten bir şey de kalmadı ferah tut artık içini...

camasırları attım bulasık makınesınıde calıstırayım sonra ortalıgı toplar hazırlanırım bugun kayınvalıdemlere gıdecegız kalırız artık yarında oralarda olurum pazartesıde doktora gıdıyoruummm:)))
(hayatımda sadece bu donem doktora gıderken mutluluk duyuyorum)İnsallah hayırlı guzel haberler alırım hepımız alırız...Salı gunu gorusuruz tatlı anneler ozluyorum burdakı ceneyıı yaa....öpüldünüz..

Ohhhh bebeğini gör de gel bakalım, güzel haberler getirirsin bize inşallah..

gözünaydın canım. çıkmaz artık bundan sonra bir şey. zaten bir şey de kalmadı ferah tut artık içini...

İnşallah kimsenin bebeğine birşey olmasın canım, hayırlısıyla alalım kuzucukları kucağımıza..
Ben de çıkıyorum kızlar, eşimle kızım baskete gitti, onlar gelmeden toparlanayım biraz..

Afiyet olsun canım besle sıpayı bakalım :66:

sıpayı besledim geldim eee napıyosunuz nasılsınız kızlar
oykum bu arada geçmiş olsun canım kalp ekosu iyi çıkmış şekerin düzelmiş sanırım gözün aydın olsun sevindim inş hep böyle güzel haberler alırız

Son düzenleme:
sıpayı besledim geldim eee napıyosunuz nasılsınız kızlar
oykum bu arada geçmiş olsun canım kalp ekosu iyi çıkmış şekerin düzelmiş sanırım gözün aydın olsun sevindim inş hep böyle güzel haberler alırız

Canım çok teşekkür ederim, şeker düzelmedi de , şimdilik hastaneye yatmamaya ikna ettim doktoru.. Çok sağol teşekkür ederim.. İyi hafta sonları kızlar..

Back
X